από zavarakatranemia » Τετ, 21 Σεπ 2011 1:50 am
Προσωπική μου άποψη είναι ότι η εξεταστική ξεκινά την Παρασκευή 23/9,για να μην προλάβει να γίνει καμιά κίνηση από μέρους των φοιτητών π.χ. συλλογή υπογραφών για τη διαξαγωγή συνέλευσης κλπ.Στοιχηματίζω ότι θα'θελαν να ξεκινήσουμε κι απο 22/9,μα προφανώς τους το χάλασε η απεργία των Μ.Μ.Μ. Το να ξεκινήσουμε 21/9,θα ήταν κομματάκι βαρύ. Έστω ότι ξεκινά τότε,για τους λόγους που λέει το προεδρείο...Εγώ, όπως και πολλοί άλλοι,αυτές τις μέρες διαβάζαμε τα μαθήματα που είχαμε "μπροστά" μας,δλδ τα μαθήματα που θα δίναμε αν η σχολή ήταν ανοιχτή κι όχι τα μαθήματα που είχαμε "πίσω" μας.Με ποιά λογική θα δώσουμε τα μαθήματα της 1ης βδομάδας,τα οποία εγώ τουλάχιστον,έχω ήδη διαβάσει,μα άλλοι;Πόσοι είχαν συνεχίσει και ολοκληρώσει το διάβασμά τους(και μιλάω ειδικά για τα μαθήματα της 1ης βδομάδας)απ'τη στιγμή που ήταν η μόνη που αναβλήθηκε,αν θυμάμαι καλά,με απόφαση Συγκλήτου;Δλδ ήταν δεδομένα χαμένη,πριν καν αρχίσει;Μήπως κι όσοι έχουμε ολοκληρώσει το διάβασμα,δεν θέλουμε κάποιον εύλογο χρόνο για επανάλληψη;Κάποιοι π.χ. γράφουν 2 μαθήματα την Παρασκευή.Ποιό να πρωτοκοιτάξουν;Αφού μάλλον θ' αλλάξει το υπόλοιπο πρόγραμμα.Ποιοί "βολεύονται";Μήπως κάποιοι απ'τα "κεφάλια" της σχολής που,απ'όσο ξέρω αλλά και απ' όσα βλέπω στο topic,αποφασίζουν σαν η σχολή να ήταν τσιφλίκι τους ;Ή μήπως παίζει ρόλο το ότι 23/9,αν θυμάμαι καλά, ήταν να γίνει εξέταση στη Στατική 2;Φαντάζεστε τί θα γινόταν αν τόλμαγαν να ανακοινώσουν την εξέτασή της 2 μέρες πριν;Και κάτι τελευταίο, το "νικητήριο" πλαίσιο δε φέρει τεράστια ευθύνη γι'αυτή την κατάσταση;Αφού δεν ήταν στο χέρι τους ν'αποφασίσουν,γιατί κάθε φορά έλεγαν για " αρχή της εξεταστικής την επόμενη Δευτέρα";