Επιπλέον εξεταστική για τους επί διπλώματι

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Επιπλέον εξεταστική για τους επί διπλώματι

Δημοσίευσηαπό blindone1712 » Τρί, 15 Ιαν 2013 9:27 pm

ξεμενουν οι καθηγητες οι φαεινες ιδεες θεματων γι αυτο παραλυει η σχολη..μην ειστε χαζουλια
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....
blindone1712

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό thanos22 » Τρί, 15 Ιαν 2013 9:37 pm

strangelic έγραψε:1. απ'οσο ξερω στους χημικους ειναι 10 μαθηματα
2. δηλαδη σε φυσικο μαθηματικο γεωλογικο που ισχυει εδω και χρονια και δεν εχει οριο μαθηματων τι προβλημα προκαλειται;;;
3. πως ακριβως παραλυει η σχολη;

Το θεμα μου δεν ειναι το οριο να ειναι ψηλο, αλλα να μην υπαρχει οριο, με την λογικη οτι ο 6-7ετης που εχει αποφασισει να διαβασει σκληρα για να τελειωσει και να μην επιβαρυνει οικονομικα την οικογενεια του να μπορει να δωσει. Και δεν τον παιρνανε χαριστικα, εχει διαβασει για να περασει, απλως του δινουν το δικαιωμα να γραψει πιο συντομα.
Η σχολη δε χρειαζεται να παραλυσει, με την εννοια οτι οι επι πτυχιω δε χρειαζονται παρακολουθηση, αρα η χαριστικη μπορει να γινει και εν μεσω μαθηματων (οπως νομιζω γινεται τωρα για τους 5ετεις).
thanos22

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό strangelic » Τρί, 15 Ιαν 2013 9:46 pm

@thanos22 εγω δεν πιστευω οτι πρεπει να υπαρχει οριο, γιατι ενας που χρωσταει ολη τη σχολη δεν μπορει (εκ των πραγματων δηλαδη) να δωσει ολα τα μαθηματα. απο κει και περα, δεν πηγαινε σε σενα αυτο με το οριο. δεν πιστευω οτι θα παθει κανεις κατι (περα απο εμας τους αρχαιους) αν δινουμε εξεταστικη παραλληλα με τα μαθηματα. γιατι αν εγω πχ θελω να παρακολουθω και να δινω στο εαρινο ειναι δικο μου προβλημα και οχι του καθηγητη. και κατι αλλο,ανεφερα τις σχολες θετικων επιστημων ακριβως επειδη ετσι γινεται, δεν υπαρχει οριο χρωστουμενων, και γινονται και εν μεσω μαθηματων.
Η σιωπή είναι συνενοχή...

şiddet büyüleyicidir,şiddet umuttur, umutsuz ve sessiz bir dünyada ...
(Η Βίαιη αντίσταση είναι η μόνη ελπίδα σε μια χώρα δίχως ελπίδα και φωνή)
strangelic

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Τρί, 15 Ιαν 2013 11:35 pm

neaoktana έγραψε:1. Η πρόσθετη εξεταστατική Ιανουαρίου/Φεβρουαρίου να παραλύει τη Σχολή έως και μετά το Πάσχα.
2. Η πρόσθετη εξεταστική Ιουνίου/Ιουλίου να τελειώνει ίσως μετά και από την αρχή της επαναληπτικής εξεταστικής.
Ομνύοντας δε εις: πανεπιστήμιο των αναγκών και όχι της ρουτίνας και των εξεταστικών κέντρων
Εξηγήστε μου με απλές διατυπώσεις και χωρίς να επικαλεστείτε R.Crooks και άλλα φίδια:
1) Γιατί η πρόταση της επιπλέον εξεταστικής είναι λαϊκίστικη όπως γράψατε στο shoutbox?
2) Πώς επιβαρύνεται ή παραλύει η σχολή?
3) Από ποιούς αποτελείται η σχολή (για να μην μιλάμε για μια αφηρημένη οντότητα).
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό kyriakos » Τετ, 16 Ιαν 2013 1:54 am

Προφανως ο neaoktana ειναι της αποψης οτι το μαθημα το δινεις μια φορα, και αν κοπεις φευγεις απο το πανεπιστημιο, και πιανεις δουλεια στα χωραφια μετα γιατι εισαι αναξιος να σπουδασεις. Αλλα αν το πει αυτο θα φαει κραξιμο απο ολη τη σχολη, υιοθετει μια πιο λαιτ εκδοχη, αντε να το δωσεις δυο-τρεις φορες το μαθημα. Και για να το στηριξει υιοθετει τσιτατα απο ανυπαρκτα προσωπα, γιατι οσο να ναι, αν εχει μια υπογραφη καποια προταση, αποκτα μια αλλη βαρυτητα...
Η μεγαλυτερη δοξα της ζωης δεν ειναι να μην πεφτεις ποτε,
Αλλα να σηκωνεσαι καθε φορα που πεφτεις... (Κομφουκιος)
kyriakos

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό zavarakatranemia » Παρ, 25 Ιαν 2013 12:41 am

Πώς χαρακτηρίζεις μια σχολή που:1)αναγκάζει τους φοιτητές της να πάνε(!!!) να δώσουν τα μαθήματα χωρίς να έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στη σχολή (βλέπε απεργίες Μ.Μ.Μ.) και 2)το παίζει Κινέζος στο θέμα της χαριστικής εξεταστικής για τους επί διπλώματι (κάτι που έχει ψηφιστεί εδώ και 1 βδομάδα); Η γραμματεία είχε πεί ότι περιμένουν να ψηφιστεί ο νόμος.Ψηφίστηκε...Τί περιμένουν πια;Αλλά κι εμείς πόση έλλειψη στοιχειώδους σεβασμού μπορούμε να ανεχτούμε ακόμα;
zavarakatranemia

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό patsoum » Παρ, 25 Ιαν 2013 12:47 am

Ακριβώς, η σχολή δηλαδή δεν έχει χάσει το κύρος της από μόνη της με τις αποφάσεις της. Η χαριστική και καλά μας φταίει που ρίχνει το επίπεδο και το "κύρος" της σχολής. Όχι η ανευθυνότητα των αρμοδίων. :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
Walk on with hope in your heart and you will never walk alone...
patsoum

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό galo » Παρ, 25 Ιαν 2013 1:00 am

Και η χαριστικη ειναι 1) για οικονομικους λογους 2) γιατι ξεκινανε σιγα σιγα οι διαγραφες φοιτητων που ειναι πολλα χρονια στη σχολη!
Δε καταλαβαινω αφου ειναι νομος του κρατους πως γινεται να τον αγνοουν?
galo

Έτος εισαγωγής: 2003

Δημοσίευσηαπό teo » Παρ, 25 Ιαν 2013 1:03 am

Ρε ψηθειτε να μαζετουμε καμια 100αρα να παμε στον Γκολια να του τριξουμε τα δοντια, ευγενικα παντα, γιατι η παπατζια που πουλαει ο τυπος και η ανευθυνοτητα του ειναι εκτοσ ορίων!!
teo

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό KyriakosThe » Παρ, 25 Ιαν 2013 1:15 am

teo έγραψε:Ρε ψηθειτε να μαζετουμε καμια 100αρα να παμε στον Γκολια να του τριξουμε τα δοντια, ευγενικα παντα, γιατι η παπατζια που πουλαει ο τυπος και η ανευθυνοτητα του ειναι εκτοσ ορίων!!

+1
KyriakosThe

Έτος εισαγωγής: 2006

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες