από OxYdO » Τετ, 30 Νοέμ 2016 1:41 am
Ήτανε λέει τρεις και ο κούκος σήμερα στη συζήτηση....
Για θυμείστε μου, όλοι εσείς οι ακομμάτιστοι, ανεξάρτητοι, ελεύθερα σκεπτόμενοι (και τα συναφή) φοιτητές, που σας ενοχλούν και σας κλείνουν το στόμα τα κόμματα, οι παρατάξεις και τα σχήματα και για αυτό δήθεν δεν πατήσατε στις συνελεύσεις του συλλόγου που καλέστηκαν με θέμα το Νέο Πρόγραμμα Σπουδών.... σήμερα τι σας έφταιγε;
Το έχω ξαναπεί πάρα πολλές φορές εδώ μέσα και, όπως έχω ξαναγράψει ουκ ολίγες φορές, δεν είμαι εδώ για να γλείφω κανέναν μπας και πάρει κανά ψηφαλάκι παραπάνω ο Εγκέλαδος. Όσο φτάνει η ώρα μου να τελειώσω από τη σχολή, τόσο πιο πολύ έχω σιχαθεί το να κρύβετε, αρκετοί, τον σταρχιδισμό-παρτακισμό σας, πίσω από τον δήθεν "αντικομματισμό" που είναι μόδα στις μέρες μας.
Εμείς, τουλάχιστον, οι τρισάθλιοι, εξαρτημένοι και ελεϊνοί Εγκελαδίτες (και οι υπόλοιποι), ασχολούμαστε, όσο μπορούμε, με τα βασικά, έστω, πράγματα που θα έπρεπε να αφορούν τον καθέναν μας.
Υ.Γ. Τίποτα από τα παραπάνω δεν αναιρεί τις τεράστιες ευθύνες της διοίκησης. Όταν χορταίνεις τους φοιτητές με τη "δημοκρατία των ορίων" και με μίζερο και κενό μεταρρυθμισμό, θα λαμβάνεις και την αντίστοιχη απάντηση.