20/10: Προβληματική Εξέταση Βραχομηχανικής-Σηράγγων 9ου εξ. (Συζήτηση για αίτημα επανεξέτασης)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

20/10: Προβληματική Εξέταση Βραχομηχανικής-Σηράγγων 9ου εξ. (Συζήτηση για αίτημα επανεξέτασης)

Δημοσίευσηαπό Shinden » Πέμ, 20 Οκτ 2011 10:31 am

Παρεπιπτοντος σημερα δεν δωθηκε η Βραχομηχανικη, 20+ ατομα στην πυλη κατεχακη Ζωγραφου με πληροφορισανε οτι σημερα λογω απεργιας το Ιδρυμα θα παραμεινει κλειστο.
Shinden

Έτος εισαγωγής: 2003

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό mike89 » Πέμ, 20 Οκτ 2011 10:50 am

τωρα που μιλαμε δίνεται η βραχομηχανικη άρχισε με μια μικρή καθυστέρηση..
Ήταν το πάμε το πρωι (8.15) και ελεγε δεν περνάει κανεις και μεχρι να κανω τον κύκλο κ να πάρκαρω καπου στη ζωγράφου ειχαν φυγει.. Δλδ τελείως ανεύθυνοι..
Διωχνουν τον κοσμο κ μετα φεύγουν
mike89 Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό Shinden » Πέμ, 20 Οκτ 2011 11:26 am

τι δηλαδη τσαμπα εφυγα;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!
Θα με παρει και θα με σηκωσει......γ@@@@@@ τα κ@#$%&*@#$*& του κ@#$%&*!&@^
υπαρχουν και καποιοι που θελουν να το παρουν αυτο το γ@#$%$(#*@ πτυχιο και που γραφουν και αυριο και μεθαυριο
και δεν κοπροσκυλιαζουν απο το ξημερωμα (τα αγαπητα τετραποδα δεν φταινε σε τιποτα)
Shinden

Δημοσίευσηαπό martin » Πέμ, 20 Οκτ 2011 11:50 am

επειδή ήμουν από τους τυχερούς που έδιναν και χτες και σήμερα 8.30 ώρα....χτες οκ κάθισαν,μπλόκαραν το μάθημα των 8μιση και μετά επέτρεψαν τα υπόλοιπα...σήμερα τηλεφώνησα στην πύλη κατεχάκη 8 παρά και μου πε κάποιος εκεί ότι θα ναι κλειστή η πύλη και να μην πάω...πήγα όμως!!!!!! και 8μιση ώρα δεν ήταν κανείς εκεί και η βραχομηχανική εξετάστηκε κανονικά.....τώρα το πόσοι άλλοι μπορεί να την πάτησαν τι να πω...άμα είσαι ανεύθυνος και γράφεις στα @@@@@ σου τους υπόλοιπους φαίνεται.
martin

Δημοσίευσηαπό eki13 » Πέμ, 20 Οκτ 2011 2:28 pm

shinden και εγώ δεν έδωσα ενώ ήθελα,απλά εσύ πήγες ενώ εγώ είχα πληροφορηθεί λίγο πιο νωρίς ότι είναι κλειστά!!!Αν μαζευτούμε κάποιοι μπορούμε να ζητήσουμε επανεξέταση,δε νομίζω ότι τους είναι δύσκολο να βγάλουν 4 θέματα,υπάρχουν 1 εκατ είδη ασκήσεων στο συγκεκριμένο μάθημα και υποτίθεται η εξεταστική είναι για τον φοιτητή όχι για το Γκόλια!!!Αν θέλει κάποιος συντονιστής,ας το κάνει και τόπικ στο κεντρικό όχι μόνο γιαυτό το μάθημα αλλά και για τα υπόλοιπα που είχαν πρόβλημα κάποια παιδιά ώστε κάποιος να το βλέπει αμέσως όταν μπαίνει στο σαιτ!!!Μιλάμε τώρα να μαζευτούμε ικανός αριθμός,για 2-3 άτομα ούτε εγώ θα έβγαζα θέματα!!!!
eki13

Re: 20/10: Προβληματική Εξέταση Βραχομηχανικής-Σηράγγων 9ου εξ.

Δημοσίευσηαπό Shinden » Πέμ, 20 Οκτ 2011 2:39 pm

Δοκιμασα μολις το εμαθα οτι δινεται, εφυγα απο το σπιτι μου Ν.Κοσμο μηπως και βρω καποιον στον Τομεα Γεοτεχνικης, να ζητησω ακριβως αυτο.Δυστυχως στις 12+ που εφτασα δεν βρηκα ανοιχτα, και οσο κι αν χτυπησα το κουδουνι δεν πηρα απαντηση.
Shinden

Re: 20/10: Προβληματική Εξέταση Βραχομηχανικής-Σηράγγων 9ου εξ. (Συζήτηση για αίτημα επανεξέτασης)

Δημοσίευσηαπό eki13 » Πέμ, 20 Οκτ 2011 3:36 pm

Υπάρχουν και άλλοι που δεν έδωσαν τελικά.Ελπίζω να γίνει κάτι μαζικά,ο κ.Παπαδόπουλος μου φαίνεται καλός και συννενοήσιμος!!!
eki13

Re: 20/10: Προβληματική Εξέταση Βραχομηχανικής-Σηράγγων 9ου εξ. (Συζήτηση για αίτημα επανεξέτασης)

Δημοσίευσηαπό eki13 » Πέμ, 20 Οκτ 2011 4:23 pm

Κάτι τελευταίο,κατά τη γνώμη μου η πίεση θα πρέπει να είναι μαζική ώστε να έχει αποτέλεσμα,ο καθένας να πηγαίνει στο γραφείο μεμονωμένα δεν έχει νόημα,η καλύτερη λύση νομίζω είναι για τη Δευτέρα 14:45 όπου διδάσκεται και το μάθημα και θα τον βρούμε σίγουρα!!!Απλά να αποφασίσουμε κάτι επίσημα από εδώ και να γράψει εδώ όποιος ενδιαφέρεται,όχι να μπαίνει ο καθένας μέσα εδώ τη Δευτέρα και να λέει παιδιά πείτε μου τι έγινε στη συνάντηση,είμαστε που είμαστε λίγοι που το έπαθαν λόγω του ότι οι περισ διαλέγουν περιβ επιπτώσεις,μη γίνουμε ακόμα λιγότεροι!!!!
eki13

Δημοσίευσηαπό kyriakos » Πέμ, 20 Οκτ 2011 9:38 pm

Εγω παντως ο μονος λογος που δεν μπηκα καν στον κοπο να ερθω, ενω το εδινα, ηταν οτι εδινα και χτες, και λογω το οτι υπαρχει γενικη απεργια, δεν επιτρεπουμε να γινουν μαθηματα (Πολυ σωστα, και συμφωνω απολυτα) Τωρα το να ερθεις7.30, να κατσεις μεχρι τις 8.30, και μετα να φυγεις ειναι απλα ηλιθιο. Οπως και το να αφησεις να γινουν χτες και σημερα τα μαθηματα απο τις 12 και μετα.... Γιατι? Δεν ειχε γενικη απεργια μετα τις 12? Η δεν θελουμε να μπλεξουμε με Μπετο2 και λοιπα που ειχε χτες?? Παντως συμφωνω με τη λογικη της επαναξετασης σε οσους δεν μπορεσαν να δωσουν σημερα, και κατα τη γνωμη ου πρεπει και για τα υπολοιπα μαθηματα αυτων των 2 ημερων, αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα...
Η μεγαλυτερη δοξα της ζωης δεν ειναι να μην πεφτεις ποτε,
Αλλα να σηκωνεσαι καθε φορα που πεφτεις... (Κομφουκιος)
kyriakos

Δημοσίευσηαπό d1mn1 » Πέμ, 20 Οκτ 2011 11:29 pm

Κι εγώ έδινα (κανονικά) και χθες το πρωί Αντοχή και σήμερα Βραχομηχανική. Προφανώς και προτίθεμαι να συμμετάσχω σε παράσταση με αίτημα εξέτασης και επανεξέτασης αντίστοιχα. Αυτά και περαστικά μας
d1mn1

Επόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες