mourgolykos έγραψε:Όπως είχε πει και ο κύριος Κουτσογιάννης που όντως κατέχει το μάρκετινγκ και δεν προσπαθεί να διώξει από τη σχολή μας τον κόσμο:
"Παιδιά τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά...Ε, ντάξει και να μην το περάσετε τώρα το μάθημα, ε δεν χάλασε κι ο κόσμος... Θα το περάσετε το Σεπτέμβρη. Ε, και το Σεπτέμβρη να μην το περάσεις, ε θα το ξανδαδώσεις ντάξει..."
Από τους μεγάλους στη σχολή μας. (ελπίζω να τον απόδωσα αξιοπρεπώς)
Το συγκεκριμένο το είχα ακούσει και εγώ από καθηγητή όταν πρωτο-είχα μπει στο ΕΜΠ, απλά το είχε πει ως προς το ότι δε χρειάζεται να έχεις άγχος σε μία εξέταση, ότι δηλαδή δεν είναι Πανελλήνιες (μια και έξω). Μήπως το είχε πει έτσι και ο Κουτσογιάννης; Γιατί έχει διαφορά από το "κατέβαινε συνέχεια και αν σου κάτσει;".
Κατά τα άλλα έχω βαρεθεί την ίδια ιστορία : Βγαίνει ο άνθρωπος (neaoktana) και δίνει κάποια στατιστικά (διαχρονικά) στοιχεία. Ε και τι έγινε; Βασισμένα σε πιθανότητες είναι, δε σημαίνει απαραίτητα πως θα επαληθευτούν πάνω σας και το παίρνετε προσωπικά(και εγώ πασσαλιψατέρ της κατηγορίας "Ζ" ήμουν αλλά δε με έπιασε η πιθανότητα). Και αναφέρομαι και στους μεν που πέφτουν να τον φάνε, και στους δε που ανταπαντούν και γίνεται ο ίδιος φαύλος κύκλος (μα κάθε χρόνο, μα κάθε εξεταστική). Διαβάστε ο καθένας όπως νομίζει και καλό καλοκαίρι!