Μusic σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Θα φανούν χρήσιμοι οι σύνδεσμοι. Καλή συνέχεια στο μπετό(ν).
Spoiler: show
Συντονιστής: University Editors
mpoumpouki έγραψε:anpanago έγραψε:για μιγαδικες απο το βιβλιο του κροκου εκδοσεις αρνος ξερει κανεις την υλη?
έχει ο κρόκος βιβλίο για μερικές διαφορικές??εγώ ένα πορτοκαλί έχω μόνο που λέει "διαφορικές εξισώσεις" και καλύπτει την ύλη για το τρίτο εξάμηνο μόνο..μπορείς να μου πεις τον τίτλο του βιβλίου για αυτό το μάθημα σε παρακαλώ?
aimar21 έγραψε:για το θεμα 3α) της κανονικης 2010 μηπως μπορει καποιος να βοηθησει?ευχαριστω...
Ευχαριστούμε πολύ! Η λύση ανέβηκε στο πάνελ
angel έγραψε:aimar21 έγραψε:για το θεμα 3α) της κανονικης 2010 μηπως μπορει καποιος να βοηθησει?ευχαριστω...
Δεν είμαι και πολύ σίγουρη για τη λύση μου.. Όποιος κατέχει το θέμα ας πει μια γνώμη...!!
Alexander έγραψε:angel έγραψε:aimar21 έγραψε:για το θεμα 3α) της κανονικης 2010 μηπως μπορει καποιος να βοηθησει?ευχαριστω...
Δεν είμαι και πολύ σίγουρη για τη λύση μου.. Όποιος κατέχει το θέμα ας πει μια γνώμη...!!
Άψογη, muchos gracias!
airetikos έγραψε:Λοιπόν παιδιά το μάθημα θα γίνει την Πέμπτη 13 00 με 15 00 στο Αμφιθέατρο Υδραυλικής τα λέμε
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης