Υποχρέωση Καθηγητή

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Υποχρέωση Καθηγητή

Δημοσίευσηαπό theoxaris » Δευτ, 22 Φεβ 2010 8:14 pm

Σήμερα πήγα να ρωτήσω για το γραπτό μου στο προεντεταμένο σκυροδεμα και η γραμματέας μου είπε οτι ο κ. Τρέζος αποφάσισε
να μη δείξει γραπτά φέτος!!!! 6 χρόνια τώρα πρώτη φορά ακούω οτι ένας καθηγητής δεν έχει υποχρέωση να σου δείξει το γραπτό των εξετάσεων εφοσον το επιθυμείς...
theoxaris

Re: Υποχρέωση Καθηγητή

Δημοσίευσηαπό terry » Δευτ, 22 Φεβ 2010 9:11 pm

προσωπικα, ξερω οτι ο καθηγητης δεν ειναι υποχρεωμενος απο το νομο να σου δειξει το γραπτο....
αλλα δεν το εφαρμοζει κανενας αυτο.
terry

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό γάντι του μποξ » Τρί, 23 Φεβ 2010 10:02 am

terry έγραψε:προσωπικα, ξερω οτι ο καθηγητης δεν ειναι υποχρεωμενος απο το νομο να σου δειξει το γραπτο....
Μάλλον ήθελες να πεις ότι "είναι υποχρεωμένος"! :mrgreen:
Εικόνα
Friends help you move. Good friends help you move bodies.
γάντι του μποξ
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό santzowind » Τρί, 23 Φεβ 2010 1:02 pm

Μια χαρά.....είχε νευράκια δηλαδή και λέει "να ρθουν τώρα να με πρίζουν....μπαααα δεν βαριέσαι..έτσι κι αλλιώς κάνω ό,τι γουστάρω.."
μου θυμίζει εποχές γεωδαισίας που η καθηγήτρια την μοναδική μέρα που επιτρεπόταν να δεις το γραπτό σου μας έδιωξε από το γραφείο της με την δικαιολογία ότι εκείνη την μέρα ήταν κουφή....οπότε ό,τι και να της έλεγες δεν θα το άκουγε......
πάντως μπράβο τους!!!! πολύ δίκαιο και σωστό να μην μπορείς να δεις το γραπτό σου στο μπετό....
santzowind Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό mits17 » Τρί, 23 Φεβ 2010 4:04 pm

Στην Ελλαδα εισαι, αν δεν σε αναγκαζει ο νομος, κάνεις ο,τι θες φιλαρακο santzo... Εδω ακομα και αν σε αναγκαζει,παλι κανεις ο,τι θες.. Τι ψαχνεις να βρεις..
mits17

Έτος εισαγωγής: 2004

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες