Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Παρασκευή 23/09: Έναρξη εξεταστικής

Δημοσίευσηαπό mike89 » Τετ, 21 Σεπ 2011 1:32 am

Elendil έγραψε:
sofibo έγραψε:
Elendil έγραψε:Προσωπικά πιστεύω ότι τις επόμενες βδομάδες δε θα χαλάσουν το πρόγραμμα. Όλη η ιστορία γίνεται για να μην υπάρχει μάθημα την Παρασκευή 27/10. Επομένως την τελευταία Παρασκευή της εξεταστικής (Τεχνικά Υλικά, Στατική 5, Μιγαδικές) θα την αφήσουν στην παλιά της μέρα (30/09) και από Δευτέρα 03/10 ξεκινάμε τη δεύτερη εβδομάδα από την αρχή (Μηχανική 3, ΣΜΣ, Διαχείριση), ακριβώς όπως το παλιό πρόγραμμα. (Το να δώσουμε από Παρασκευή 23 ακουγόταν και πριν τη συνέλευση)

Απο ποιόν ακουγόταν???

Από ΔΑΠίτες

Το είχα πει και στο shoutbox ότι θα έσκαγε τέτοιο mail.. οι δαπιτες το ξέρανε από πριν ότι θα γινόταν αυτό.. για την ακρίβεια ο κ. Γκόλιας ήθελε να ξεκινούσε η εξεταστική Τετάρτη σε λίγες ώρες δηλαδή. και τα βρήκανε τελικά την παρασκευή αλλά στην συνέλευση.. :shh: :shh: ...
Καλή αρχή..
mike89 Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2006

Re: Τι γίνεται με την εξεταστική Σεπτέμβρη;

Δημοσίευσηαπό ΧΡΙΣΤΙΝΑ » Τετ, 21 Σεπ 2011 1:33 am

Ρε παιδιά επειδή και εγώ το άκουσα από δαπίτες ΜΕΤΑ το τέλος της συνάλευσης και απλά δεν έδωσα σημασία γιατι σαν σεναριο μου ακουστηκε λιγο εκτος τοπου και χρονου δεν σας φαινεται εκ των υστερων και σε εσας ως προειλημμενη η αποφαση; Ειναι κατι τετοιο νομιμο; δηλαδη αλλο πλαισιο να κατεβαινει και να ψηφιζεται και αλλα να εφαρμοζονται;
ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό sofibo » Τετ, 21 Σεπ 2011 1:48 am

ΧΡΙΣΤΙΝΑ έγραψε:Ρε παιδιά επειδή και εγώ το άκουσα από δαπίτες ΜΕΤΑ το τέλος της συνάλευσης και απλά δεν έδωσα σημασία γιατι σαν σεναριο μου ακουστηκε λιγο εκτος τοπου και χρονου δεν σας φαινεται εκ των υστερων και σε εσας ως προειλημμενη η αποφαση; Ειναι κατι τετοιο νομιμο; δηλαδη αλλο πλαισιο να κατεβαινει και να ψηφιζεται και αλλα να εφαρμοζονται;

Οι εκπλήξεις είναι πάντα προσυνεννοημένες απο τους διοργανωτές τους,αλλιώς δε θα ήταν εκπλήξεις!'Αλλωστε έπρεπε να δουν και οι δαπίτες πότε σκοπεύαν οι φασίστες αριστεροί(πόσο τραγική ειρωνία πλεόν) να δρομολογήσουν με μάζεμα υπογραφών και-σίγουρη,και χωρίς τα δέντρα,κλαδιά,μπονζάι κλπ της δαπ- απάρτία νέα συνέλευση. ΣΥ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α
sofibo

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό zavarakatranemia » Τετ, 21 Σεπ 2011 1:50 am

Προσωπική μου άποψη είναι ότι η εξεταστική ξεκινά την Παρασκευή 23/9,για να μην προλάβει να γίνει καμιά κίνηση από μέρους των φοιτητών π.χ. συλλογή υπογραφών για τη διαξαγωγή συνέλευσης κλπ.Στοιχηματίζω ότι θα'θελαν να ξεκινήσουμε κι απο 22/9,μα προφανώς τους το χάλασε η απεργία των Μ.Μ.Μ. Το να ξεκινήσουμε 21/9,θα ήταν κομματάκι βαρύ. Έστω ότι ξεκινά τότε,για τους λόγους που λέει το προεδρείο...Εγώ, όπως και πολλοί άλλοι,αυτές τις μέρες διαβάζαμε τα μαθήματα που είχαμε "μπροστά" μας,δλδ τα μαθήματα που θα δίναμε αν η σχολή ήταν ανοιχτή κι όχι τα μαθήματα που είχαμε "πίσω" μας.Με ποιά λογική θα δώσουμε τα μαθήματα της 1ης βδομάδας,τα οποία εγώ τουλάχιστον,έχω ήδη διαβάσει,μα άλλοι;Πόσοι είχαν συνεχίσει και ολοκληρώσει το διάβασμά τους(και μιλάω ειδικά για τα μαθήματα της 1ης βδομάδας)απ'τη στιγμή που ήταν η μόνη που αναβλήθηκε,αν θυμάμαι καλά,με απόφαση Συγκλήτου;Δλδ ήταν δεδομένα χαμένη,πριν καν αρχίσει;Μήπως κι όσοι έχουμε ολοκληρώσει το διάβασμα,δεν θέλουμε κάποιον εύλογο χρόνο για επανάλληψη;Κάποιοι π.χ. γράφουν 2 μαθήματα την Παρασκευή.Ποιό να πρωτοκοιτάξουν;Αφού μάλλον θ' αλλάξει το υπόλοιπο πρόγραμμα.Ποιοί "βολεύονται";Μήπως κάποιοι απ'τα "κεφάλια" της σχολής που,απ'όσο ξέρω αλλά και απ' όσα βλέπω στο topic,αποφασίζουν σαν η σχολή να ήταν τσιφλίκι τους ;Ή μήπως παίζει ρόλο το ότι 23/9,αν θυμάμαι καλά, ήταν να γίνει εξέταση στη Στατική 2;Φαντάζεστε τί θα γινόταν αν τόλμαγαν να ανακοινώσουν την εξέτασή της 2 μέρες πριν;Και κάτι τελευταίο, το "νικητήριο" πλαίσιο δε φέρει τεράστια ευθύνη γι'αυτή την κατάσταση;Αφού δεν ήταν στο χέρι τους ν'αποφασίσουν,γιατί κάθε φορά έλεγαν για " αρχή της εξεταστικής την επόμενη Δευτέρα";
zavarakatranemia

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τετ, 21 Σεπ 2011 1:53 am

sofibo έγραψε:
ΧΡΙΣΤΙΝΑ έγραψε:Ρε παιδιά επειδή και εγώ το άκουσα από δαπίτες ΜΕΤΑ το τέλος της συνάλευσης και απλά δεν έδωσα σημασία γιατι σαν σεναριο μου ακουστηκε λιγο εκτος τοπου και χρονου δεν σας φαινεται εκ των υστερων και σε εσας ως προειλημμενη η αποφαση; Ειναι κατι τετοιο νομιμο; δηλαδη αλλο πλαισιο να κατεβαινει και να ψηφιζεται και αλλα να εφαρμοζονται;

Οι εκπλήξεις είναι πάντα προσυνεννοημένες απο τους διοργανωτές τους,αλλιώς δε θα ήταν εκπλήξεις!'Αλλωστε έπρεπε να δουν και οι δαπίτες πότε σκοπεύαν οι φασίστες αριστεροί(πόσο τραγική ειρωνία πλεόν) να δρομολογήσουν με μάζεμα υπογραφών και-σίγουρη,και χωρίς τα δέντρα,κλαδιά,μπονζάι κλπ της δαπ- απάρτία νέα συνέλευση. ΣΥ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α

Κοίτα αν δεν σε ικανοποιεί που οι συμφοιτητές σου είναι δέντρα, γιατί ουσιαστικά αποκαλείς δέντρα κάποιους που έρχονται κάθε μέρα στη σχολή και ισως δεν κάθονται μέσα στη συνέλευση από την αρχή, προσπάθησε απλά να οργανωθείς έξω από το φοιτητικο σύλλογο πολιτικών μηχανικών. Αυτός ειναι ο συλλογος, ακόμα κι αν δεν πληρεί τις προδιαγραφές σου! Δεν είναι κάποιοι ξένοι που ήρθαν και ανοιξαν τη σχολη.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Argh » Τετ, 21 Σεπ 2011 1:55 am

σίγουρα η λίστα που κυκλοφόρησε ήταν για να γίνει συνέλευση την παρασκευή???..... :roll:
Argh

Δημοσίευσηαπό sofibo » Τετ, 21 Σεπ 2011 1:58 am

ingenieurin26 έγραψε:
sofibo έγραψε:

Κοίτα αν δεν σε ικανοποιεί που οι συμφοιτητές σου είναι δέντρα, γιατί ουσιαστικά αποκαλείς δέντρα κάποιους που έρχονται κάθε μέρα στη σχολή και απλά δεν κάθονται μέσα στη συνέλευση από την αρχή, προσπάθησε απλά να οργανωθείς έξω από το φοιτητικο σύλλογο πολιτικών μηχανικών. Αυτός ειναι ο συλλογος, ακόμα κι αν δεν πληρεί τις προδιαγραφές σου! Δεν είναι κάποιοι ξένοι που ήρθαν και ανοιξαν τη σχολη.

Όταν λέω δέντρα,δεν εννοώ τους συνεπείς ή επιμελείς και διαβαστερούς φοιτητές,αν αυτό κατάλαβες.Εννοώ τους ''αιώνιους'' φοιτητές ψηφοφόρους και κατα τα άλλα πουθενάδες της δαπ...όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται ιντζε.
sofibo

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό salvadordavinci » Τετ, 21 Σεπ 2011 2:03 am

κάπως έτσι είναι το κλίμα στην σχολή μας... : http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... OJ2BZLL1k#! ......
salvadordavinci

Δημοσίευσηαπό ataxia » Τετ, 21 Σεπ 2011 2:13 am

Όντως από τη στιγμή που ανοίγει η σχολή οι αποφάσεις για την εξεταστική θεωρητικά μεταφέρονται στην Διοίκηση της σχολής.
Μία ''υπεύθυνη δύναμη'' , όμως, σαν την ΔΑΠ πώς γίνεται να μην εξασφαλίζει της υλοποίησης του πλαισίου της?

Πρακτικά,λοιπόν, σε μία σχολή με εδραιωμένη σχεδόν αυτοδύναμη ΔΑΠ χρόνια, μια ανακοίνωση του προέδρου που επικροτεί την ψήφιση του πλαισίου της και μέσα στα μεσάνυχτα κάνει ΜΠΑΧΑΛΟ την εξεταστική, είναι εμφανές ότι δεν φέρνει την ΔΑΠ προ τετελεσμένου. Αυτό δεν το πιστεύουν ούτε νήπια.
Κατ' εμέ έχουν υπάρξει διαβουλεύσεις (φυσικά κάτω απ'το τραπέζι) για άμεση επιστροφή στην ''κανονικότητα'' υπό τον φόβο μιας συνέλευσης την Παρασκευή.
ataxia

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό pinkrose » Τετ, 21 Σεπ 2011 2:20 am

Το να τρωγόμαστε μεταξύ μας δε βγάζει πουθενά.Νομίζω όμως ότι το σωστότερο θα ταν κάποιος από τους παθιασμένους του νικητήριου πλαισίου να δώσει κάποια εξήγηση στα 300 άτομα που το ψήφισαν και στους υπόλοιπους για αυτή την κατάσταση(σε περίπτωση που φυσικά έχει κάτι να πει :? )
pinkrose

Έτος εισαγωγής: 2009

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης