Εδαφομηχανική Ι (2010-11)

Συντονιστής: University Editors

Re: Εδαφομηχανική Ι (2010-11)

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Πέμ, 17 Φεβ 2011 5:35 pm

Παιδιά άκουσα σήμερα ότι χθες έγινε επαναληπτικό μάθημα με τον κ. Τσάμη και το πρόσεξαν τυχαία παιδιά που πήγαν στον πρόεδρο για την εκδρομή. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, τι να πω! Ευτυχώς που είμαστε και τόσα άτομα εδώ μέσα...
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό kwnstantina » Πέμ, 17 Φεβ 2011 5:55 pm

πρώτον, πραγματικά ευχαριστούμε για την ενημερωση! δεύτερον μπορεί τουλάχιστον όποιος είχε την ''τύχη'' να πάει να μας πει περίπου τι έκαναν?!ευχαριστώ εκ των προτέρων!
kwnstantina

Δημοσίευσηαπό tranikos » Πέμ, 17 Φεβ 2011 6:15 pm

Ολη την θεωρητικη υλη της εδαφομηχανικης απο τισ 10 το πρωι μεχρι τις 6 το απογευμα
tranikos

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Πέμ, 17 Φεβ 2011 10:00 pm

Για πείτε μια τι σας είπε ο Τσάμης ότι παίζει να πέσει.
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Δημοσίευσηαπό salvatore » Παρ, 18 Φεβ 2011 5:10 pm

Οπωσ βλεπετε αλληλεγγυη μηδεν. Τι να πω ρε γμτι μου. Την αλλη φορά κυριε Μπουκοβαλα βαλτε πιο δυσκολα.Γνωστό το κόλλημα με το OCR.Δικο μου το λαθοσ που πηγαινα στο τμημα που ανηκω, στου Καββαδα.Μ΄αρέσει που ο Μπουκοβαλασ γραφει πωσ τα διαφορετικα τμηματα ανεβαζουν την ποιοτητα του μαθηματοσ. Τριχεσ,πρέπει απο την αρχη να σκεφτεσαι "ποιοσ βαζει θεματα τωρα" και ν πηγαινεισ να παρακολουθεισ εκει . Ειδα τυπο που εφυγε στη μιση ωρα λεγοντασ "θα ερθω τον Σεπτεμβρη που βαζει ο Καββαδασ".Και πού ξερω εγώ οτι ο Τσαμης δν εκανε παρομοια πραματα με αυτα που πεσανε.Απορώ ρε παιδιά τι μασ κραταει και δν παμε να τουσ πουμε στα ίσα "καλα μασ δουλεύετε????εχετε βγαλει επαναληπτικο μαθημα και δν μασ ενημερωνετε??.Πρέπει να περναω τυχαία απο Ζωγράφου για να το μαθω? "Για να μη μιλησω για την 3η ασκηση με το δακτυλιο. Όπα ρε συ που να τα προλαβουμε ολα αυτα...τέσπα παμε για άλλα
salvatore

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Παρ, 18 Φεβ 2011 7:40 pm

salvatore έγραψε:Οπωσ βλεπετε αλληλεγγυη μηδεν. Τι να πω ρε γμτι μου. Την αλλη φορά κυριε Μπουκοβαλα βαλτε πιο δυσκολα.Γνωστό το κόλλημα με το OCR.Δικο μου το λαθοσ που πηγαινα στο τμημα που ανηκω, στου Καββαδα.Μ΄αρέσει που ο Μπουκοβαλασ γραφει πωσ τα διαφορετικα τμηματα ανεβαζουν την ποιοτητα του μαθηματοσ. Τριχεσ,πρέπει απο την αρχη να σκεφτεσαι "ποιοσ βαζει θεματα τωρα" και ν πηγαινεισ να παρακολουθεισ εκει . Ειδα τυπο που εφυγε στη μιση ωρα λεγοντασ "θα ερθω τον Σεπτεμβρη που βαζει ο Καββαδασ".Και πού ξερω εγώ οτι ο Τσαμης δν εκανε παρομοια πραματα με αυτα που πεσανε.Απορώ ρε παιδιά τι μασ κραταει και δν παμε να τουσ πουμε στα ίσα "καλα μασ δουλεύετε????εχετε βγαλει επαναληπτικο μαθημα και δν μασ ενημερωνετε??.Πρέπει να περναω τυχαία απο Ζωγράφου για να το μαθω? "Για να μη μιλησω για την 3η ασκηση με το δακτυλιο. Όπα ρε συ που να τα προλαβουμε ολα αυτα...τέσπα παμε για άλλα

Φιλε μου, δεν ξερω αν ειδες εμενα που εφευγα, παντως και εγω κατι παρομοιο εκανα. Εφυγα σε 25-30 λεπτα αρνουμενος να κατσω να ματωσω για να παρω ενα 3-4 το πολυ! Πραγματικα τα θεματα, πιστευω οτι ηταν εκτος κλιματος... Αν κανω λαθος να με διορθωσει καποιος.. Ατομα που ειχαν διαβασει αρκετα περισσοτερο απο εμενα, μου ειπαν οτι στην καλυτερα εγραφες ενα 7 στο χρονο που σου εδιναν. Πραγματικα, σημερα αισθανομαι τυχερος που αποκομισα μια ακομα εμπειρια. Θα με κανει πιο σκληρο για τν συνεχεια. Δεν ειμαι σε θεση να πω αν τα θεματα ηταν παρα πολυ δυσκολα. Μπορω να πω οτι ειχαν αυξημενο βαθμο δυσκολιας και ηταν αρκετα "αλα νταλα"... Το Σεπτεμβρη κυριε Καββαδα...
amazing_happens

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό tranikos » Παρ, 18 Φεβ 2011 8:03 pm

@salvatore

Πολυ διαπλοκη και πλεκτανη βλεπεις ρε φιλε. Σου λενε ο Τσαμης εκανε ολη την θεωρητικη Υλη των Εδαφων Ι χωρις να λυσει ασκησεις. Και ολα αυτα απο τις 10 το πρωι μεχρι τις 6 το απογευμα.Ασε τις εξυπναδες λοιπον και μην ψαχνεις αλλοθι για το οτιδηποτε. Αλλιως παρε ενα ΠΛΑΚΑΤ και πηγαινε στο Γκινη να κανεισ καταληψη και να διαμαρτηρηθεις που ειναι και της μοδας τωρα τελευταια.Και εγω που πηγα 4 το πολυ εχω γραψει
Ημαρτον πια
tranikos

Δημοσίευσηαπό maria b » Παρ, 18 Φεβ 2011 8:30 pm

Ίσως δεν έχεις ζήσει πολλές τέτοιες εμπειρίες σ'αυτή τη σχολή, όπως άτομα μεγαλύτερων εξαμήνων....αλλά καταστάσεις που ευνοούν κάποιους και αδικούν κάποιους άλλους συμβαίνουν καθημερινά και ειδικά από συγκεκριμένους καθηγητές. Γι'αυτό καλό θα είναι, αντί να ειρωνεύεσαι συναδέλφους σου, να διαμαρτυρηθείς και εσύ για μία καλύτερη ποιότητα εκπαίδευσης και εξετάσεων ισότιμη για όλους!!!!!
maria b

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό kavourdista-amugdala » Παρ, 18 Φεβ 2011 8:44 pm

Πάντως, για να βάζουμε στη σωστή διάσταση τα πράγματα, ισχύει ότι τα θέματα ήταν δύσκολα, απο την άποψη διαθέσιμου πρός απαιτούμενου χρόνου. Πρέπει ο καθηγητής να βάζει θέματα που να μπορεί κάποιος όχι μόνο να τα λύσει μέσα στο 2ωρο αλλά και να τα ελέγξει.. Διαφορετικά ας κάνει το 2ωρο, 3ωρο. Δε νομίζω να τους πίεζε τόσο ο χρόνος...
Όσον αφορά το έκτακτο μάθημα, δεν σχολιάζω τα αυτονόητα για τη μη ενημέρωση... απλά μια ερώτηση (για την ιστορία) προς αυτούς που πήγαν:
πότε και πώς ενημερωθήκατε?
αν είναι κανείς που πήγε ας απαντήσει..
Ήμουν αντάμης, δε θα πεθάνω κιότης κι αναδρομάρης χορτασμένος και προδότης
kavourdista-amugdala

Δημοσίευσηαπό Peace088 » Παρ, 18 Φεβ 2011 9:00 pm

Πάντως το μάθημα δεν γίνεται σοβαρό με το να κόβεται ο κόσμος για παραδειγματισμό... Και δεν πιστεύω ότι τα δύσκολα θέματα είναι ο φόβος του φοιτητή.. Απλά είναι τραγικό η εξέταση να ανάγεται σε στρατιωτική δοκιμασία (πχ δύο διαφορετικά τμήματα με διαφορετική κατεύθυνση..., 2 ώρες διάρκεια τη στιγμή που χρειάζεται κάποιος τη μια για να διαβάσει τις εκφωνήσεις, πλήρης αποδιοργάνωση ψάχναμε τις στοιχειωμένες αίθουσες που αναγράφονταν και δεν υπήρχαν πουθενά...)
Όσον αφορά το έκτακτο οι λίγοι και εκλεκτοί που το παρακολούθησαν ας ενημερώσουν το διδάσκοντα-φάντασμα ότι συνήθως ενδιαφέρονται περισσότεροι από τους παρευρισκόμενους ώστε να επεκτείνει τη λίστα vip!
εκεί που σταματάει η λογική... ξεκινάει το πανεπιστήμιο!
Peace088

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο 3ο Έτος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης