Παντως τα μαθηματα που θα δωσω προσωπικα ειναι τα ιδια, οποτε μαλλον δεν εχει διαφορες, η ισως ελαχιστες... Και Προσοχη, ουτε τις σελιδες δε νογανε να βαλουνε με τις σειρα, μην μπερδευτεικανενας... Κατα τα αλλα... Καλο υπολοιπο διακοπων...
Η μεγαλυτερη δοξα της ζωης δεν ειναι να μην πεφτεις ποτε, Αλλα να σηκωνεσαι καθε φορα που πεφτεις... (Κομφουκιος)
Δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοια περίπτωση... Η αλήθεια είναι ότι ακούστηκε κάτι τέτοιο και σε μερικές σχολές (π.χ. στους μηχανολόγους) εφαρμόστηκε αλλά αν ήταν να γίνει κάτι τέτοιο λογικά θα είχε ήδη ανακοινωθεί. Είναι πολύ αργά για να αλλάξουν την ημερομηνία των εξετάσεων...
akis:-Πάμε για καφέ; lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία; akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ. lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
Οσοι εχουν δηλωσει 2 μαθηματα επιλογης,οπως ενεργειακη και ως επιπλεον την πολεοδομια,πως θα καταφερουν να εξεταστουν στο επιπλεον τους???Αφου τα οργανωτικα τερατα της σχολης τα βαλαν ολα τα επιλογης ιδια ωρα!