ΔΟΑΤΑΠ

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

ΔΟΑΤΑΠ

Δημοσίευσηαπό alibi » Τρί, 22 Νοέμ 2011 2:13 pm

Καλησπερα παιδια, πριν κανα δυο μηνες βγηκαν απο τον δοαταπ καποια μαθηματα που πρεπει να δωσω για αναγνωριση πτυχιου. Το θεμα ειναι πως λογω σοβαρων προβληματων συν το οτι μενω επαρχια αμελησα να ερθω σε επαφη με τη γραμματεια και να μαθω ποια διαδικασια ακολουθειται.
Γνωριζει καποιος να με βοηθησει? Επρεπε να εχω γραφτει την περιοδο που ειχε ορισθει για ολους τους φοιτητες? Τωρα τι κανω?
Αν γνωριζετε οτιδηποτε παρακαλω ενημερωστε με γιατι προσπαθω να επικοινωνησω με τη γραμματεια αλλα δεν σηκωνουν ποτε το τηλεφωνο που εχω.

Ευχαριστω εκ των προτερων
alibi

Έτος εισαγωγής: 0

Re: ΔΟΑΤΑΠ

Δημοσίευσηαπό civilcity » Τρί, 22 Νοέμ 2011 2:56 pm

Καλό είναι να γραφτείς το συντομότερο για να μην αποκλειστείς από την εξέταση των χειμερινών μαθημάτων (δήθεν θα έχεις χάσει τις παραδόσεις και δεν θα σε αφήσουν να δώσεις).
Για εγγραφή στο ΕΜΠ ή σε οποιοδήποτε άλλο πολυτεχνείο απλά πάρε μαζί σου το χαρτί που πήρες από ΔΟΑΤΑΠ με τα μαθήματα που πρέπει να δώσεις (βγάλε επικυρωμένο αντίγραφο γιατί θα στο κρατήσουν στη γραμματεία)..καλύτερα πάρε ένα τηλ πρώτα να το επιβεβαιώσεις,δεν γνωρίζω αν άλλαξε κάτι με το νέο νόμο.
Αυτή είναι η διαδικασία,μετά ακολουθείς το πρόγραμμα των φοιτητών,εργασίες,εξετάσεις...
civilcity

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό alibi » Τρί, 22 Νοέμ 2011 3:09 pm

Περασε καποιος δικος μου απο τη γραμματεια σημερα κ ειπαν απλα πως περασε η προθεσμια και να περιμενω να βγαλουν την επομενη ανακοινωση. Μονο αυτο..αν καταλαβα καλα δλδ εννοουν τις περιοδους εγγραφων σε εξαμηνο. Χανω το χειμερινο και περιμενω το εαρινο δλδ? Και παλι τα χειμερινα ποτε θα μπορεσω να τα δηλωσω να δωσω στην επαναληπτικη..?
Σορυ για το πρηξιμο αλλα δεν μπορω να ερθω αθηνα εντος 2 ημερων τουλαχιστον και δεν ξερω πως να κινηθω..
alibi

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό civilcity » Τρί, 22 Νοέμ 2011 4:29 pm

Το λογικό είναι να μπορείς να κάνεις εγγραφή,εγώ δεν θυμάμαι να ρώτησα πριν πάω για το αν μπορώ να γραφτώ,απλά πήγα.
Θα κάνεις εγγραφή λοιπόν και μετά αν σου πουν ότι έχεις χάσει πολλά μαθήματα τότε δεν θα μπορείς να δώσεις χειμερινά το Φλεβάρη (μόνο Σεπτέμβρη).
Αν και αμφιβάλλω,λογικά θα σε αφήσουν.
Αθήνα δεν θα πάς παρά μόνο αν επικοινωνήσεις μαζί τους και επιβεβαιώσεις αυτά που σου λέω. (παίρνε όλη μέρα τηλ,το σηκώνουν κάποια στιγμή,υπάρχει συγκεκριμένο άτομο της γραμματείας που ασχολείται αποκλειστικά με φοιτητές από εξωτερικό)

Υ.Γ. Πόσο μάταια φαίνονται όλα αυτά....αγωνιούμε να πάρουμε μία υπογραφή σε μία χώρα χωρίς μέλλον....
civilcity

Έτος εισαγωγής: 2008

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες