Εκδρομή Τεχνικής Γεωλογίας 3ου/4ου έτους (2014-15)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εκδρομή Τεχνικής Γεωλογίας 3ου/4ου έτους (2014-15)

Δημοσίευσηαπό twinkle » Δευτ, 09 Φεβ 2015 10:44 pm

Οι παρεες εξ αρχης επισημανθηκε να μην ειναι μεγαλες για να εχουν ολοι δικαιωμα! Ειναι μεχρι 5 ατομα!
Άβαταρ μέλους
twinkle

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό epicas » Δευτ, 09 Φεβ 2015 10:47 pm

μα οταν υπαρχουν παρεες των 3ων και παρεα των 5 παυει να ειναι δίκαιη η κλήρωση .
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Άβαταρ μέλους
epicas Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό twinkle » Δευτ, 09 Φεβ 2015 10:56 pm

Δε μπορουν να μοιραστουν ολοι σε παρεες των 3 για να πανε 4 παρεες..οποτε ειπαμε να μοιραστουν οπως θελουν κ να πανε 3 παρεες! Μικρη η διαφορα! Μπορεις εσυ να πεις στον 5ο, βγες γιατι δεν ειναι δικαιο?! Η προταση σου εναι να χωριστουμε σε 2αδες? αυτο ποσους εξυπηρετει? Τουλάχιστον ετσι εξυπηρετουνται οι περισσοτεροι!
Άβαταρ μέλους
twinkle

Δημοσίευσηαπό πάστα φλώρα » Δευτ, 09 Φεβ 2015 10:56 pm

κουλ. ας μαζευτουμε αυριο στις 11.30 για ενα τσακωμο και κανουμε μετα την κληρωση. ποσο μ αρεσει που το ελληνικο αιμα τα αμφισβητει ολα γιατι ΕΤΣΙ και γειωνει τελειως οσους το παλευουν. κι ολα φυσικα να ειπωθούν τελευταια στιγμη!
Άβαταρ μέλους
πάστα φλώρα

Δημοσίευσηαπό epicas » Δευτ, 09 Φεβ 2015 11:06 pm

πρωτα απ'ολα η απαντηση σου πάστα φλώρα δεν εχει καπου βάση σε αυτα που ειπα .
2. Αυτο που λεω λοιπον ειναι => εστω 1ος κλήρος η ομαδα των 5 , εστω 2ος η ομαδα των 4, αρα μένει αλλος ενας κληρος συνολο 3 κλήροι .
αλλος συνδυασμος : 1κληρος των 3 2ος κληρος των 3ων , 3ος κληρος των 3ων επομενως μένει ακομα μια ομαδα υπο κλήρωση .
Αυτο που σας ειπα λοιπον ,ειναι πολυ απλο και πολυ λογικό . Οτι ετσι οπως εχουν δημιουργηθεί οι ομαδες δεν ειναι δίκαιο αφου υπο καποιους συνδυασμους αλλαζει το ποσες ομαδες θα κληρωθούν και κατα συνέπεια καποια ομαδα που εχει την πιθανότητα να κληρωθεί με τον 2ο συνδυασμο , υστερα απο τον 1ο χανει την ευκαιρια .
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Άβαταρ μέλους

Δημοσίευσηαπό πάστα φλώρα » Δευτ, 09 Φεβ 2015 11:14 pm

ναι αλλα δεν κληρωνουμε ατομα ρε επικας. κληρωνουμε παρεες. εσυ μπορει να μην εχεις θεμα να πας και μονος σου αμα λάχει. άλλα ατομα εχουν. θα σπασεις μια παρεα σε 2-3 κομματια για να ειναι δικαιο? στην τελικη τιποτα απο αυτα που γινονται δεν ειναι δικαιο. δεν ειναι δικαιο που απ τα 36 θα πανε 12. δεν ειναι δικαιο που απ τα 130 θα πανε 76. δεν ειναι δικαιο που για να παμε ενα ταξιδι μας εχει βγει η ψυχη (οχι σ εσενα.σ εμας) και τελικα δεν ξερουμε καν αν θα το παμε. και ενω λοιπον χωριζομαστε ηδη στο 1/3 του αρχικου αριθμου, θελεις να χωρισεις και τις παρεες? και να πανε 2 ατομα και να μην πανε οι υπολοιποι και να λενε μετα αχ τι ωραια που τα περασαμε τα δυο μας. οι αλλοι φατε σκατα. οχι ανθρωπε μου.δεν ειναι δικαιο να μετραμε φιλους κι εχθρους. αλλα τι να κανουμε? θα ηταν προτιμοτερο να ασκουσαμε βέτο και να προκαλουσαμε προβληματα στις παρεες? ετσι και ανακοινωναμε περιορισμο 2 ατομων θα γινοταν χαμος και φυσικα θα τα ακουγαμε εμεις. οπως και τ ακουμε μερες τωρα με το ολο θεμα. παρε λοιπον την ευθυνη. ελα αυριο και πες τους να χωριστουν. να δεις τι ωραια που ειναι να τσακωνεσαι με το ετος σου,γιατι εχω την αισθηση οτι τα βλεπεις ολα λογικα κι οχι ρεαλιστικα
Άβαταρ μέλους
πάστα φλώρα

Δημοσίευσηαπό epicas » Δευτ, 09 Φεβ 2015 11:21 pm

λοιπον αρχικα να σου αναφέρω πως η δικια μου παρεα χωρίστηκε σε 2 ομαδες των 3ων προκειμένου να είναι πιο δικαια η μοιρασιά .
Υστερα να σου αναφέρω πως δεν πρόσβαλλα την προσπαθεια σου ουτε ειπα πως κατι δεν εκανες σωστα , απλα μίλησα για το τι λεει η λογικη στην κλήρωση .
Επειτα σε αυτο εδω <<δεν ειναι δικαιο που για να παμε ενα ταξιδι μας εχει βγει η ψυχη (οχι σ εσενα.σ εμας) >> αφου σου βγηκε η ψυχη και οχι εμενα για να τελειώσω και το θέμα εδω σου παραχωρώ την θέση μου ( μιας και κανατε παραπάνω πραγματα απο εμενα και δικαιούστε παραπάνω την εκδρομή , επομένως βγάλτε με απο την κλήρωση ) .
τελος κλείνοντας <<θα σπασεις μια παρεα σε 2-3 κομματια για να ειναι δικαιο?>> Ναι .. Το εκανα εξαρχής με την δικια μου παρεα και ηταν εξαρχής η λογική μας .
Εγω το κλείνω εδω το θέμα . Οπως ειπα και πιο πανω παρτε την θεση μου για να βγαίνουν καλυτερα οι παρέες .
Oriah Mountain Dreamer
Άβαταρ μέλους

Δημοσίευσηαπό πάστα φλώρα » Δευτ, 09 Φεβ 2015 11:29 pm

κανείς δεν ζητησε να την χωρισετε και μαλιστα εξεπλάγην οταν συνεβη αλλα δεν ζητησα και το λογο. θα μπαινατε 5αδα ή 6άδα. και απ την κληρωση δεν θα βγει κανείς για να μπουμε εμεις. θα γινει κανονικά. και σου ξαναλεω ελα αυριο να το συζητησουμε για ακόοοομα μια φορα γιατι ουτε γραπτα γινονται τετοιες συζητησεις ουτε πολυ-γουσταρω που αυτη τη στιγμη εχουμε τον καθε ενα να βλεπει τι παιζει. τα λεμε αυριο
Άβαταρ μέλους
πάστα φλώρα

Δημοσίευσηαπό michanikos1 » Τρί, 10 Φεβ 2015 12:36 am

Με ποια λογική η κλήρωση να γίνει μόνο με παρέες και να μην μετέχουν και τα υπόλοιπα παιδιά; Ποιος αποφάσισε να κόψει 14 από τους 36; Γιατί δεν κληρώνονται και οι 36; Προτείνω στην κλήρωση να κληρωθούν και παρέες και μόνοι για να έχουν όλοι πιθανότητες να πάνε στην εκδρομή. Εναλλακτικά όσοι είναι μόνοι αύριο να δημιουργήσουν παρέα με κάποιους άλλους στην κλήρωση για να έχουν δυνατότητα συμμετοχής.
Νομίζω ότι η κλήρωση δεν πρέπει να γίνει βιαστικά (ανάμεσα σε δύο μαθήματα) αλλά καλύτερα να κάνουμε μια μίνι σύσκεψη μετά τα σίδερα για να προχωρήσουμε σαν σύνολο. Δηλαδή να ψηφίσουμε πριν την κλήρωση αν θέλουμε τους 36 ή τους 22
michanikos1

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό πάστα φλώρα » Τρί, 10 Φεβ 2015 1:13 am

ποιους 36 και ποιους 22? κανεις δεν απεκλησε κανεναν απ τους 32 που ηταν (καποιοι δεν θα ερθουν). απο τοτε που ανακοινωθηκε οτι πρεπει τα παιδια να δηλωσουν τελικα,δηλωσαν οι 24. αναμεσα σ αυτους λοιπον θα γινει η κληρωση. ατομα που ειναι μονα, ειτε θα μπουν μαζι με αλλη παρεα ειτε θα μπουν στην κληρωση ατομικα. φυσικα και θα εχουν ολοι πιθανοτητες να πανε. οσο για το ποτε θα γινει η κληρωση,ειπαμε να γινει πριν τα σιδερα γιατι μετα ο καθενας φευγει ο,τι ωρα θελει κι οχι στο τελος του μαθηματος οποτε στην κληρωση θα μεινουν μονο τα ατομα της οργανωτικης και μετα δεν θα μας πιστευετε και για το αποτελεσμα. επισης θα παρευρισκονται και παιδια του 3ου ετους για λογους διαφανειας. λεμε λοιπον για πριν την εξεταση και βλεπουμε
Άβαταρ μέλους
πάστα φλώρα

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης