Και το σημαντικότερο: δεν επαναλαμβάνουμε τον εαυτό μας με self-quoting.
Συντονιστής: University Editors
Και το σημαντικότερο: δεν επαναλαμβάνουμε τον εαυτό μας με self-quoting.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
karoubaleas έγραψε:ok!!! το βρήκα!!!
eleni7 έγραψε:@amazing_happens κράξε ελεύθερα!κ γω μαζί σου!αν και καθόλου δε με χαροποιεί αυτό..γενικά τα 'παράπονα' (ας μην πω αγανάκτηση για την αυτονόητη αντιμετώπιση που θα έπρεπε να έχει ο καθένας μας) όσον αφορά το 3ο τμήμα είναι πολλά..εγώ έστειλα με mail τις ασκήσεις 3+4 στον κ.Μπαδογιάννη κ απάντηση(έστω ένα απλό οκ όπως για τις πρώτες!) δεν έχω λάβει..προσπάθησα να τις στείλω κ στον κ.Κωτσοβό κ απέτυχα γιατί ή λάθος είναι η διεύθυνση που υπάρχει στo mycourses ή δεν ισχύει πλέον κ κανείς δεν έχει μπει στον κόπο να ενημερώσει..οπότε θα μείνω με την απορία αν θα μετρήσουν οι ασκήσεις μου,όπως κ άλλοι φαντάζομαι!κ μιας κ τα λέμε,είναι αξιοζήλευτο το ενδιαφέρον για αναπληρώσεις του 3ου τμήματος τη στιγμή που και τα 2 άλλα τμήματα έχουν ήδη βγάλει άλλο μόνιμο πρόγραμμα για όλα τα χαμένα μαθήματα..μπράβο!![]()
airetikos έγραψε:Καλά που μου το θυμίσατε. Επειδή δεν τον βλέπω πρόθυμο για αναπλήρωση να συντονιστούμε να τον πιέσουμε να ΚΑΝΕΙ έστω ένα δίωρο αναπλήρωση μάθημα...... Εϊναι ντροπή.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες