για εργαστήριο δεν ξέρω.
αλλά για την παράδοση της 5ης άσκησης, νομίζω ότι είναι εντός 2 εβδομάδων από την πραγαματοποίηση του αντίστοιχου εργαστηρίου για κάθε τμήμα.
Συντονιστής: University Editors
karoubaleas έγραψε:αλλά για την παράδοση της 5ης άσκησης, νομίζω ότι είναι εντός 2 εβδομάδων από την πραγαματοποίηση του αντίστοιχου εργαστηρίου για κάθε τμήμα.
amazing_happens έγραψε:Ενημερωση για το 3ο τμημα:
Σημερα εγινε το 3ο εργαστηριο, οπου αρκετος κοσμος παρεδωσε τις ασκησεις 1 και 2α στη θυριδα του κ.Μπαδογιαννη. Ο κ. Κωτσοβος ειπε οτι οι ασκησεις 3 και 4 θα πρεπει να παραδοθουν μεχρι την αλλη εβδομαδα (Τριτη-Τεταρτη). Απο οτι καταλαβα αυτο ισχυει ανεξαρτητα με το αν θα γινει το 4ο εργαστηριο την αλλη εδβομαδα. Κατι που το βλεπω πολυ χλωμο για το 3ο τμημα. Αυτα...
karoubaleas έγραψε:είμαι στο 2ο τμήμα. εάν θυμάμαι καλά η 5η άσκηση αντιστοιχεί στο 3ο εργαστήριο. Οπότε βρήκα και σου παραθέτω (όλως τυχαίως) τα λόγια σου!amazing_happens έγραψε:Ενημερωση για το 3ο τμημα:
Σημερα εγινε το 3ο εργαστηριο, οπου αρκετος κοσμος παρεδωσε τις ασκησεις 1 και 2α στη θυριδα του κ.Μπαδογιαννη. Ο κ. Κωτσοβος ειπε οτι οι ασκησεις 3 και 4 θα πρεπει να παραδοθουν μεχρι την αλλη εβδομαδα (Τριτη-Τεταρτη). Απο οτι καταλαβα αυτο ισχυει ανεξαρτητα με το αν θα γινει το 4ο εργαστηριο την αλλη εδβομαδα. Κατι που το βλεπω πολυ χλωμο για το 3ο τμημα. Αυτα...
το δημοσίευσες στις 17 Μάη, οπότε μετράς 2 βδομάδες από τότε! άρα μάλλον μέχρι αυτές τις ημέρες!
καλό διάβασμα!
Lost.in.Athens έγραψε:Lost.in.Athens έγραψε:Οι αποστάσεις μεταξύ στηρίξεων και δυνάμεων είναι 790mm ενώ το κεντρικό τμήμα της δοκού 380mm. d=270, d'=30 και b=150.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης