Εάν εννοείς ιδιωτικά κτιριακά δεν χρειάζεται κανένα Πτυχίο, αρκεί το Δίπλωμα !
Εάν εννοείς "δημόσια" στατικά δεν θα σου ανατεθεί η Μελέτη!
(συνεχίζεται)
Συντονιστής: University Editors
SoundOfSilence έγραψε:Για αυτό το λόγο θεωρω είναι πάρα πολύ σοφή κίνηση που έφυγε το δικαιο απο το 2ο έτος και μπηκε στο 4ο, αν δεν κάνω λάθος, όπου μπορείς πιο ώριμα να μαθεις αυτα και τα νομοθετικά...Μήπως χρειαζόμαστε μάθημα επαγγελματικού προσανατολισμού και μελλοντικής αποκατάστασης όπου να μαθαίνουμε τις αναγκες της αγοράς, αλλά μάλλον η πρόκληση ειναι να το ανακαλύψουμε μονοι μας
san έγραψε:εμφανως λιγότερα απο τα αντιστοιχα των υπολοιπων κατευθύνσεων και αφετερου γιατι εχω δει το προγραμμα μαθηματων γεωτεχνικου τομεα στο απθ και εκει σε 7 - 8 - 9ο εξαμηνο κανουν σιγουρα διπλασσια γεωτεχνικα μαθηματα απο ότι εμεις στα αντιστοιχα εξαμηνα.
san έγραψε:Όσον αφορα τις δυσκολιες που συναντας στην αγορα για να βρεις δουλεια σχετικα με τα γεωτεχνικα φανταζομαι οτι μεσες ακρες ισχυει (?) και για τα παιδια που τελειωσαν τις υπολοιπες κατευθυνσεις λογω της περιόδου
san έγραψε:Και όταν λες οτι "απαιτειται" καποιο σχετικο μεταπτυχιακο εννοεις αυτο στους μεταλλειολόγους η/και κάποιο στο εξωτερικο?
και δεν είναι λίγα τα παρακάτω:
γεωλογία μηχανικού, τεχνική γεωλογία, οδοστρώματα, ειδικά θέματα οδοστρωμάτων, τεχνική σεισμολογία, εδαφοδυναμική, θεμελιώσεις, ειδικά θέματα θεμελιώσεων. περιβαλλοντική γεωτεχνική, 2 εδαφομηχανικές, υπολογιστική γεωτεχνική, βραχομηχανική, φράγματα, ειδικά γεωτεχνικά έργα, πειραματική εδαφομηχανική (ίσως και τα υπόγεια νερά).Δεν μας φτάνουν ρε γαμώτο;(το γαμώτο δεν είναι για σένα!)
σε αυτό δεν έχω κατασταλάξει ακόμα...στην ελλάδα κάτι φουλ γεωτεχνικό δεν υπάρχει.και αυτό των μεταλλειολόγων δεν ξέρω κατά πόσο έχει νόημα καθώς ουσιαστικά είναι τεχνική γεωλογία...
Να σημειώσω εδώ ότι στο μεταπτυχιακό της κόρης μου (προφανώς και σε προπτυχιακό επίπεδο) υπήρχαν και διαλέξεις - μάθημα "καριέρας" και συνεχής υποστήριξη από το διδάσκοντα, ακόμη και για την "απλή (?)" σύνταξη βιογραφικού... Δημόσιο Πολυτεχνείο τονίζω, μόνο που <εκεί> δεν υπάρχει η αγκύλωση "έξω οι αγορά και οι εταιρίες (και η κοινωνία συμπληρώνω) από το ΕΜΠ"...
μεγάλη απάτη.ίσως να ισχύει για άλλους εργαζόμενους, αλλά σε εμάς δεν έχω δει κάτι τέτοιο.μια χαρά τρέχουν οι δουλειές. αλλα είναι το κωλοθέμα της γνωριμίας....
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
μέρδε κονσέρβα, οι εταιρίες ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΜΠ και αυτό το ξέρουμε όλοι.κάποιοι από εμάς θα το δουν κιόλας από κοντά, κάποιοι θα στηριχτούν και σε αυτό για να βρουν δουλειά.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Bing [Bot] και 1 επισκέπτης