Έκδοση πάσο φοιτητών 3ου εξ. & άνω 2009-10

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Έκδοση πάσο φοιτητών 3ου εξ. & άνω 2009-10

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τετ, 30 Σεπ 2009 3:26 pm

με τις φωτογραφίες για το πάσο υπάρχει ανακοίνωση?
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Re: Έκδοση πάσο φοιτητών 3ου εξ. & άνω 2009-10

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Τετ, 30 Σεπ 2009 5:24 pm

Νομίζω όταν πρωτογραφτήκαμε δώσαμε 4 φωτογραφίες...
Spoiler: show
Τώρα αυτό σε καίει εσένα???
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό strangelic » Τετ, 30 Σεπ 2009 5:28 pm

Κάθε χρόνο δίνεις φωτογραφία για το πάσο. Αν θυμάμαι καλά, πέρυσι απλά την περίοδο των εγγραφών(και πιο μετά,δεν υπήρχε θέμα) περνούσες από τη γραμματεία και άφηνες μια φωτογραφία(που να έχεις γράψει όνομα και εξάμηνο απο πίσω). Αλλά δεν θυμάμαι να είχε βγει κάποια σχετική ανακοίνωση.
edit: εχω την υποψια οτι πρεπει να εχεις γραφτει ηλεκτρονικα για να μπορεις να πας στη γραμματεια να κανεις αιτηση για πασο
Η σιωπή είναι συνενοχή...

şiddet büyüleyicidir,şiddet umuttur, umutsuz ve sessiz bir dünyada ...
(Η Βίαιη αντίσταση είναι η μόνη ελπίδα σε μια χώρα δίχως ελπίδα και φωνή)
strangelic

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τετ, 30 Σεπ 2009 7:41 pm

Και φυσικά θα υπάρξει η κλασική λούμπα του ενός μηνός χωρίς πάσο, κατά τον οποίο θα πληρώνουμε τα εισιτήριά μας στα ΜΜΜ κανονικά, διότι η γραμματεία μας και ο ΗΣΑΠ-τι-σκατά-υπηρεσία-είναι ΠΟΤΕ δεν καταφέρνουν να συνεννοηθούν. :evil:
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό san » Τετ, 30 Σεπ 2009 8:02 pm

Σχετικα με αυτο που λες παντως merde και για οσους βγαζουν καρτα απεριοριστων διαδρομων, μερικοι υπαλληλοι στο μετρο το παρακαμπτουν και σου βγαζουν. Θυμαμαι οτι στο μετρο Κατεχακη δεν μου εβγαζαν, ενω επειδη μου ειχαν πει, ειχα παει στο μετρο της Δαφνης και μου εβγαλαν κανονικα. Τωρα για φετος θα δειξει τι θα γινει...
san

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τετ, 30 Σεπ 2009 8:04 pm

Σχετικα με αυτο που λες παντως merde και για οσους βγαζουν καρτα απεριοριστων διαδρομων, μερικοι υπαλληλοι στο μετρο το παρακαμπτουν και σου βγαζουν.

Η ξανθιά ταμίας της Πανόρμου δεν είχε κανένα πρόβλημα να σκυλιάσει και να μου πει ότι δεν επιτρέπεται να μου βγάλει κάρτα, παρά τις ενστάσεις μου. Όπως επίσης και οι περισσότεροι υπάλληλοι, που "τη δουλειά τους κάνουουουν". Τώρα εγώ προσωπικά δεν έχω ούτε το χρόνο ούτε την όρεξη να τρέχω από σταθμό σε σταθμό μπας και καταφέρει να βγει η καρτούλα...Και να βγει δηλαδή, τίποτα δεν σου διασφαλίζει ότι ΔΕΝ θα πληρώσεις πρόστιμο αν σε πιάσουν με το παλιό πάσο. Άρα πρέπει να ποντάρεις στην κωλοφαρδία σου στο ταμείο, και στην κωλοφαρδία σου στους συρμούς. Παίξε-κέρδισε! :mrgreen:
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό san » Τετ, 30 Σεπ 2009 8:25 pm

Δεν τους εψαξα εναν - εναν τους ταμιες, απλα το ηξερα απο ατομο που εβγαζε παντα εκει και οταν του ειπα την περιπτωση μου μου λεει το και το. Επισης δεν θα με πειραζε να με πιασουν με παλιο πασο, γιατι μπορεις μολις βγει το καινουργιο να πας και να σβησεις το προστιμο (βεβαια δεν ειμαι σιγουρος για ποσο καιρο μετα αφου το φας μπορεις να κανεις ενσταση, μην παρω κανενα στο λαιμο εκτος απο εμενα). Εν πασει περιπτωση (κατι μου θυμιζει τωρα αυτη η εκφραση, για οσους παρακολουθουν συνεντευξεις γνωστου πολιτικου) αν δεν θες ταλαιπωρια και ρισκα το πληρωνεις διπλο και τελειωσες (εγω δεν το κανω), γιατι δεν νομιζω να νοιαστει η γραμματεια μας, αφου τοσα χρονια δεν το εκανε.
san

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τετ, 30 Σεπ 2009 8:30 pm

Καλά έχεις δίκιο ότι υπάρχει και τρόπος να αποφύγεις το πλήρες εισιτήριο, αλλά δεν παύει να με εκνευρίζει το αρπακολλίστικο της υπόθεσης. Τουλάχιστον ο ΗΣΑΠ θα πρέπει να έδινε περιθώριο ακόμα ένα μήνα στα παλιά πάσο, εφ'όσον ξέρει (;) ότι αργεί η διαδικασία έκδοσης καινούργιων.

Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό SoundOfSilence » Τετ, 30 Σεπ 2009 8:42 pm

Τότε με την τριπλή που είχε πάει Νοέμβρης και οι εξετάσεις μόλις που τελείωναν είχαν παιχτεί σκηνές ροκ στα ταμεία για τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών :D :D :D
when the violence causes silence, we must be mistaken
SoundOfSilence Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό san » Τετ, 30 Σεπ 2009 8:44 pm

Απο την μια μου φαινεται πολυ δυσκολο να μην το ξερει (τοσοι φοιτητες το εχουν το προβλημα, καπως - καπου - καποτε θα το ειχε μαθει),
απο την αλλη αμα το ηξερε θεωρω τοοοοοοοοοσο ευκολο να το ρυθμισει (με την παραταση κατα ενα μηνα που λες παραπανω),
ενω και η εκδοχη οτι το ξερει αλλα δεν το ρυθμιζει γιατι περιμενει ετσι να κερδισει περισσοτερα χρηματα οταν αφορα τους φοιτητες για εναν μηνα και το μισο εισητηριο μου φαινεται ακραιο.
Τι να πιστεψει κανεις....
san

Επόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες