Κατασκευές από Οπλισμένο Σκυρόδεμα (2010-11)

Συντονιστής: University Editors

Re: Κατασκευές από Οπλισμένο Σκυρόδεμα (2010-11)

Δημοσίευσηαπό TechniCalD » Σάβ, 16 Ιούλ 2011 1:58 pm

dima έγραψε:τι πρεπει να διαβασει κανεις για να το περασει?

Μπετό 1..?
Δεν υπάρχει δρόμος που δεν μπορούμε να χαράξουμε
Δεν υπάρχει φορέας που δεν μπορούμε να οπλίσουμε
Δεν υπάρχει Υ.Α. που δε μπορούμε να ελέγξουμε
Δεν υπάρχει πρανές που δε μπορούμε να αντιστηρίξουμε
TechniCalD

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Gate13 » Σάβ, 16 Ιούλ 2011 2:28 pm

Τα σημερινά θέματα :sick:

Edit_by_m_c: Τα θέματα έχουν ανέβει στη σελίδα του μαθήματος. Ευχαριστούμε τιτάνα Gate 13 και καλά σου αποτελέσματα θηρίο. :ninja: :ninja:
Σε γνώρισα από παιδί μικρό...Πανάθα μου μου πήρες το μυαλό...
Gate13 Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό DimaCivil » Σάβ, 16 Ιούλ 2011 2:30 pm

καταρχας, απο οτι γνωριζω αυτά τα υπέροχα θέματα ήταν του Τρέζου. Πλην του τρίτου που μου είπε κάποιος ότι υπόκλεψε απο μια συζήτηση ότι ήταν του πλούτο.. Δεύτερον και κυριότερον, δεν νομίζετε ότι κάτι πρέπει να γίνει με αυτούς τους ανθρώπους κάποια στιγμή; Δλδ, τι πρέπει να κάνει κάποιος για να πέρασει; Σχεδόν τριβδόμαδη ενασχόληση με το θέμα και 6-7 μέρες διάβασμα εντός της εξεταστικής δεν θεωρούνται ικανοπιοιτικά απο τους μεγαλοκατασκευαστές καθηγητές μας; Θέλει επι τριμήνου μοναστική ζωη μαμ, κακα, μπετο; Δλδ γιατι θέματα απο μπετό Ι; Ποιο είναι αυτο το σκεπτικό; Πόση ώρα έψαχνε να βρει δύο ασκήσεις που ουδεμία σχέση έχουν με το θέμα; Τελευταίο και κλείνω.. ποιά νομίζετε ότι είναι η σωστή συμπεριφορά φοιτητή που έχει διαβάσει πολύ, βλέπει αυτά τα θέματα και ακούει διάλογο μεταξύ διδασκόντων :
-Τα είδες τα θέματα;
-Ναι
-Θα πάει ο άσσος σύνεφο
-χαχαχα
DimaCivil

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό blink » Σάβ, 16 Ιούλ 2011 2:30 pm

Gate13 εισαι αρρωστα γαματος
blink

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό nikolas » Σάβ, 16 Ιούλ 2011 3:30 pm

Eίσαι μεγαααααααααλοοοοςς!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
nikolas Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό CLUBAKIAS » Σάβ, 16 Ιούλ 2011 3:33 pm

Παίδες καλόπιοτο το σημερινό Μπετό...Καλό Σεπτέμβρη σε όλους (και σε μένα φυσικά)... Απλά καλό θα ήταν να αναλογιστούν οι κύριοι καθηγητές μας αν ο σκοπός των μαθημάτων είναι να μάθουμε ή απλά να ΜΗΝ περάσουμε.. Πού ήταν τα ικανοτικά, πού οι νευρώσεις, πού όλα?? Δηλαδή μηχανικός θα είμαι αν μάθω να κάνω έλεγχο ρηγματώσεως και βελών κάμψης?? Ειδικά από τη στιγμή που ο διδάσκων καθηγητής μου δεν μπήκε καν στον κόπο όλη τη χρονιά να μου δείξει μία τέτοια άσκηση??? Δε νοείται η πλειοψηφία των φοιτητών στη σημερινή εξέταση να είναι κάπως έτσι :crazy2: και να προσπαθούμε να βρούμε κάποιον που να έγραψε τα θέματα... Μαθητές του 18-19 είμαστε όλοι!!! Καλά αποτελέσματα και καλά κρασιά....
CLUBAKIAS

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό Roomy » Σάβ, 16 Ιούλ 2011 5:36 pm

Τελευταία δημοσκόπηση:
Μετά το πτυχίο τί;
α) Σφήνωμα ενός καλαμποκιού στην εξάτμιση της Μερτσέντες του Πλούτο;
β) Ηχογράφηση της φωνής του Τρέζου για ήχο ξυπνητηριού του ίδιου;
γ) Πέταγμα της σημαδούρας-Σιγάλα στα νερά της Σκίαθου για σήμανση των λουόμενων;
δ) Τοποθέτηση του καουμπόι-Χρονόπουλο σε ένοπλη μονομαχία με τον Τσακ Νόρις;
Roomy

Δημοσίευσηαπό sk23 » Σάβ, 16 Ιούλ 2011 5:37 pm

Προσωπικά δεν κρατήθηκα και ακριβώς στο τέλος της εξέτασης που ήρθε ο κ Τρέζος στο τμήμα μου του είπα κατάμουτρα ποιος ο σκοπός των δύο πρώτων θεμάτων στις ασκήσεις και μάλιστα τον ρώτησα κ ποιός διανοήθηκε τέτοια θέματα. Επίσης του είπα έτσι ακριβώς, πως σαφώς και είχαν άκρως πιο σπουδαία πράγματα να μας εξετάσουν από αυτά τα ανούσια! Και φανταστείτε ο κ Τρέζος που είναι και τόσο ετοιμόλογος (έτσι έχει δείξει στη τάξη τουλάχιστον) στην αρχή έμεινε να με κοιτάει και ύστερα μου είπε απλά '' εεε ήταν εντός ύλης !! ''.... :shock: Και ο κ Σιγάλας που στεκόταν δίπλα μου είπε κλείνοντας την κουβέντα...'' καλό καλοκαίρι παιδί μου! ''. Εντάξει δεν μπορώ να πω την πήρα την ευχή τουλάχιστον. :D
Πάντως απο την αντίδραση του Τρέζου που περιέγραψα νομιζω πως δεν τα επέλεξε αυτός τα θέματα (για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω κάτι παραπάνω). Το λιγότερο απαράδεχτα, ειδικά όταν κάνεις τόσο κόπο κ τόση δουλεια για να μάθεις όλα αυτά τα βασικά (υψίκορμες,τοιχώματα,αντισεισμικά,πλάκες κτλ...) και πάει και σου πετάει τις μαλακίες με τις παραμορφώσεις-ρηγματώσεις! Ήμαρτον........
Α ρε Γεωργίου μάγκα : http://www.youtube.com/watch?v=1HHOSNq7 ... re=related
ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ! ΝΤΕΠΟΝ ΓΙΑ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΘΕΣ ΡΕ....ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Και για να μη ξεχνιόμαστε πολλά συγχαρητήρια στον κατάσκοπό μας GATE13 που για ακόμα μία φορά ''υπέγραψε'' τα θέματα!! Να δούμε ποιος θα είναι ο άξιος συνεχιστής του...Να ζήσει η Κύπρος!!!
http://www.youtube.com/watch?v=N8trFyXr ... re=related
Γίνε ό,τι θέλεις.
Ένας ονειροπόλος, ένας ανένταχτος, ένας αραχτός, ένας ερευνητής, ένας ακτιβιστής, ένας ανύπαρκτος, ένας θεατής, ένας δάσκαλος...
Γίνε ό,τι γουστάρεις ρε παιδάκι μου. Εγώ μαζί σου.
Μόνο αυτό, που προσπαθούν με τόσο πείσμα να σε κάμουν, πρόσεξε να μη γίνεις.
Ένας χρήσιμος ηλίθιος!
Αλκυόνη Παπαδάκη
sk23

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό havale_tsoglan » Σάβ, 16 Ιούλ 2011 7:17 pm

Παιδιά,τα θέματα όντως τα σημερινά θέματα είναι απαράδεκτα!Με δεδομένο ότι τα συγκεκριμένα θέματα δεν είχαν σκοπό να μας διδάξουν κάτι και με δεδομένο ότι ζούμε σε μια εποχή δύσκολη που χρειαζόμαστε το πτυχίο μας για να έχουμε ελπίδα στην ελπίδα (hope against hope που λένε) ένα είναι το συμπέρασμα : ήταν καθαρά θέματα κομπλεξισμού των καθηγητών απέναντι στους φοιτητές!Πως το μάθημά μου είναι σπουδαίο αν κόβονται αρκετοί,τους μένει το μάθημά μου για να πάρουν πτυχίο,άλλοι με παρακαλάνε να τους περάσω κτλ....Αυτό το φαινόμενο της καθηγητικής αυθαιρεσίας πρέπει να σταματήσει κάποτε,σε όλα τα μαθήματα!Ας βγουν τώρα οι κλασσικοί γλύφτες να υπερασπιστούν τον κύριο καθηγητούκο τους,που τον κακοχαρακτηρίζουν τα παλιόπαιδα που δε διαβάζουν!Θα σας μαλώσω κακά παιδιά αν ξαναπείτε τίποτα κακό η έστω κάνετε κριτική για κάποιον απ τους καθηγητές που αγαπάνε και σέβονται τους φοιτητές!
Άβαταρ μέλους
havale_tsoglan

Δημοσίευσηαπό Alexander » Σάβ, 16 Ιούλ 2011 7:32 pm

Τελικά μάλλον μας αρέσει πολύ το μπετό 1 και το εξετάζουμε και στο 0 και στο 2 :P
Alexander Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο 4ο Έτος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες