Εισαγωγή στο Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα (2010-11)

Συντονιστής: University Editors

Re: Εισαγωγή στο Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα (2010-11)

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τετ, 25 Μάιος 2011 12:09 am

Και το σημαντικότερο: δεν επαναλαμβάνουμε τον εαυτό μας με self-quoting.

CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό karoubaleas » Τετ, 25 Μάιος 2011 3:49 am

τα fy και fu για την άσκηση 4 θα τα βρούμε πάλι με τον ίδιο τρόπο (δηλ. φορτίο διαρροής ή θραύσης αντιστοίχως / εμβαδόν διατομής) ή θα χρησιμοποιήσουμε αυτάα που μας δίνονται στην εκφώνηση? ευχαριστώω!!!
karoubaleas

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό karoubaleas » Τετ, 25 Μάιος 2011 7:03 am

ok!!! το βρήκα!!!
karoubaleas

Δημοσίευσηαπό elena13 » Τετ, 25 Μάιος 2011 8:26 am

karoubaleas έγραψε:ok!!! το βρήκα!!!

Αφού το βρήκες για πες μας κι εμάς...
elena13

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Τετ, 25 Μάιος 2011 6:10 pm

Επειδη οταν "κραζω", δεν το κανω τυχαια... Ο χρονος με δικαιωνει... :evil: εχω να κανω μια ενημερωση αναφορικα με το 3ο τμημα:
Πηγα σημερα και αφησα στη θυριδα του κ.Μπαδογιαννη τις ασκησεις 3 και 4... Στη συγκεκριμενη θυριδα ειχαν παραδωσει αλλα 2-3 ατομα τις ασκησεις 3 και 4. Το παραξενο ποιο ηταν? Οτι η θυριδα ηταν σχεδον γεματη! Προφανως οχι με τις ασκησεις 3 και 4, ΑΛΛΑ με τις 1 και 2α που αρκετοι(μεταξυ των οποιων και εγω) ειχαν παραδωσει την προηγουμενη εβδομαδα οταν ειχε γινει το 3ο εργαστηριο (ασκηση 5) για το 3ο τμημα με τον κ.Κωτσοβο! Ο κ.Κωτσοβος μας ειχε υποδειξει που να αφησουμε τις ασκησεις! Απο τοτε δεν ενδιαφερθηκε κανεις να παρει τις ασκησεις 1 και 2α και εχει περασει μια εβδομαδα! Θα αποστειλω e-mail στον κ. Μπαδογιαννη να δω τι τρεχει! Το ΠΡΟΒΛΗΜΑ ποιο ειναι: " Οτι με αυτη τη λογικη, μπορει καποιος που δεν εχει παραδωσει τις 1 και 2α για το τριτο τμημα να τις παει αυριο να τις χωσει στις πολλες ασκησεις και να ειναι κομπλε. (μ αυτο δεν εχω κανενα προβλημα και δεν μου πεφτει λογος) Το αλλο σεναριο λεει οτι μπορει να θεωρηθουν εκπροθεσμες ολες οσες βρισκονται εκει!!!! " :evil:
Για ακομα μια χρονια το 3ο τμημα απο αποψη οργανωσης ειναι το χειροτερο με διαφορα απο τα υπολοιπα! Για το τι φταιει (?) θα εκφραστω μετα την εξεταστικη! Προς το παρον οι καθηγητες μας εχουν εντελως στο κλασιμο! ΕΥΓΕ.......
amazing_happens

Δημοσίευσηαπό eleni7 » Τετ, 25 Μάιος 2011 10:31 pm

@amazing_happens κράξε ελεύθερα!κ γω μαζί σου!αν και καθόλου δε με χαροποιεί αυτό..γενικά τα 'παράπονα' (ας μην πω αγανάκτηση για την αυτονόητη αντιμετώπιση που θα έπρεπε να έχει ο καθένας μας) όσον αφορά το 3ο τμήμα είναι πολλά..εγώ έστειλα με mail τις ασκήσεις 3+4 στον κ.Μπαδογιάννη κ απάντηση(έστω ένα απλό οκ όπως για τις πρώτες!) δεν έχω λάβει..προσπάθησα να τις στείλω κ στον κ.Κωτσοβό κ απέτυχα γιατί ή λάθος είναι η διεύθυνση που υπάρχει στo mycourses ή δεν ισχύει πλέον κ κανείς δεν έχει μπει στον κόπο να ενημερώσει..οπότε θα μείνω με την απορία αν θα μετρήσουν οι ασκήσεις μου,όπως κ άλλοι φαντάζομαι!κ μιας κ τα λέμε,είναι αξιοζήλευτο το ενδιαφέρον για αναπληρώσεις του 3ου τμήματος τη στιγμή που και τα 2 άλλα τμήματα έχουν ήδη βγάλει άλλο μόνιμο πρόγραμμα για όλα τα χαμένα μαθήματα..μπράβο! :clap: :x
eleni7

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Τετ, 25 Μάιος 2011 10:45 pm

eleni7 έγραψε:@amazing_happens κράξε ελεύθερα!κ γω μαζί σου!αν και καθόλου δε με χαροποιεί αυτό..γενικά τα 'παράπονα' (ας μην πω αγανάκτηση για την αυτονόητη αντιμετώπιση που θα έπρεπε να έχει ο καθένας μας) όσον αφορά το 3ο τμήμα είναι πολλά..εγώ έστειλα με mail τις ασκήσεις 3+4 στον κ.Μπαδογιάννη κ απάντηση(έστω ένα απλό οκ όπως για τις πρώτες!) δεν έχω λάβει..προσπάθησα να τις στείλω κ στον κ.Κωτσοβό κ απέτυχα γιατί ή λάθος είναι η διεύθυνση που υπάρχει στo mycourses ή δεν ισχύει πλέον κ κανείς δεν έχει μπει στον κόπο να ενημερώσει..οπότε θα μείνω με την απορία αν θα μετρήσουν οι ασκήσεις μου,όπως κ άλλοι φαντάζομαι!κ μιας κ τα λέμε,είναι αξιοζήλευτο το ενδιαφέρον για αναπληρώσεις του 3ου τμήματος τη στιγμή που και τα 2 άλλα τμήματα έχουν ήδη βγάλει άλλο μόνιμο πρόγραμμα για όλα τα χαμένα μαθήματα..μπράβο! :clap: :x

Eυτυχως που μου το ειπες για να μην περιμενω αδικα απαντηση απο τον κ.Μπαδογιαννη. Ο βασικοτερος λογος που ειχα παρατησει το μαθημα περυσι ηταν αυτος ακριβως. Το ειχε το τμημα παλι ο κ.Κωτσοβος και παλι η κατασταση για το 3ο τμημα θυμιζε μια παλια γκοφρετα, την ΚΟΥΚΟΥ-ΡΟΥΚΟΥ! Ειπα του χρονου θα αλλαξουν οι καθηγητες, δεν μπορει!!!
Επαθα πλακα σημερα με αυτο που ειδα! Δεν μιλαμε για 4-5 ασκησεις... Μιλαμε για πολυ περισσοτερες! Το επομενο βημα ειναι να παμε αυριο να τους βρουμε να μας εξηγησουν γιατι υπαρχει αυτη η διαλυση! Το ειχα ξαναπει οτι το τριτο τμημα, ειναι δυστυχως πολυ "φευγατο"....
Τελευταία επεξεργασία από amazing_happens και Τετ, 25 Μάιος 2011 10:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
amazing_happens

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τετ, 25 Μάιος 2011 10:48 pm

Καλά που μου το θυμίσατε. Επειδή δεν τον βλέπω πρόθυμο για αναπλήρωση να συντονιστούμε να τον πιέσουμε να ΚΑΝΕΙ έστω ένα δίωρο αναπλήρωση μάθημα...... Εϊναι ντροπή.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Τετ, 25 Μάιος 2011 10:50 pm

airetikos έγραψε:Καλά που μου το θυμίσατε. Επειδή δεν τον βλέπω πρόθυμο για αναπλήρωση να συντονιστούμε να τον πιέσουμε να ΚΑΝΕΙ έστω ένα δίωρο αναπλήρωση μάθημα...... Εϊναι ντροπή.

Θα του βαλεις δυσκολα... Να το ξερεις αυτο! :D
amazing_happens

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τετ, 25 Μάιος 2011 10:52 pm

Άμα είμαστε αρκετοι δεν θα πεί όχι. Δευτέρα πρωί σκέφτηκα εγώ ενα διωράκι ή παρασκευή μεσημέρι... Όποιος θέλει ας μου στειλει πμ να βρεθουμε να του το πούμε.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο 3ο Έτος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες