ili@ την Δευτ, 09 Φεβ 2009 8:18 pm
Για παράδειγμα στα αεροδρόμια που το θέμα είναι το master plan ενός αεροδρομίου, εγώ είχα επιλέξει να κάνω μια εργασία για τις συμμαχίες αεροπορικών εταιρειών. Κανένα σχέδιο δλδ. Στους σιδηρόδρομους που όλοι έπαιρναν το θέμα της έλξης, επέλεξα να κάνω εργασία για τις αλλαγές και τις διασταυρώσεις. Μην συνδέετε τα πάντα με σχέδια. Εξάλλου το θέμα πια δεν είναι η κατασκευή αλλά η διαχείριση των ήδη υπαρχόντων!
dimos την Δευτ, 09 Φεβ 2009 8:17 pm
intelx kane ena 8ema kai metefere ekei oli ti kouventa
sepsis την Δευτ, 09 Φεβ 2009 8:14 pm
eksairetiko thema giati tou xronou prepei na dialeksoume
sepsis την Δευτ, 09 Φεβ 2009 8:13 pm
+1
dimos την Δευτ, 09 Φεβ 2009 8:12 pm
vasika gt den anoigoume ena topic na ta poume ola afta?
amfisvitias την Δευτ, 09 Φεβ 2009 8:12 pm
και τι είδους θέματα εξαμήνων είναι που δεν έχουν και αυτά σχέδιο? Μετά από αρχιτεκτονικές οδοποιίες κτλ, ομολογώ πως τα έχω συνδέσει λίγο μεταξύ τους.
ili@ την Δευτ, 09 Φεβ 2009 8:07 pm
Θέλετε μια γνώμη από κάποιον που έχει περάσει όλα τα μαθήματα των συγκοινωνιολόγων? Και εγώ απεχθάνομαι την οδοποιία και σίγουρα ο καθηγητής δεν σε τραβάει. Αλλά είναι μόνο ΕΝΑ μάθημα! Τα υπόλοιπα είναι τοσό δοαφορετικά μεταξύ τους που δεν πρόκειται να βαρεθείτε! Σιδηρόδρομοι, αεροδρόμια... Όσο για τους καθηγητές, θα περάσετε καλά! Ελάχιστες είναι οι εξαιρέσεις. Κι εμένα δεν μου αρέσει το σχέδιο. Αλλά δεν είναι απαραίτητο παρά μόνο για την οδοποιία. Συνιστώ το εξής: όλα σχεδόν τα μαθήματα έχουν θέμα εξαμήνου. Προσπαθείστε να μην πάρετε κάποιο από τον υπάρχοντα κατάλογο, αλλά να επιλέξετε ένα δικό σας. Οι περισσότεροι καθηγητές το προτείνουν και από μόνοι τους. Θα ασχοληθείτε έτσι με κάτι που σας αρέσει και θα ξεφύγετε από την πεπατημένη.
intelx86 την Δευτ, 09 Φεβ 2009 8:06 pm
θεωρώ ότι κάποιος που έχει όρεξη να μάθει, περιορίζεται από την κατεύθυνσή του. Στενοχωρήθηκα όταν έμαθα ότι σαν συγκοινωνιολόγος δεν μπορείς να πάρεις ορισμένα μαθήματα δομοστατικών. (όταν ήθελα να γίνω συγκοινωνιολόγος)
amfisvitias την Δευτ, 09 Φεβ 2009 8:04 pm
όπως και να έχει ακόμα στους αναποφάσιστους ανήκω
amfisvitias την Δευτ, 09 Φεβ 2009 8:03 pm
ενώ η δομοστατική μου φαίνεται κάπως στεγνή κατεύθυνση, υπερεξειδικευμένη ενώ σε μεγάλο βαθμό τα στατικά προβλήματα μπορούν να λυθούν και από υπολογιστές (αν και παραδέχομαι πως μάλλον δεν θα είναι και οι βέλτιστες λύσεις)
amfisvitias την Δευτ, 09 Φεβ 2009 8:01 pm
για γεωτεχνικός το σκέφτομαι επειδή φαίνετα κάπως ενδιαφέρουσα η εδαφομηχανική, από ότι λένε χρήσιμη για να μην αστοχούν τα έργα αλλά φαίνεται το να μην έχει αρκετά μαθήματα να καλύψει όλο το πρόγραμμα σπουδών και να δανείζεται από τους δομοστατικούς
intelx86 την Δευτ, 09 Φεβ 2009 7:59 pm
θεωρώ ότι δεν είναι μόνο θέμα σχεδίου, που στην τελική παντού θα το συναντήσεις, αλλά θέμα καθηγητών.
amfisvitias την Δευτ, 09 Φεβ 2009 7:59 pm
όσο για υδραυλικός, όντως δεν με ξετρέλλαναν τα ρευστά αλλά όπως είπα είχε ελευθερία στο 9ο εξάμηνο και μου άρεσε και η περιβαλλοντική και την παρακολουθούσα συνήθως
amfisvitias την Δευτ, 09 Φεβ 2009 7:58 pm
καλά και για συγκοινωνιολόγος που σκεφτόμουν επειδή είχα ακούσει ότι έχει και μερικά μαθήματα πιο οικονομικών κτλ, άρχισα να το ξανασκέφτομαι όταν είδα την οδοποιία, κυρίως επειδή αντιπαθώ το σχέδιο
intelx86 την Δευτ, 09 Φεβ 2009 7:54 pm
εγώ όταν μπήκα στη σχολή ήθελα υδραυλικός, μετά ανακάλυψα τα ρευστά, μετά συγκοινωνιολόγος, μετά ανακάλυψα την Οδοποιία και τέλος τη Στατική που περιέργως δεν την αντιπαθώ! Εγώ χώματα δε βάζω στο στόμα μου δήμο
amfisvitias την Δευτ, 09 Φεβ 2009 7:53 pm
να υποθέσω ότι το έχεις αποφασίσει ήδη δαγκωτό δομοστατικός?
brahe την Δευτ, 09 Φεβ 2009 7:52 pm
amfisvitias με πληγωνεις
amfisvitias την Δευτ, 09 Φεβ 2009 7:52 pm
σκέφτομαι και για υδραυλικός, κυρίως για την ελευθερία που προσφέρει στο 9ο εξάμηνο, αλλά με ανυσηχεί που από ότι ακούω πάνε μόνο 20 φοιτητές κάθε χρόνο
amfisvitias την Δευτ, 09 Φεβ 2009 7:51 pm
ενώ όταν έμπαινα στη σχολή σκεφτόμουν για δομοστατικός τώρα είναι το μόνο που έχω απορρίψει
dimos την Δευτ, 09 Φεβ 2009 7:46 pm
gewtexnikoi ftw!
ili@ την Δευτ, 09 Φεβ 2009 6:51 pm
amfisvitia, μην σκας για την ανωτερότητα των συγκοινωνιολόγων. Είναι δεδομένη! Τα κάνουμε όλα και συμφέρουμε! Τι θα γινόμασταν εξάλλου? Μπετατζήδες???? Μπλιαχ!!!!
amfisvitias την Δευτ, 09 Φεβ 2009 6:37 pm
Κανένας συγκοινωνιολόγος να με βοηθήσει να καταρίψουμε το καεστώς καταπίεσης των δομοστατικών?
amfisvitias την Δευτ, 09 Φεβ 2009 6:36 pm
πω πω, βρέθηκα αντιμέτωπος με σπείρα δομοστατικών, και δυστυχώς αν ζητήσω βοήθεια από υδραυλικούς δε νομίζω να βρω και πολλούς
intelx86 την Δευτ, 09 Φεβ 2009 6:19 pm
Παρακαλώ, όχι flaming για τις κατευθύνσεις! Να ζήσουν οι Δομοστατικοί!
amfisvitias την Δευτ, 09 Φεβ 2009 5:02 pm
ουστ από δω, κάνε τη στατική 453 σου και άφησε τις άλλες κατευθύνσεις ήσυχες
brahe την Δευτ, 09 Φεβ 2009 4:54 pm
ουυυυυυυ ζήτω οι δομοστατικοί!!κάτω οι υδεραυλικοί!!