Πιθανή αναβολή εξεταστικής για Σεπτέμβρη

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Πιθανή αναβολή εξεταστικής για Σεπτέμβρη

Δημοσίευσηαπό suki #6 » Σάβ, 08 Ιαν 2011 1:19 pm

Να ενημερώσω (εγκαίρως) ότι έμαθα από καθηγητές που μίλησαν με τον πρόεδρο της σχολής και τον πρύτανη ότι αν στην συνέλευση που πρόκειται να γίνει αυτήν την εβδομάδα ψηφιστεί κατάληψη, υπάρχουν τρομακτικές πιθανότητες η εξεταστική να αναβληθεί για τον Σεπτέμβρη για να προστατευτεί το επόμενο εξάμηνο. Θεωρώ ότι όλοι πρέπει να είμαστε εκεί και να ψηφίσουμε για να μην καθοριστεί ένα τόσο σημαντικό θέμα από λίγους όπως συνήθως.
Τελευταία επεξεργασία από morisson και Σάβ, 08 Ιαν 2011 1:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε πεζούς χαρακτήρες στα μηνύματα σας.
suki #6

Έτος εισαγωγής: 2007

Re: ΠΙΘΑΝΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

Δημοσίευσηαπό PSW » Σάβ, 08 Ιαν 2011 1:39 pm

Ασε ρε φιλε αρχισε ηδη η τρομοκρατια για την εξεταστικη,ολοι μιλησατε ξαφνικα με τον πρυτανη και τον προεδρο και σας ενημερωσε για την εξεταστικη,ακομα δεν εχει ξεκινησει η σχολη και μιλαμε για μεταφορα της εξεταστικης,χαλαρωστε κατευθειαν να τρομοκρατησουμε τον κοσμο. Τιποτε απο ολα αυτα που λες δεν ισχυει και την τριτη εχει γενικη συνελευση που πρεπει να αποφασισει για το πως θα κινηθουμε εναντια στη διαλυση του ελληνικου πανεπιστημιου,πως θα σταματησουμε την προσπαθεια διαλυσης οποιασδηποτε κατοχυρωσης υπαρχει στο πτυχιο μας κλπ Επιπλεον στη συνεχεια θα οριστει συγκλητος που θα αποφασισει για τα χρονικα περιθωρια αυτου του εξαμηνου και μετα θα αποφασιστει για την εξεταστικη, αυτη ειναι η διαδικασια που γινεται παντα, τωρα εσυ μιλησες με ποιον δεν ξερω (μαλλον με τη δαπ,την πασπ...)και βαλθηκατε για αλλη μια φορα στο αντικειμενικο και πολιτικοτατο παιχδιδακι σας....ασε εχουμε ξαναφαει απο αυτο.....
PSW

Έτος εισαγωγής: 2003

Re: Πιθανή αναβολή εξεταστικής για Σεπτέμβρη

Δημοσίευσηαπό suki #6 » Σάβ, 08 Ιαν 2011 1:45 pm

Όλο αυτό δεν έχει καμία σχέση με κανένα κώμα....απευθύνθηκα στους συμφοιτητές που είναι μέσα στην αίθουσα, παρακολουθούν καθημερινά και πρέπει να ξέρουν γιατί αυτοί 'καίγονται' κατά κύριο λόγο και όχι κάποιος από οποιοδήποτε τραπεζάκι. Ο καθένας μπορεί να δώσει την ερμηνεία που θέλει και γνωρίζοντας να έρθει να ψηφίσει. Και αυτήν την φορά θα ψηφίσουμε και οι ανεξάρτητοι.
suki #6

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Σάβ, 08 Ιαν 2011 2:29 pm

suki #6 έγραψε:Όλο αυτό δεν έχει καμία σχέση με κανένα κώμα....

Αν μίλησες με ΠΑΣΠ-ΔΑΠ τότε σίγουρα με κώμα έχει να κάνει :lol:
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό pirlo » Σάβ, 08 Ιαν 2011 2:36 pm

suki #6 έγραψε:Να ενημερώσω (εγκαίρως) ότι έμαθα από καθηγητές που μίλησαν με τον πρόεδρο της σχολής και τον πρύτανη ότι αν στην συνέλευση που πρόκειται να γίνει αυτήν την εβδομάδα ψηφιστεί κατάληψη, υπάρχουν τρομακτικές πιθανότητες η εξεταστική να αναβληθεί για τον Σεπτέμβρη για να προστατευτεί το επόμενο εξάμηνο. Θεωρώ ότι όλοι πρέπει να είμαστε εκεί και να ψηφίσουμε για να μην καθοριστεί ένα τόσο σημαντικό θέμα από λίγους όπως συνήθως.

Φιλε,ή πολλες ταινιες βλεπεις,ή πολλες ταινιες βλεπουν αυτοι που στα λενε....
Όταν θέλεις,ψάχνεις τρόπους,
Όταν δεν θέλεις,ψάχνεις δικαιολογίες...
pirlo

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό 3 » Σάβ, 08 Ιαν 2011 3:07 pm

Συγνωμη..

Εχει καταλαβει κανενας ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ; Το νεο νομοσχεδιο το εχετε δει; Για ΑΥΤΗ τη γενια ερχεται παντως, για εσας. Και καποια πραγματα πιανουν ΚΑΙ αναδρομικα και τις προηγουμενες. Και για να τελειωνει και η μουρμουρα, αν παμε για εξεταστικη, θα ψηφιστε ΜΕΣΑ στην εξεταστικη, αυτο το ξερει και ο τελευταιος! Ειναι ντε φακτο! Ανοιγουν τοσα μετωπα ολη τη χρονια, κλειστα επαγγελματα (σημειωτεον μας πιανει.. θα πεσουν οι μισθοι μας), επιχειρησιακες συμβασεις που θα καταστρατηγουν τις κλαδικες, νεοι φοροι κλπ, και εχουν δηλωσει, με το που βγηκαν απο τις περιφερειακες εκλογες πως θελουν να περασουν τη μεταρρυθμιση της εκπαιδευσης. Επισης 15 Γεναρη, σε λιγες μερες σταματαει ο διαλογος-παρωδια και μετα ανακοινωνεται το τι θα γινει με το προσχεδιο νομου, ποτε θα το περασουν και ποτε θα το ψηφισουν. Πρακτικα με την πιεση του χρονου που εχει η κυβερνηση, οταν βγει το προσχεδιο νομου, σε λιγες ημερες θα ψηφιστει κιολας, οπως εχει γινει και με ολους τους αλλους νομους.

Κι εγω ερχομαι και ρωταω: Που θα το τρυπωσουν το προσχεδιο ρε παιδια; Αμα ησασταν υπουργος ποτε θα περιμενατε να περασετε το νομο, μεσα ή μετα την εξεταστικη; Καντε μια εκτιμηση. Εγω εχω κανει τη δικη μου.

Οποιος θελει δυαλυμενο πανεπιστημιο, καταργημενο πτυχιο, και διδακτρα ας το υποστει. Εμενα αυτη η επιλογη δεν μου κανει..
Εικόνα
3

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό 3 » Σάβ, 08 Ιαν 2011 3:10 pm

Παρεπιπτοντως, εχει τμημα των καθηγητων την Τριτη που μας ερχεται για το ζητημα της εξεταστικης.

Και βεβαια Τεταρτη Γενικη Συνελευση του συλλογου..
Εικόνα
3

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Σάβ, 08 Ιαν 2011 3:23 pm

3 μην συνεχίζεις ρε συ.Χιλιοειπωμένα αυτά που πρόκειται να προστεθούν και όλη η συζήτηση στο thread θα θυμίζει χαλασμένο κασετόφωνο.Όσοι ευαισθητοποιήθηκαν ευαισθητοποιήθηκαν.
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό mertaghon » Σάβ, 08 Ιαν 2011 5:36 pm

xaxaxaxa :lol:

ώπα ρε παιδιά θα πάει κ σεπτέμβρη...εδώ κατάληψη σχεδόν δε κάναμε... :roll:

τέσπα μάλλον το παιδί μάλλον είναι πρώτα έτη κ ακόμα δεν έχει μάθει να αναγνωρίζει
τις μπαρούφες που κατα καιρούς πετάνε κάποιοι διδάσκοντες..
εντάξει μωρέ μια υπερβολή του πε κ την πίστεψε,σιγα... :)

κ εγώ τα 1-2 έτη έτσι πάθαινα..κ πράγματι πολύ μπαρουφολογία βρε παιδί μου..

υπόψιν για να πάει σεπτέμβρη πρέπει να κάνουμε τουλ. 1,5 μήνα κατάληψη....
mertaghon

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό efp@linos » Σάβ, 08 Ιαν 2011 5:43 pm

3 έγραψε:Κι εγω ερχομαι και ρωταω: Που θα το τρυπωσουν το προσχεδιο ρε παιδια; Αμα ησασταν υπουργος ποτε θα περιμενατε να περασετε το νομο, μεσα ή μετα την εξεταστικη; Καντε μια εκτιμηση. Εγω εχω κανει τη δικη μου.

Ναι ρε ο υπουργός περνάει τα νομοσχέδια με βάση την κατάληψη της σχολής Πολιτικών μηχανικών :lol: :lol: :lol:
Καλά ναι .... είναι προφανές , παίρνει τηλ το πρωί και ρωτάει : " Είστε ανοιχτά ή κλειστά ? " Ο Πρόεδρος του λέει Κλειστά και οπότε πάει το νομοσχέδιο ένα μήνα μετά !!!!!!

Ρε Λίγη σοβαρότητα .............
efp@linos

Έτος εισαγωγής: 2006

Επόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες