Gate13 έγραψε:Είναι τραγικό η πλειοψηφία (Δομοστατικοί-Γεωτεχνικοί) να έχουν εξεταστική 3 εβδομάδων (από 4), απλά για να βολευτούν κάποιοι (μειοψηφία)!

Πάντως, επειδή πολλοί δεν το γνωρίζετε , τις πρώτες αλλαγές του προγράμματος γεωτεχνικών-δομοστατικών την ανέλαβε ομάδα γεωτεχνικών
(6-7 άτομα.. και μέλη παρατάξεων(δε θα πω ποιοι γιατί θα ανάψω φωτιές τώρα) χωρίς να ενημερωθούν όμως τα εαακ
).Ρωτήστε όποιον θέλετε. Δεν είναι μυστικό αλλά δε θα το σχολιάσω κιόλας το γεγονός.Απλά θα πω ότι το πρόγραμμα του 9ου ήταν τεσσάρων εβδομάδων και οι γεωτεχνικοί είχαν 4 απανωτά μαθήματα την πρώτη εβδομάδα(τρέλλααααα

)..
Το σωστό θα ήταν να ανοιγόταν το ζήτημα εξαρχής και στις άλλες κατευθύνσεις-ώστε να μη γίνουν αλλαγές που να θίγουν κάποιον-και να γινόταν ΔΣ αμέσως μετά τη γνωστοποίηση του αρχικού αρχικού προγράμματος,ώστε να μην τρέχουμε τελευταία στιγμή να σώσουμε ό,τι προλάβουμε.
Αυτό για να μην ακούμε βλακείες περί μειοψηφιών. Πιο χάλια πρόγραμμα από των υδραυλικών(αν αναφέρεσαι σ αυτή τη μειοψηφία) δεν υπάρχει και ούτε σώζεται πλέον η κατάσταση.
Εγώ είμαι 9ο εξάμηνο και έχω 8 χειμερινά όλα και όλα για πτυχίο και εξαιτίας αυτού του προγράμματος πάω τουλάχιστον Σεπτέμβρη.
Αλλά εγώ πχ είμαι μειοψηφία οπότε δεν έχω δικαίωμα να μιλάω, όπως λες εσύ Gate13....

Σε τέτοια ζητήματα δε μπορείς να θέτεις ζήτημα πλειοψηφίας-μειοψηφίας. Όλοι θέλουμε να έχουμε καλό πρόγραμμα .
ΥΓ: Οι αντισεισμικές κατασκευές είναι μάθημα συγκοινωνιολόγων-υδραυλικών.Δεν είναι δα και λίγοι..οι φετινές πρωτοτυπίες όμως δεν έδιναν και πολλά περιθώρια αλλαγών και εφόσον δεν "ξεκούναγε" η στατική4 (δεν ξέρω γιατί) δε γινόταν να μπει το μπετόν την πρώτη μέρα όπως γινόταν ΠΑΝΤΑ!!. Αυτά.

Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία...