Συντονιστής: University Editors
ScAr έγραψε:Παιδιά αν κάποιος έχει περάσει το μάθημα 8α μπορούσε να με συναντήσει να μου δώσει τις σημειώσεις του; Thanks, Ζωγράφου μένω, αλλά μπορώ να κάνω δρομολόγια το Σάββατο πρωί-μεσημέρι!
eX-mc έγραψε:Εγώ από χημεία πολλά αλλά η μνήμη μου μου παίζει άσχημα παιχνίδια.. λογικά θα το λύσω όμως μέχρι αύριο πριν δώσουμε, οπότε θα ποστάρω εδώ την ολόσωστη απάντηση μου!
lily έγραψε::crazy2: όσον αφορά το θέμα της χημείας του ιουλίου...έχω την εντύπωση ότι λείπει ένα στοιχείο...μία συγκέντρωση ένα κάτι...ή μήπως πρέπει να το βρούμε αναλογικά??? eX-mc έχεις καμιά ιδέα???
Jimmis έγραψε:eX-mc έγραψε:Εγώ από χημεία πολλά αλλά η μνήμη μου μου παίζει άσχημα παιχνίδια.. λογικά θα το λύσω όμως μέχρι αύριο πριν δώσουμε, οπότε θα ποστάρω εδώ την ολόσωστη απάντηση μου!
Thanks.Με σωνεις.
lily έγραψε:Μήπως επειδή είναι χημική ισορροπία να χρειαζεται να γράψουμε την εξίσωση του Κsp, τον ιονισμό του νερού και τα ισοζύγια φορτίου και μάζας??? Μήπως βγαίνει κάτι απο κει??? Αν έχει κάποιος χρόνο ας το δοκιμάσει να μας πει γιατί εγώ δεν έχω πολύ χρόνο...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες