Καταρχας για τους τονους ... α)Σιγα μην εγραψα και 20 εκθεση

. Ενα 15.1 εγραψα ο ερμος . 2)Σε κανενα post μου δεν εχω τονους και τους βαζω μονο οπου το θεωρω σκοπιμο . Δεν ειναι οτι δεν ξερω να βαζω (ορίστε και οι αποδείξεις και ξέρω πώς να τονίζω και διαλυτικά "αΐ"

) απλα μου τρωνε πολυ χρονο οταν γραφω σε ηλεκτρονικο μεσο ...
Επισης θεωρεις καλο που ο αλλος ο καθηγητης εβαλε ασκηση που την εγραφε ακομα και μαιμου ?
Τωρα εσυ πραγματικα τι δεν καταλαβες απο αυτο που ειπα ? Θελω ενας συναδελφος του "5" και του "10" να εχει την ιδια ικανοτητα στο να χτιζει ΑΣΦΑΛΗ σπιτια ... Προφανως και οταν βγαινει καποιος απ'την σχολη δεν τα γνωριζει ολα , αλλα νομιζω εχουμε μια υποχρεωση απεναντι στα δικαιωματα που μας εχουν δωθει (καλως ή κακως) , γιατι οσο να'ναι εχουμε να κανουμε με ανθρωπινες ζωες .... Τωρα αν αυτη η ικανοτητα , να φτιαχνει κανεις ασφαλη σπιτια , μπορει να εγγυηθει με τις βασικες γνωσεις που θα παρει καποιος , τοτε παω πασο ... Αλλα μεχρι να το συνειδητοποιησω-δω-εξακριβωσω θα θεωρω οτι για να παρει καποιος πτυχιο θα χρειαζεται το ενα κλικ παραπανω απ'τις βασικες γνωσεις ...
Τελος να ξερεις οτι οποιος εχει αντιθετη αποψη ειναι attention whore ...
"The funny thing about choosing sides is that you don't have to be all the way one one side or the other . It's okay to be feeling like 'this is the one I align a little bit more , ant it's not perfect,but at least there's stuff I can appreciate a little bit more on this side.'"