Λοιπόν, αν ήμουν σίγουρη ότι η ύλη είναι ίδια θα είχα προσαρμόσει την ημερομηνία. Γενικά για τα μαθήματα του 1ου εξαμήνου ισχύουν τα ακόλουθα :
Γεωλογία Μηχανικού:από τα βιβλία ''Σημειώσεις Γεωλογίας Μηχανικού'' (ανάτυπα διαφανειών από τις παραδόσεις του μαθήματος) Μαρίνου,Τσιαμπάου σελ.41-148.Επιπλέον πράγματα που περιέχονται στο βιβλίο ''Κεφάλαια Γεωλογίας Μηχανικού ΙΙ(Βοήθημα για την θεωρία) Μαρίνου δεν ζητούνται και το συγκεκριμένο βιβλίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί απλά σαν βοήθημα κατά το διάβασμα του άλλου.
-από το βοήθημα για τις ασκήσεις κεφάλαια 1-12,14
-όλες οι ασκήσεις που έγιναν στην τάξη
Aυτή η ύλη ίσχυε πάντα, άρα και φέτος. Μπορεί να διαφέρει μόνο ο αριθμός των ασκήσεων που κάνετε στο μάθημα από χρονιά σε χρονιά (είναι 20-22 πάντα), μέσα στην ύλη είναι όλες.
Μαθηματική Ανάλυση Ι:Η ύλη αλλάζει κάθε χρόνο, είναι πολύ σημαντικό να μάθετε να SOS που θα σας πει ο κ.Ρασσιάς, γιατί βάζει ακριβώς αυτά.
Γραμμική Άλγεβρα:Πέρσι οι καθηγητές αποφάσισαν την τελευταία βδομάδα ποια θα είναι τελικά η ύλη γιατί δεν είχαν διδάξει τα ίδια στα 2 τμήματα. Άρα, φέτος δεν νομίζω να είναι ίδια.
Παραστατική και Προβολική Γεωμετρία:H ύλη της Παραστατικής, της Στερεομετρίας και Χωματουργικών είναι ίδια για χρόνια, άρα δεν θα αλλάξει. Για την Προβολική είναι ότι έχετε κάνει στην τάξη, αλλά επειδή εμένα μου φαινόταν ότι μόνο ο σούπερμαν θα μπορούσε να προλάβει ότι γράφει ο Μαρκάτης στον πίνακα, καλό θα ήταν να πάτε στο γραφείο του τις ώρες που δέχεται και να του πείτε να σας σημειώσει την ύλη πάνω στο βιβλίο (εγώ έτσι την έμαθα όταν ήμουν στο 1ο έτος)
Τεχνική Μηχανική Ιη ύλη είναι αυτή που έχει αναρτηθεί από τον Γκαρούτσο, από το βιβλίο του Βαρδουλάκη το κεφάλαιο 7 ήταν και είναι εικονικά μέσα στην ύλη, δεν έχει πέσει ποτέ στις εξετάσεις.