- Σχέδιο "Αθηνά": συγχωνεύσεις και καταργήσεις σχολών
- Εξισώσεις πτυχίων ΑΕΙ και κολλεγίων
- Σχέδιο απασχολησιμότητας για τους νέους
- Άσυλο, εισβολή αστυνομίας σε αυτοοργανωμένους χώρους (Βίλλα Αμαλίας), καταστολή
- Ζητήματα σχολής
Συντονιστής: University Editors
-__ZeRo__- έγραψε:Πειτε μου κιολας οτι θα παμε και για καταληψη λιγο πριν την εξεταστικη να τρελαθω.....
Παμε καλα ρε παιδια? Τωρα θυμηθηκατε να συζητησουμε αυτα τα θεματα? Τοσο καιρο τι κανατε?
patsoum έγραψε:Να τεθει και το ζητημα της εκτακτης εξεταστικης που αφορα τοσο πολυ κοσμο παιδια, γιατι πολυ στο ντουκου το χουμε περασει.
Καμένος έγραψε:
- Σχέδιο "Αθηνά": συγχωνεύσεις και καταργήσεις σχολών
- Εξισώσεις πτυχίων ΑΕΙ και κολλεγίων
- Σχέδιο απασχολησιμότητας για τους νέους
- Άσυλο, εισβολή αστυνομίας σε αυτοοργανωμένους χώρους (Βίλλα Αμαλίας), καταστολή
-__ZeRo__- έγραψε:Πειτε μου κιολας οτι θα παμε και για καταληψη λιγο πριν την εξεταστικη να τρελαθω.....
Παμε καλα ρε παιδια? Τωρα θυμηθηκατε να συζητησουμε αυτα τα θεματα? Τοσο καιρο τι κανατε?
patsoum έγραψε:Να τεθει και το ζητημα της εκτακτης εξεταστικης που αφορα τοσο πολυ κοσμο παιδια, γιατι πολυ στο ντουκου το χουμε περασει.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες