εχει ξεκινησει κανενας την 3η σειρα...
αποτελεσματα στην 3.2 βγαλατε?
εχω κολλησει στο 3.2.2...
οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη
Συντονιστής: University Editors
Kouf έγραψε:Στην 3.1 μπορουμε να θεωρησουμε οτι το κουτι με το νερο κινειται οριζοντια με μια επιταχυνση α'=α*cosφ και εν τελει σχηματιζει ιδια γωνια θ με την προηγουμενη κατασταση που ανεβαινε το κεκλιμενο?Δηλαδη κανουμε αναγωγη του συστηματος σε ενα καινουργιο(μετατοπιζεται καθε μεγεθος κατα γωνια φ) και παρολο που εχουμε διαφορετικου τυπου κινηση,η γωνια που σχηματιζεται ειναι θ η οποια και μας ενδιαφερει!!
Εχει λογικη ή οχι?
El_Pablo έγραψε:Kouf έγραψε:Στην 3.1 μπορουμε να θεωρησουμε οτι το κουτι με το νερο κινειται οριζοντια με μια επιταχυνση α'=α*cosφ και εν τελει σχηματιζει ιδια γωνια θ με την προηγουμενη κατασταση που ανεβαινε το κεκλιμενο?Δηλαδη κανουμε αναγωγη του συστηματος σε ενα καινουργιο(μετατοπιζεται καθε μεγεθος κατα γωνια φ) και παρολο που εχουμε διαφορετικου τυπου κινηση,η γωνια που σχηματιζεται ειναι θ η οποια και μας ενδιαφερει!!
Εχει λογικη ή οχι?
Εχει λογικη πιστευω, απλα απο την επιταχυνση της βαρυτητας λογικα θα πρεπει να αφαιρεσεις την καθετη συνιστωσα της επιταχυνσης, ετσι ωστε να αναχθει στη βασικη εφαρμογη με αλλα νουμερα. Εγω το εκανα ετσι κ μου βγηκε η θ 20.61 μοιρες.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης