Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Παρ, 23 Σεπ 2011 1:02 pm

Αν μπουν τα ΜΑΤ θα χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι για καταλήψεις σε άλλα ιδρυματα μετά από αρκετη παραποιηση της ιστορίας η οποία δεν θα περιλαμβάνει το γεγονός ότι έγινε πριν 3 μέρες συνέλευση και αποφασιστηκε με μεγαλη πλειοψηφια να ανοιξει η σχολη χωρις να μας ενοιζε και τοσο το ποτε θα ανοιγε μπροστα σε ολο αυτο το χρονο που χουμε χασει μεχρι σημερα. (εδώ να πω , ότι και μονο το γεγονος ότι είμαστε εδώ και έχουμε γεμίσει 40 σελίδες δείχνει πόσο έχουμε σαπίσει τις μέρες τις κατάληψης κι ότι δεν έχουμε τίποτα παραγωγικό να κανουμε γιατί δεν ξερουμε τι θα μας ξημερωσει αύριο).

Εxeisanapthra έγραψε:Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Αν ενδιαφερόμαστε πραγματικά για το μέλλον μας και για το τί είναι δίκαιο πρέπει να ξεφύγουμε απ' τα στενά όρια ενός forum και του ξεκαβλώματος σε αυτό. Έχουμε την εντύπωση ότι είμαστε ο καθένας μόνος του αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Όλοι θέλουμε να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν οπότε... ας το κάνουμε.

:clap: :clap: :clap: μόνο γι αυτό κι όχι για τις άλλες μπουρδες που πέταξες.Δεν χρειαζεται να παίξουμε ξύλο, απλά να δείξουμε ότι είμαστε περισσότεροι.
Τελευταία επεξεργασία από ingenieurin26 και Παρ, 23 Σεπ 2011 1:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Morientes » Παρ, 23 Σεπ 2011 1:03 pm

Εγώ σε αντίθεση με τα όσα βλέπω μέχρι στιγμής από άλλους χρήστες, πραγματικά δεν ξέρω τι να προτείνω... Θλίψη, μόνο θλίψη... Υποβαθμίζουμε μόνοι μας την αξία του Πολυτεχνείου μας. Αν δε βάλουμε μυαλό εμείς, κανείς δε θα έρθει να τα φτιάξει τα πράγματα για μας... Εγώ βλέπω τραμπουκισμούς και πλήρη κατάργηση της δημοκρατίας. Ναι, μέσα στο forum λέει ο καθένας τη γνώμη του, αλλά έξω από το forum έχουμε "αριστερικό φασισμό"... Με το έτσι θέλω όλα γίνονται όλα πλέον. Πολύ θα ήθελα να πω πως έχω κάτι να προτείνω κι εγώ για να γλιτώσουμε απ' αυτή την κατάσταση, αλλά το μόνο που βλέπω εγώ να μας έσωζε είναι να αλλάζαμε μυαλά μερικοί μερικοί. Κι επειδή αυτό όλοι μας το ξέρουμε (και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε; :P ) ότι δεν πρόκειται να γίνει, πάμε για χειρότερα... Πραγματικά, πείτε μου τι κακό έχουν τα ιδιωτικά πανεπιστήμια μπροστά σ' αυτό το ...χάλι (ευγενική λέξη) που αντιμετωπίζουμε εδώ. Να δούμε πώς θα γλιτώσουμε τώρα... btw Δεν πιστεύω να έχει κανείς τίποτα μετοχές που να έχουν την αξία τους σε ακαδημαϊκές εβδομάδες; :)
Morientes

Δημοσίευσηαπό georgecv » Παρ, 23 Σεπ 2011 1:05 pm

http://www.youtube.com/watch?v=EDV0aTYtnls

Νομιζω ο τυπος περιγραφει επακριβως την κατασταση που επικρατει και τον λογο για τον οποιο γινονται ολα αυτα ;)
georgecv

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό mertaghon » Παρ, 23 Σεπ 2011 1:06 pm

χρειαζόμαστε μια ήρεμη δύναμη...
να μαζευτούμε όπως λένε πιο πάνω τα παιδια για να
δώσουμε λύση στο πρόβλημα.,που να είστε σίγουροι,θα οξυνθεί αν τώρα
δεν το αντιμετωπίσουμε..
mertaghon

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Exeisanapthra? » Παρ, 23 Σεπ 2011 1:10 pm

ingenieurin26 έγραψε:
:clap: :clap: :clap: μόνο γι αυτό κι όχι για τις άλλες μπουρδες που πέταξες.Δεν χρειαζεται να παίξουμε ξύλο, απλά να δείξουμε ότι είμαστε περισσότεροι.

Χαίρω πολύ, και στη συνέλευση φάνηκε ότι ο κόσμος που θέλει να ανοίξει τη σχολή είναι περισσότερος. Κάπου πρέπει να πέσει και καμιά μπάτσα. Αλλά... δώρο άδωρο. Ποιός να ξεκουνηθεί, να ρισκάρει για το μέλλον του. Το pc είναι πιο ασφαλές.
29 κατασκευαστές σπιτιών συνιστούν shqip
Exeisanapthra?

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό dean » Παρ, 23 Σεπ 2011 1:13 pm

εγω εγω ειμαι μεσα για τις μπατσες :D
dean

Δημοσίευσηαπό Exeisanapthra? » Παρ, 23 Σεπ 2011 1:25 pm

Τέλεια, εσύ και πολλοί άλλοι είναι μέσα για διαμαρτυρία(για να μην το λέμε μπάτσες-απωθεί πολλούς). Οπότε μπορούμε πολύ απλά να ορίσουμε κάποια στιγμή να συναντηθούμε -αφού δούμε ότι έχει μαζευτεί ένας ικανοποιητικός αριθμός- έξω απ' το Γκίνη και να "διαπραγματευτούμε" την έξοδο τους,με θεμιτά μέσα πάντα πχ βενζινοπρ... εεε διάλογο :)
29 κατασκευαστές σπιτιών συνιστούν shqip
Exeisanapthra?

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό lnFam0uS » Παρ, 23 Σεπ 2011 1:27 pm

Μιας και αναφερθηκε παραπανω να οι λυσεις:

1) Παιρνουμε οπλα (που πυροβολουν κατα προτιμηση) και τους λεμε γκετ δε φακ αουτ
2) Μαζευουμε 500 υπογραφες και το παμε δικαστικα

Δεν υπαρχει καμια αλλη λυση και επειδη οι 2 που εγω προτεινω ειναι ακραιες, αραξτε στο πισακι σας, παιξτε κανα τιτσου και κανα λολακι και αστε τους καβλωμενους να καταστρεψουν τις ζωες μας αλλα και τις δικες τους. Ντροπη να τους δινουμε αξια για 52 σελιδες πραγματι, αλλα ετσι ειναι... αλλοι κανανε την επανασταση τους στα 15, αλλοι την κανουν τωρα. Ειναι καθαρα θεμα ψυχολογιας και λογικης... Οταν ο αλλος εχει ψυχολογικα προβληματα πρεπει να νοιωσει διαφορετικος, ανωτερος, καλυτερος. Και επειδη αυτοι που θελουν ανοιχτη σχολη ειναι συνηθως λογικοι ανθρωποι και εχουν ξεπερασει την εφηβια αποφευγουν τους τραμπουκους ακομα και αν ειναι διπλασιοι (σε αριθμο η σωματικα). Σκεφτειτε ομως το θετικο: Περιμενουμε τοσο καιρο να δωσουμε εξεταστικη, διαβαζουμε, χανουμε μπανια, βολτες, χρονο , χρημα και γινομαστε μαρτυρες εξαιτιας των αριστερων. Μαρτυρες... Σορρυ κιολας αλλα ειχα την εντυπωση οτι ο αναρχικος και ο κομμουνιστης ηταν ο μαρτυρας βασει ιδεολογιας...
lnFam0uS

Έτος εισαγωγής: 2003

Δημοσίευσηαπό panos » Παρ, 23 Σεπ 2011 1:28 pm

Αν τους ρίξεις νερό θα πάθουν δηλητηρίαση... Να το έχουμε κι αυτο υπόψη... http://www.youtube.com/watch?v=QYbANzAv ... re=related
panos

Δημοσίευσηαπό martin » Παρ, 23 Σεπ 2011 1:29 pm

αριστερά του ΚΩΛΟΥ.απλά και χωρίς πολλά πολλά.
δεν αποδέχονται απόφαση του ίδιου οργάνου που όλοι οι υπόλοιποι αποδεχόμασταν επί 3 βδομάδες.
Και μία ερώτηση....από δω και πέρα τι?περιμένουμε να ξεκ@...σουν οι εαακίτες και να ανοίξουν τη σχολή?έλεος
martin

Έτος εισαγωγής: 2006

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες