Ωστόσο δεν νομίζω να παίζει αυτό που είπαν από τη γραμματεία, είναι εντελώς παράλογο. Απλά ο κύριος/κυρία που το είπε ερμήνευσε έτσι τον χρισμό της Πυθίας
Συντονιστής: University Editors
Θα το σκεφτομουν, αν οσα εγραφε ο συναδελφος ειχαν εστω και λιγη σχεση με αυτο που λες. Ο ιδιος ομως φαινεται να κοπτεται αποκλειστικα γιατι καποιοι θα παρουν πτυχιο με λιγοτερα μαθηματα απο αυτον, και οχι για τον προγραμματισμο που εκανε. Λεει ξεκαθαρα οτι αυτος περασε τα επιλογης των πρωτων 3 ετων και μπετο 0, και νιωθει μαλακας που οι αλλοι δεν θα χρειαστει να τα περασουν.To γεγονός ότι κάποιος μπορεί να έκανε κάποιον προγραμματισμό με βάση τα όσα είχαν ΨΗΦΙΣΤΕΙ για το τι μαθήματα θα δώσει στις εξεταστικές δεν το έχεις σκεφτεί?
Άμα εσύ έχεις μάθει να σου κάνουν καψόνια και να λες και ευχαριστώ είσαι άξιος της μοίρας σου.
Δεν θα πω οτι εχεις αδικο, συμφωνω μαζι σου αφου και εγω προγραμματιζα τις εξεταστικες συμφωνα με τα οσα γνωριζα για το ΝΠΣ. Οι νεες μεταβατικες ειναι ο,τι ναναι ομως πιστευω οτι μαλλον τις παρερμηνευουμε, ή καλυτερα ειναι πολυ κακογραμμενες και δεν μεταφερουν το μηνυμα που επεδιωκε ο συγγραφεας. Πιστευω οτι θα αλλαξουν αμεσα.Ο GiannisRad ειπε "τι ειχαμε τι χασαμε" (αν φυσικα δεν καταληξουν να μας φορτωσουν και επιπλεον μαθηματα περαν των 65, γιατι ικανοι ειναι). Θα ειχε δικιο φυσικα, αν αυτες οι μεταβατικες διαταξεις ειχαν ανακοινωθει απο την αρχη. Εγω προσωπικα εχω προγραμματισει 2 εξεταστικες πανω στο ΝΠΣ που εγκριθηκε απο την Κοσμητεια και τις μεταβατικες διαταξεις που το συνοδευαν. Ειμαι βεβαιος οτι αυτο ισχυει τουλαχιστον για το 90% των φοιτητων.
Αν απο την αρχη ηξερα οτι τα πραγματα θα γινουν ετσι (που εξακολουθω βεβαια να πιστετω, οτι εν τελει δεν θα γινουν ετσι) οντως το "τι ειχα, τι εχασα" θα ηταν μια λογικη αντιδραση. Τωρα ομως δεν ειναι.
ScepticEngineer έγραψε:Παιδες, εγω πιστευω οτι απλα αυτος που συνεταξε το κειμενο, εκεινη την ωρα ειτε εβλεπε δρακους, ειτε πρεπει να γυρισει στο δημοτικο για να μαθει ξανα συνταξη γραπτου λογου.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες