Τελική Έκδοση του ΝΠΣ

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Τελική Έκδοση του ΝΠΣ

Δημοσίευσηαπό ZeRoLoRd » Παρ, 22 Σεπ 2017 7:02 pm

Θα ήθελα με τη σειρά μου να πω ένα μεγάλο "ΕΥΓΕ" σε αυτόν που έκατσε και έγραψε αυτές τις μεταβατικές διατάξεις, τις οποίες ούτε στη γραμματεία δεν μπορούν να αποκρυπτογραφήσουν σωστά (με κύριο πρόβλημα αυτά τα "επιπλέον" που πετάει παντού). Μόνο ο ίδιος ξέρει τι πραγματικά εννοεί
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Ωστόσο δεν νομίζω να παίζει αυτό που είπαν από τη γραμματεία, είναι εντελώς παράλογο. Απλά ο κύριος/κυρία που το είπε ερμήνευσε έτσι τον χρισμό της Πυθίας
Άβαταρ μέλους
ZeRoLoRd

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό Ramrod » Παρ, 22 Σεπ 2017 7:13 pm

ΤΩΡΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΣ. 2 ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΕ ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΞΑΜΗΝΑ
Άβαταρ μέλους
Ramrod

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό GiannisRad » Παρ, 22 Σεπ 2017 7:41 pm

To γεγονός ότι κάποιος μπορεί να έκανε κάποιον προγραμματισμό με βάση τα όσα είχαν ΨΗΦΙΣΤΕΙ για το τι μαθήματα θα δώσει στις εξεταστικές δεν το έχεις σκεφτεί?
Θα το σκεφτομουν, αν οσα εγραφε ο συναδελφος ειχαν εστω και λιγη σχεση με αυτο που λες. Ο ιδιος ομως φαινεται να κοπτεται αποκλειστικα γιατι καποιοι θα παρουν πτυχιο με λιγοτερα μαθηματα απο αυτον, και οχι για τον προγραμματισμο που εκανε. Λεει ξεκαθαρα οτι αυτος περασε τα επιλογης των πρωτων 3 ετων και μπετο 0, και νιωθει μαλακας που οι αλλοι δεν θα χρειαστει να τα περασουν.

Αρχικα, για το Μπετο 0 ηταν ξεκαθαρο οτι δεν χρειαζοταν να το περασει, ουτε και οτι μπορουσε να το ανταλλαξει αφου μονο επιλογης μπορεις να ανταλαξεις και οχι κορμου.

Υστερα, δεν λεει οτι "εγω εκατσα και εδωσα ενεργειακη τεχνολογια αντι για φραγματα αυτη την εξεταστικη, γιατι δεν το ηξερα απο πριν για να δωσω φραγματα". Λεει ξεκαθαρα οτι "εγω που περασα ενεργειακη (αγνωστο το ποτε) ειμαι μαλακας, θελω την δυνατοτητα να μπορω να την αλλαξω με καποιο αλλο μαθημα ωστε να εχω περασει τον ιδιο αριθμο μαθηματων με τους υπολοιπους".

Άμα εσύ έχεις μάθει να σου κάνουν καψόνια και να λες και ευχαριστώ είσαι άξιος της μοίρας σου.

Οσο για τα καψωνια, σε προηγουμενο ποστ γραφω οτι ηταν τελειως ηλιθιο το οτι οι μεταβατικες αυτες ανακοινωθηκαν τωρα και οχι πριν την εξεταστικη, οπως και οτι δεν πιστευω οτι υπαρχει περιπτωση να ισχυσουν, επειδη ειναι παραλογες. Παρ'ολα αυτα, δεν καταλαβαινω τι θα μπορουσαμε να κανουμε σε περιπτωση που ισχυσουν. Καταληψη? Με συγχωρεις αλλα δεν ειμαι εγκεφαλικα νεκρος για να το γυρισω στην "παλη κατα της εξουσιας".

Το μονο που μπορω να κανω, ειναι να παω στον Κουτσογιαννη και να του πω οτι γα**εται, οτι αλλα λεει και αλλα κανει και οτι αν δεν τα παρερμηνευουμε εμεις και οντως θα ισχυσει αυτο που πιστευουμε, εχει χασει καθε ιχνος εκτιμησης που θα μπορουσα να εχω για αυτον.
Spoiler: show
Φυσικα, εφοσον ειναι υδραυλικος εγω δεν εχω καμια τετοια εκτιμηση, αλλα λεμε τωρα
. Παρ'ολα αυτα, και να τα κανω αυτα δεν μπορω να δω πως θα καταφερω να μην δεχτω την αποφαση του, εφοσον ειναι ο μονος υπευθυνος για την ληψη της αποφασης αυτης. Οποτε, δεν ξερω σε τι αναφερεσαι οταν λες οτι μου κανουν καψονια και τα δεχομαι, δεν υπαρχει κατι που να μπορω να κανω σε αυτη την περιπτωση, εκτος απο το να περασω την αριστεροεπαναστατικη φαση μου, τωρα στα γεραματα, με το λουκετο στο χερι.
Άβαταρ μέλους
GiannisRad

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό mike13 » Παρ, 22 Σεπ 2017 9:58 pm

Ποια καταληψη εδω αρμοζουν αλλα πιο "αριστεροεπαναστατικα" σκληροπυρηνικα φοιτητικα μεσα χτισιματα,γιαουρτωματα,καδοι κλπ κλπ
Λευτεριά στο Κουρδιστάν.Ζήτω η παγκόσμια ειρήνη.Αλληλεγύη στον σύντροφο Δημήτρη Καιρίδη.
Άβαταρ μέλους
mike13

Έτος εισαγωγής: 2014

Δημοσίευσηαπό Nestoras » Παρ, 22 Σεπ 2017 10:09 pm

Νομίζω ότι δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα, απλά θα μας έρθει μια ή άλλη. Φαίνεται ότι θα τελειώσω με 60 μαθήματα αντί για 63 .... δεν πάει στο διάολο θα το κάνουμε και αυτό παίδες
Άβαταρ μέλους
Nestoras

Έτος εισαγωγής: 2013

Δημοσίευσηαπό ScepticEngineer » Παρ, 22 Σεπ 2017 10:41 pm

Παιδες, εγω πιστευω οτι απλα αυτος που συνεταξε το κειμενο, εκεινη την ωρα ειτε εβλεπε δρακους, ειτε πρεπει να γυρισει στο δημοτικο για να μαθει ξανα συνταξη γραπτου λογου.

Θεωρω αδιανοητο να ισχυουν καποια πραγματα που αφηνουν να εννοηθουν οι νεες μεταβατικες διαταξεις οπως:
1) π.χ. οτι αμα εχεις περασει μονο Διαφορικες και οχι Μερικες Διαφορικες κλαιν μαιν, θα χρωστας ΟΛΟΚΛΗΡΟ το καινουριο μαθημα Διαφορικων & Μερικων Διαφορικων (χωρις να εξεταστεις δηλαδη στην μιση υλη οπως ειχε ειπωθει παλαιοτερα)
2)π.χ. οτι αμα χρωστας Σιδηρες 2, πρεπει να παρεις ΚΑΙ Σιδηρες 2 ΚΑΙ αλλο ενα επιλογης στο 8ο/7ο

Δηλαδη τουλαχιστον ετσι ελπιζω, δεν νομιζω να ειναι τοσο μ@λ@κες εκει στην Κοσμητεια και στην Επιτροπη του ΝΠΣ.
Ελπιζω οτι ολο αυτο το μπερδεμα οφειλεται σε παρερμηνεια των μεταβατικων (με ευθυνη του συντακτη). Δεν θεωρω λογικο να συμβαινει κατι αλλο.
Αν ομως χτυπα ξυλο, οντως συμβαινει κατι αλλο, δεν πρεπει να το αφησουμε να περασει ετσι.

Ο GiannisRad ειπε "τι ειχαμε τι χασαμε" (αν φυσικα δεν καταληξουν να μας φορτωσουν και επιπλεον μαθηματα περαν των 65, γιατι ικανοι ειναι :crazy: ). Θα ειχε δικιο φυσικα, αν αυτες οι μεταβατικες διαταξεις ειχαν ανακοινωθει απο την αρχη. Εγω προσωπικα εχω προγραμματισει 2 εξεταστικες πανω στο ΝΠΣ που εγκριθηκε απο την Κοσμητεια και τις μεταβατικες διαταξεις που το συνοδευαν. Ειμαι βεβαιος οτι αυτο ισχυει τουλαχιστον για το 90% των φοιτητων.
Αν απο την αρχη ηξερα οτι τα πραγματα θα γινουν ετσι (που εξακολουθω βεβαια να πιστετω, οτι εν τελει δεν θα γινουν ετσι) οντως το "τι ειχα, τι εχασα" θα ηταν μια λογικη αντιδραση. Τωρα ομως δεν ειναι.
“I’m sowing the seeds,
I’m sowing the seeds I’ve taken,
I’m sowing the seeds I’ve taken for granted

This thorn in my side
This thorn in my side is from the tree
This thorn in my side is from the tree I’ve planted

Ohh it tears me and I bleed…”
Άβαταρ μέλους
ScepticEngineer

Δημοσίευσηαπό GiannisRad » Παρ, 22 Σεπ 2017 11:02 pm

Ο GiannisRad ειπε "τι ειχαμε τι χασαμε" (αν φυσικα δεν καταληξουν να μας φορτωσουν και επιπλεον μαθηματα περαν των 65, γιατι ικανοι ειναι :crazy: ). Θα ειχε δικιο φυσικα, αν αυτες οι μεταβατικες διαταξεις ειχαν ανακοινωθει απο την αρχη. Εγω προσωπικα εχω προγραμματισει 2 εξεταστικες πανω στο ΝΠΣ που εγκριθηκε απο την Κοσμητεια και τις μεταβατικες διαταξεις που το συνοδευαν. Ειμαι βεβαιος οτι αυτο ισχυει τουλαχιστον για το 90% των φοιτητων.
Αν απο την αρχη ηξερα οτι τα πραγματα θα γινουν ετσι (που εξακολουθω βεβαια να πιστετω, οτι εν τελει δεν θα γινουν ετσι) οντως το "τι ειχα, τι εχασα" θα ηταν μια λογικη αντιδραση. Τωρα ομως δεν ειναι.
Δεν θα πω οτι εχεις αδικο, συμφωνω μαζι σου αφου και εγω προγραμματιζα τις εξεταστικες συμφωνα με τα οσα γνωριζα για το ΝΠΣ. Οι νεες μεταβατικες ειναι ο,τι ναναι ομως πιστευω οτι μαλλον τις παρερμηνευουμε, ή καλυτερα ειναι πολυ κακογραμμενες και δεν μεταφερουν το μηνυμα που επεδιωκε ο συγγραφεας. Πιστευω οτι θα αλλαξουν αμεσα.
Άβαταρ μέλους
GiannisRad

Δημοσίευσηαπό Zagreus » Παρ, 22 Σεπ 2017 11:08 pm

ScepticEngineer έγραψε:Παιδες, εγω πιστευω οτι απλα αυτος που συνεταξε το κειμενο, εκεινη την ωρα ειτε εβλεπε δρακους, ειτε πρεπει να γυρισει στο δημοτικο για να μαθει ξανα συνταξη γραπτου λογου.

Κι εγώ κάτι παρόμοιο ήθελα να γράψω για δημοτικά και προνήπια αλλά λέω άστο να πάει στο διάολο - αυτολογοκρίνομαι. Δεν είναι δυνατόν μια ολόκληρη σχολή να μην μπορεί να καταλάβει τι εννοεί ο ποιητής. Μάλιστα αυτός ο χρησμός τιτλοφορείται "Διευκρινίσεις επί των μεταβατικών διατάξεων του νέου προγράμματος σπουδών". Δυστυχώς φαίνεται ότι δεν είναι μόνο οι φοιτητές που χρειάζονται τα φροντιστήρια . . .

Spoiler: show
Παιδιά ηρεμήστε ο Nestoras φαίνεται ότι θα τελειώσει με 60 μαθήματα αντί για 63. Ουφ!
Άβαταρ μέλους
Zagreus Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2014

Δημοσίευσηαπό Nestoras » Σάβ, 23 Σεπ 2017 10:58 am

Να σου πω την Δευτέρα στα σκατα φέρε το καλό το πράγμα που παράγεις κάτω από το αυλάκι ....
Μην είσαι παρταλο
Άβαταρ μέλους
Nestoras

Δημοσίευσηαπό coscot » Δευτ, 25 Σεπ 2017 1:16 pm

Σε αυτή την επαναληπτική πέρασα Ενεργειακή Τεχνολογία, αλλά με τις εξαιρετικές αυτές μεταβατικές διατάξεις χρωστόντας την Παραστατική Γεωμετρία, πρέπει να κόψω τα Ενεργειακά και να τα ξαναπεράσω τον Γενάρη για να απαλλαγώ από τον καρκίνο του Κοντοκώστα. Πήρα τηλέφωνο στη γραμματεία και μόλις μου επιβεβαίωσαν αυτήν την αρλούμπα :clap:
coscot

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες