Εγώ σε αντίθεση με τα όσα βλέπω μέχρι στιγμής από άλλους χρήστες, πραγματικά δεν ξέρω τι να προτείνω... Θλίψη, μόνο θλίψη... Υποβαθμίζουμε μόνοι μας την αξία του Πολυτεχνείου μας. Αν δε βάλουμε μυαλό εμείς, κανείς δε θα έρθει να τα φτιάξει τα πράγματα για μας... Εγώ βλέπω τραμπουκισμούς και πλήρη κατάργηση της δημοκρατίας. Ναι, μέσα στο forum λέει ο καθένας τη γνώμη του, αλλά έξω από το forum έχουμε "αριστερικό φασισμό"... Με το έτσι θέλω όλα γίνονται όλα πλέον. Πολύ θα ήθελα να πω πως έχω κάτι να προτείνω κι εγώ για να γλιτώσουμε απ' αυτή την κατάσταση, αλλά το μόνο που βλέπω εγώ να μας έσωζε είναι να αλλάζαμε μυαλά μερικοί μερικοί. Κι επειδή αυτό όλοι μας το ξέρουμε (και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;

) ότι δεν πρόκειται να γίνει, πάμε για χειρότερα... Πραγματικά, πείτε μου τι κακό έχουν τα ιδιωτικά πανεπιστήμια μπροστά σ' αυτό το ...χάλι (ευγενική λέξη) που αντιμετωπίζουμε εδώ. Να δούμε πώς θα γλιτώσουμε τώρα... btw Δεν πιστεύω να έχει κανείς τίποτα μετοχές που να έχουν την αξία τους σε ακαδημαϊκές εβδομάδες;