Εκδρομή Τεχνικής Γεωλογίας 3ου/4ου έτους (2014-15)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εκδρομή Τεχνικής Γεωλογίας 3ου/4ου έτους (2014-15)

Δημοσίευσηαπό pennywise » Τρί, 10 Φεβ 2015 1:25 am

Όσοι βάλατε τα ονόματα σας για κλήρωση είστε μεγάλοι προδότες!Epica ωραίος ρε φίλε!Έγραψες καλά καλά (για να κάνεις και το διάλειμμά σου απ το διάβασμα)για το πόσο απαράδεκτη είναι η στάση του τσιαμπάου αλλά τελικά σκέφτηκες κάτσε να μπω στην κλήρωση ,δεν ξέρεις καμιά φορά μπορεί να σταθώ τυχερός κ να πάω.Αν τύχει και πας, όταν γυρίσεις με το καλό συνεχίζεις το κράξιμο για τον τσιαμπάο μαζί με τους υπόλοιπους αγωνιστές.
pennywise

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό albert » Τρί, 10 Φεβ 2015 2:21 am

Όσοι βάλατε τα ονόματα σας για κλήρωση είστε μεγάλοι προδότες!

Ναι είμαι προδότης και νιώθω χάλια για αυτή τη διαδικασία. Δεν μπήκα ΕΜΠ για να επιτρέψω στον κωλοπαράγοντα τύχη να αποφασίζει για εμένα. Αλλά έχω μια απορία. Και με αυτή τη μου την απορία θέλω να στηρίξω τα παιδιά της συντονιστικής επιτροπής πέρσι και φέτος και τις ώρες που έχουμε ρίξει για να γίνει αυτή η εκδρομή πραγματικότητα.

Εσύ που κάθεσαι τώρα και κράζεις πού ήσουν όταν τρέχαμε στον Τσιαμπάο και τον Κουτσογιάννη να διεκδικήσουμε ανθρώπινες συνθήκες για αυτή την εκδρομή, χωρίς να αποκλειστεί ούτε ένας? Πού ήσουν όταν έβγαιναν ανακοινώσεις εδώ και δεν υπήρχε καμία αντίδραση? Και γιατί πρέπει οι συντονιστές να επωμιστούν όλο το βάρος, αφού καταρχήν είναι άνθρωποι που εθελοντικά και μόνο θέλησαν να συμμετάσχουν στο διοργανωτικό κομμάτι της εκδρομής?

Υπάρχει πάντα η προσωπική ευθύνη του καθενός για τα πάντα. Και επειδή εμένα με βαραίνει για ότι κάνω αποφάσισα να γράψω εδώ το προηγούμενο ποστ σχετικά με κάποια συλλογική κίνηση διαμαρτυρίας, και να κάνω ότι μπορώ προσωπικά για να βρεθεί η βέλτιστη λύση υπό τους υπάρχοντες περιορισμούς. Ωστόσο αύριο γίνεται η κλήρωση και όλα τελειώνουν.

Θες λοιπόν να τα αλλάξεις? Step1. [url]Έλα αύριο 11.30 Γκίνη και πες την πρότασή σου.[/url] Και εγώ θέλω αύριο να είμαστε και οι 23 υποψήφιοι στην κλήρωση και αν μη τι άλλο να ακουστούν όλες οι απόψεις, από το "θάνατος στους συντονιστές" μέχρι το "είθε η τύχη να είναι με το μέρος μου". Θα είναι ένα βήμα που θα μας πάει πιο κοντά στο δίκαιο & το σωστό.
“Έχεις μια ιδέα νούμερο 1, ενθουσιάζεσαι , και αποτυγχάνει. Μετά έχεις μια ιδέα νούμερο 2, ενθουσιάζεσαι, και αποτυγχάνει. Έτσι φτάνεις στην ιδέα νούμερο 99, ενθουσιάζεσαι, μα και αυτή αποτυγχάνει. Μόνο ένας τρελός θα μπορούσε να ενθουσιαστεί με την 100η ιδέα, όμως ίσως να χρειάζονται 100 ιδέες μέχρι να βρεις την σωστή. Ο Θεός ανταμείβει τους τρελούς.” -Hellman
Άβαταρ μέλους
albert

Δημοσίευσηαπό epicas » Τρί, 10 Φεβ 2015 3:26 am

pennywise έγραψε:Όσοι βάλατε τα ονόματα σας για κλήρωση είστε μεγάλοι προδότες!Epica ωραίος ρε φίλε!Έγραψες καλά καλά (για να κάνεις και το διάλειμμά σου απ το διάβασμα)για το πόσο απαράδεκτη είναι η στάση του τσιαμπάου αλλά τελικά σκέφτηκες κάτσε να μπω στην κλήρωση ,δεν ξέρεις καμιά φορά μπορεί να σταθώ τυχερός κ να πάω.Αν τύχει και πας, όταν γυρίσεις με το καλό συνεχίζεις το κράξιμο για τον τσιαμπάο μαζί με τους υπόλοιπους αγωνιστές.

Απο την στιγμή που κληρώνονται ολοι για την εκδρομη δν μπορω να καταλαβω γιατι να μην εβαζα και εγω το ονομα μου στην κλήρωση .
Αυτο που είχα πει ηταν απλα πως στην περιπτωση που γίνει η κλήρωση με βάση την βαθμολογία ( που το θεωρω πολυ αδικο ) , δεν θα ήθελα να συμμετέχω στην κλήρωση .
Επιπροσθέτως απο την στιγμή που γράψαμε μονο 3 ατομα να κινηθούν διαδικασίες επι του θέματος και δεν υπηρχε καμια αντιδραση , καταλαβα πως δεν θα τεθεί υπο συζήτηση το θεμα .(και στην περιπτωση που ηταν δίκαια η κλήρωση , θα συμμετείχα και εγω )

Τώρα εαν εννοείς πως δεν υπήρχε ενημέρωση επι της κλήρωσης για όλους , δεν γνωρίζω επι του θέματος και δεν μπορω να σου απαντήσω .
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Άβαταρ μέλους
epicas Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό πάστα φλώρα » Τρί, 10 Φεβ 2015 9:28 pm

Το κλίμα σχετικά με την εκδρομή ,τις συμμετοχές και την όλη οργάνωση της εκδρομής τις τελευταίες ημέρες είναι ιδιαίτερα τεταμένο και η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη. Γεγονός φυσικό κι δικαιολογημένο, μιας και ο στόχος που αρχικά είχε τεθεί για συνδιοργάνωση μιας εκδρομής δύο ετών επί ίσοις όροις, δεν επετεύχθη. Η όλη διαδικασία της οργάνωσης προσέκρουε επανειλημμένως σε εμπόδια ,που έχουμε εκτενώς συζητήσει και αναφέρει με αποτέλεσμα να απαιτείται η αλλαγή των ‘’όρων’’ με τους οποίους ξεκινήσαμε.
Όσοι συμμετείχαμε στην οργανωτική επιτροπή προσπαθήσαμε με κάθε δυνατό τρόπο να πετύχουμε το καλύτερο για όσους περισσότερους φοιτητές ήταν εφικτό, δεδομένων των στενών χρονικοτήτων και των πολλών προβληματικών που συναντήσαμε.
Λυπούμαστε που τελικά δεν θα μπορέσουν όλοι να παρευρεθούν. Προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε τον πιο δίκαιο τρόπο επιλογής με βάση τα δεδομένα που είχαμε. Ελπίζουμε πως ο κ.Τσιαμπάος θα τηρήσει για μια φορά την υπόσχεσή του, δίνοντας τους τουλάχιστον τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην επόμενη εκδρομή .
Αυτά ως απολογισμός.
Από ‘κει και πέρα, ενημερώνουμε πως έχει υπογραφεί το συμφωνητικό με το τουριστικό γραφείο Manessis που θα αναλάβει την εκδρομή και μετά και τη σημερινή κλήρωση του 4ου ,επιβάλλεται να προχωρήσουμε στα επόμενα βήματα της εκδρομής.
Οι συμμετέχοντες από το 3ο και 4ο έτος φαίνονται στο excel που επισυνάπτεται.
Εκδρομη Σειράα1.xlsx
(12.67 KiB) Έχει μεταφορτωθεί 251 φορές

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, από το 3ο έτος θα συμμετέχουν οι 64 πρώτοι ,με σειρά προτεραιότητας κατά τη δήλωσή τους στην αντίστοιχη φόρμα συμμετοχής. Παρακαλούμε, όσους πρόκειται να μη συμμετέχουν να ενημερώσουν άμεσα τα μέλη της επιτροπής, ώστε να προστεθεί στη λίστα ο αμέσως επόμενος.
Το ποσό (470€/άτομο) θα καταβληθεί σε τρεις δόσεις, όπως ζητήθηκε από το γραφείο.
Η πρώτη δόση είναι 150 € και πρέπει να καταβληθεί μέχρι την Παρασκευή 13/2 σε λογαριασμό που θα ανακοινωθεί αύριο το πρωί.
Οι επόμενες θα δοθούν αρχές και τέλη Μάρτη αντίστοιχα.
Το πρόγραμμα της εκδρομής όπως δόθηκε από τον κ.Τσιαμπάο είναι το εξής:
^F3731309493C15F13ECF896363F077372B5E3F8F037E27F3EB^pimgpsh_fullsize_distr.jpg

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη της επιτροπής στο e-mail: gewekdromi@gmail.com
Μείνετε συντονισμένοι για νεότερες ανακοινώσεις!
Άβαταρ μέλους
πάστα φλώρα

Δημοσίευσηαπό Jiao_Li » Τρί, 10 Φεβ 2015 9:48 pm

δεν εχω καινουργιο excel και δεν ανοιγει... θελω xls και οχι xlsx
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Jiao_Li

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό TEL9021 » Τρί, 10 Φεβ 2015 9:50 pm

Jiao_Li έγραψε:δεν εχω καινουργιο excel και δεν ανοιγει... θελω xls και οχι xlsx
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Εκδρομη Σειράα1.xls
(15 KiB) Έχει μεταφορτωθεί 268 φορές
Άβαταρ μέλους
TEL9021 Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό Jiao_Li » Τρί, 10 Φεβ 2015 9:53 pm

ευχαριστω πολυ και ευτυχως ειμαι εντος...
Jiao_Li

Δημοσίευσηαπό batistuldo » Τρί, 10 Φεβ 2015 11:00 pm

Οσοι ειναι μεσα να προσεχουν.. γινονται ατυχηματα στις μερες μας..
PS. περιπου 8 υπολογιζω ;)
batistuldo

Έτος εισαγωγής: 2001

Δημοσίευσηαπό Zagreus » Τρί, 10 Φεβ 2015 11:13 pm

Εγώ 7 τα έκανα αλλά κάτι παραπάνω θα ξέρεις. :D
Γενίκα η εκδρομή θα είναι σουρεαλιστική.
Μέχρι τώρα η επιλογή των ''εκλεκτών'' θύμιζε σίριαλ, κάτι σε hunger games ένα πράμα . . .
Spoiler: show
και λίγοι νοσταλικοί εμετούληδες: :sick: :sick: :sick:
Άβαταρ μέλους
Zagreus Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2014

Δημοσίευσηαπό Jiggly » Τετ, 11 Φεβ 2015 2:52 pm

Λοιπόν,οι ανακοινώσεις σχετικά με τα χρήματα και το λογαριασμό :
Τελικά , το ποσό της πρώτης δόσης της προκαταβολής είναι 100€ /άτομο και πρέπει μέχρι και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (13/2) να έχουν κατατεθεί στο λογαριασμό,συνοδευόμενα με την ένδειξη ΕΜΠ και ονοματεπώνυμο.

Συγκεκριμένα ο λογαριασμός είναι στην Alpha-Bank με τα εξής στοιχεία:
Aρ. Λογαριασμού : 120 00200 2011854
MANESSIS

Αιτιολογία: ΕΜΠ (ΟΝΟΜΑ) (ΕΠΙΘΕΤΟ)

Επίσης, για επιπλέον ασφάλεια οι συμμετέχοντες καλούνται ρητά και κατηγορηματικά να κρατήσουν την απόδειξη της κατάθεσης τους ,την οποία και θα αποστείλουν ως φώτο στο e-mail: gewekdromi@gmail.com

Τα χρονικά περιθώρια είναι στενά,ας είμαστε όσο το δυνατόν ακριβείς στους χρόνους!
Κι επειδή όταν εμπλέκονται χρήματα,τα πράγματα είναι σοβαρά….
Παρακαλώ να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην υπάρχουν μπερδέματα,προβλήματα και παρεξηγήσεις.

:!: Υ.γ1: Ιδιαίτερη προσοχή στην αιτιολογία παιδιά, αναφέρουμε ΚΑΙ το ΕΜΠ ,στην αρχή!
Υ.γ2: Προς αποφυγή λαθών,πριν την κατάθεση για να σιγουρευτείτε ότι καταθέτετε στο σωστό λογαριασμό τα χρήματα ρωτήστε και το όνομα του κατόχου του
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Άβαταρ μέλους
Jiggly
Επίτιμο μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες