Συντονιστής: University Editors
rabbip έγραψε:Πάντως είναι λίγο τραγωδια να κλείνει το εγγραφολόγιο και να μην εχουν βγεί αποτελέσματα απο όλα τα μαθήματα των χειμερινών εξαμήνων. Πρέπει κανονικά να δοθεί παράταση απο την σχολή. Μπορεί εγω να θέλω να δηλώσω παραπάνω μαθήματα και επειδή περιμένω να βγεί ενα μάθημα να μην μπορώ. Γιατι την καθυστέρηση των διορθώσεων, να την πληρώνω εγώ; Αυτο κάποια στιγμή, πρέπει να σταματήσει. Εαν θέλει η σχολή καθυστέρηση στις διορθώσεις, πρέπει να εχει και την κατάλληλη καθυστέρηση στο εγγραφολόγιο. Το δικο τους πρόβλημα, πρεπει να σταματήσει να το πληρώνει ο φοιτητής. Εντωμεταξυ μιλάμε για εξεταστική καλοκαιριου. Δεν είναι οτι τρέχει πρόγραμμα μαθημάτων και δεν προλαβαίνουν.
rabbip έγραψε:Καλοκαιριού εννοώ την εξεταστικη Σεπτεμβρίου. Σορυ εάν δεν έγινα αντιληπτός. Πάντως καλύτερα να περίμενα αποτελέσματα μαθήματος εξεταστικής Ιουνίου παρά εξεταστικής Σεπτεμβρίου. Ο λογος είναι ότι στην εξεταστικη Ιουνίου τα μαθήματα αφορούν μόνο εαρινά εξάμηνα, ενώ του Σεπτεμβρίου αφορά και μαθήματα χειμερινών. Μαθήματα δηλαδή άμεσα εμπλεκόμενα με το τρέχον εξάμηνο.
perissos έγραψε:28 % ποσοστο επιτυχιας Στατικη 1. καμια 600αρια εγγεγραμμενοι.
TheMaster έγραψε:perissos έγραψε:28 % ποσοστο επιτυχιας Στατικη 1. καμια 600αρια εγγεγραμμενοι.
Ποίος είναι καθηγητής?Spoiler: show
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες