Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό kyriakos » Παρ, 23 Σεπ 2011 1:38 am

Μπορειτε να μου πειτε, πως στο δι@ολο καταφερατε και γραψατε 40 σελιδες μεσα σε 2 μερες?? Μια μερα ελειψα παο το mqn, και εγινε χαμος... Παντως επειδη εριξα μια ματια σε οτι ειπωθηκε, εχω να πω τα εξης.

1. Το γεγονος οτι η εξεταστικη ξεκιναει -υποτιθεται- αυριο, το θεωρω καθαρα φασιστικο εκ μερους του προεδρου (που ηξερε απο νωριτερα, και δεν ειπε, αλλα περιμενε Τριτη βραδυ να βγαλει την ανακοινωση, κατι που το ανεφερε και ο Κουτσογιαννης στο τμημα σημερα το πρωι) αλλα και της ΔΑΠ που το ηξερε, και δεν εκανε τιποτα για αυτο. (Και μη μου πειτε, μα βγαλαμε ανακοινωση, αυτα ξερετε οτι ειναι παπατζιλικια, για να λεμε οτι κατι κανουμε. Κανεις δεν τα λαμβανει υποψη τους) Υπερψηφιστηκε καλως η κακως ενα Α πλαισιο στη συνελλευση. Το πλαισιο ΔΑΠ, το οποιο ελεγε ''η εξεταστικη ξεκιναει τη Δευτερα'' Αφου υπερψηφιστηκε αυτο παει, την Δευτερα ξεκιναει η εξεταστικη, και οχι την Παρασκευη. Ο μονος τροπος για να αλλαξει κατι τετοιο ειναι να γινει νεα γενικη συνελλευση, που στην παρουσα φαση οριστηκε για Παρασκευη.

2. Θα μου πεις, ειναι παρανομη αυτη η ΓΣ, γιατι δεν εχει την εγκριση του ΔΣ. Αλιμονο αν μαζευομαστε 200-300 ατομα στο αμφιθεατρο να συζητησουμε πραγματα που μας αφορουν, και περιμενουμε 11 αυθεντιες να βαλουν την υπογραφη τους αν το στηριζουν αυτο που κανουμε η οχι. Εδω λεμε για τους της βουλης οτι κανουν οτι θελουν χωρις να δινουν λογαριασμο στο λαο, και τους καταγγελουμε. Εδω, σε μια μικρογραφια της κοινωνιας, περιμενουμε τα ''κεφαλια'' να αποφασισουν τι θα κανουμε? Δεν το δεχομαι. Αν μαζευτει αρκετος κοσμος στο αμφιθεατρο, εγω του δικαιολογω οποιαδηποτε αποφαση παρει...

3. Στη παρουσα φαση υπαρχει ενας ακομα λογος που πρεπει να αφησουμε την εξεταστικη προσωρινα στην ακρη. Υπαρχει ενας νομος που ψηφιστηκε με το που ανοιξε η βουλη , οταν οι σχολες δε λειτουργουσαν. Εκει μπορεις να κανεις 2 πραγματα. Η δινεις την εξεταστικη σου κανονικα (τι να κανουμε δεν εκατσε καλα γαμωτο, ας δωσω τα μαθηματα και βλεπουμε) η ξεκινας να αντιδρας με το που ανοιγει η σχολη. Και ακομα νωριτερα αν γινεται. Και αντιδρας με οτι μεσα εχεις στη διαθεση σου. Ειτε αυτο λεγεται πορεια, ειτε λεγεται μοιρασμα φυλαδιων στον κοσμο, (ακμα και φειςμπουκ και τουιτερ που ειπε η συμπαθης κοπελιτσα στην τηλεοραση), και ΠΡΟΦΑΝΩΣ και με καταληψεις διαρκειας. Γιατι αν κατι φοβιζει, δεν ειναι δυο τρια καιμενακια που θα ποσταρεις στο φειςμπουκ, Αυτα ειναι σαν το σιροπι πανω στο παγωτο, για να το κανει πιο νοστιμο. Η κυρια ουσια ειναι οι καταληψεις. Το ιδιο το παγωτο... Γιατι αν βλεπει ο υπουργος οτι περασε ενα νομ, και εξαιτειας αυτου παρελυσαν ολα τα πανεπιστημια, αυτο ειναι μεγαλη υποθεση...

4. Τα τμηματα καθηγητων ειναι ανοικτη διαδικασια (αρκετα απο αυτα τουλαχιστον) και μπορουν να ερχοναι και φοιτητες που δεν ανηκουν σε παραταξεις να δουν τι παιζει, και γιατι οχι να μιλησουν. Ετσι θα σταματησει και η παραπληροφοριση απο μεριας των παραταξεων, που η καθεμια προβαλλει τα πραγματα με την οπτικη γωνια της...
Stalin, πως εισαι τοσο σιγουρος οτι θα υπερφηφιζοταν η προταση της ΔΑΠ στο τμημα? Παλι τα βρηκατε με τους καθηγητες?? Γιατι εγω ειδα εναν αδιαλλακτο Γκολια, που δεν ειχε διαθεση για διαλογο...

Edit: Επειδη εγραψα αυτα πριν ρωτησεις El_Pablo, ναι, εχουν ξαναγινει 2 συνελλευσεις σε μια εβδομαδα, αντιστοιχα με τωρα, Τριτη, και υπογραφες για Παρασκευη, και για το αλλο ερωτημα, αν μαζευτουνε 100 ατομα, προφανως δεν εχει νοημα αυτη η μαζωξη να βαφτιστει γενικη συνελλευση, αν μαζευτουν 300, ναι τοτε αη η κουβεντα θεωρειται γενικη συνελευση, και η αποφαση την εχει χαρακτηρα οχι προτρεπτικο, αλλα αποφασιστικο. Οσο για το αλλο, πως θα ξερουμε τι να πιστεψουμε, ελα αυριο κατω στη γενικη συνελλευση, και θα εισαι και σιγουρος, αλλιως θα αναγκαστεις να πιστεψεις παλι τους παραταξιακους, ειτε ειναι απο αριστερα, ειτε απο δεξια...
Η μεγαλυτερη δοξα της ζωης δεν ειναι να μην πεφτεις ποτε,
Αλλα να σηκωνεσαι καθε φορα που πεφτεις... (Κομφουκιος)
kyriakos

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό El_Pablo » Παρ, 23 Σεπ 2011 1:59 am

Δεν μου απαντας ομως (κανεις νομιζω δεν εχει απαντησει) στο ΓΙΑΤΙ να το ξαναπερασουμε αυτο. και 300 να μαζευτειτε, 600 ηταν την Τριτη και θελανε ανοιχτη σχολη. Σε 3 μερες δεν εχει γινει κατι αξιοσημειωτο (η παπαρια του Γκολια συγνωμη αλλα δεν μου αλλαζεις την αποψη οτι δν εχει σχεση καθοτι θα γινοταν η γσ ετσι και αλλιως). οσο για τις 2 συνελευσεις, θα σε παρακαλουσα επιγραμματικα να μου πεις για ποιο λογο και σε τι συγκυρια ειχε γινει γιατι εγω ειμαι λιγα χρονια στη σχολη (3ο ετος μπαινω) και δεν ξερω. Και συγνωμη, αλλα αμα αυριο γινει καταληψη, μπορουν καλλιστα να μαζευτουν οι 303 της Τριτης σε ενα αμφιθεατρο (η και σε κανα κλαμπ που θα τους χωραει) και να αποφασισουν οτι ξαναανοιγει η σχολη. Και παει λεγοντας. Εχει καποιο νοημα ολο αυτο?
El_Pablo

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό stalin » Παρ, 23 Σεπ 2011 2:09 am

kyriakos έγραψε:.................................

2. Θα μου πεις, ειναι παρανομη αυτη η ΓΣ, γιατι δεν εχει την εγκριση του ΔΣ. Αλιμονο αν μαζευομαστε 200-300 ατομα στο αμφιθεατρο να συζητησουμε πραγματα που μας αφορουν, και περιμενουμε 11 αυθεντιες να βαλουν την υπογραφη τους αν το στηριζουν αυτο που κανουμε η οχι. Εδω λεμε για τους της βουλης οτι κανουν οτι θελουν χωρις να δινουν λογαριασμο στο λαο, και τους καταγγελουμε. Εδω, σε μια μικρογραφια της κοινωνιας, περιμενουμε τα ''κεφαλια'' να αποφασισουν τι θα κανουμε? Δεν το δεχομαι. Αν μαζευτει αρκετος κοσμος στο αμφιθεατρο, εγω του δικαιολογω οποιαδηποτε αποφαση παρει...

Edit: Επειδη εγραψα αυτα πριν ρωτησεις El_Pablo, ναι, εχουν ξαναγινει 2 συνελλευσεις σε μια εβδομαδα, αντιστοιχα με τωρα, Τριτη, και υπογραφες για Παρασκευη, και για το αλλο ερωτημα, αν μαζευτουνε 100 ατομα, προφανως δεν εχει νοημα αυτη η μαζωξη να βαφτιστει γενικη συνελλευση, αν μαζευτουν 300, ναι τοτε αη η κουβεντα θεωρειται γενικη συνελευση, και η αποφαση την εχει χαρακτηρα οχι προτρεπτικο, αλλα αποφασιστικο. ...................................................

Δηλαδή αν μαζέψω 300 το Σάββατο σε ένα αμφιθέατρο θα αποφασίσουν κανονικά και θα το δεχτείς. Και τι είναι ο σύλλογος μπ... καθε 2 μέρες συνέλευση μέχρι να μας κάτσει.
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό karoubaleas » Παρ, 23 Σεπ 2011 2:25 am

να ρωτήσω κάτι επι της ουσίας: υπάρχει κάποια ενημέρωση για το πότε θα βγεί υπόλοιπο πρόγραμμα της εξεταστικής;

Υ.Γ: γιατί δεν πάτε να τα συζητήσετε μεταξύ σας σε έναν καφενέ, να μας αφήσετε και εμάς στην ησυχία μας, που αναγκαζόμαστε να κοιτάξουμε ό,τι γράφεται στο forum μπας και μέσα στα σκ@τά βρεθεί και κάτι αξιόλογο; Αφού έτσι και αλλιώς οι πολυ-γράφοντες είστε οι ίδιοι και οι ίδιοι...
karoubaleas

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό giwrgos87 » Παρ, 23 Σεπ 2011 2:45 am

Μες στα σκ@τα σκ@τά μονο θα βρεις...

Και ποιος σου ειπε οτι νοιαζεται κανεις τους για τον φοιτητακο που δινει αυριο μαθημα και εχει δαπανησει καποιες μερες για να το διαβασει?
Αφου και οι παραταξεις και ενα τμημα των καθηγητων με τα μικροπολιτικα τους παιχνιδια ασχολουνται μονο.Και θα δεις πως οχι μονο προγραμμα εξεταστικης δεν θα βγει αλλα θα ακολουθησουν και αλλα πολλα ευτραπελα πχ Δευτερα βραδυ θα μαθουμε οτι τα μαθηματα της Τριτης και Τεταρτης αναβαλονται.Τοσα χρονια τωρα εχουμε εκπαιδευτει σε τετοιου ειδους καψονια
giwrgos87

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό chris_z » Παρ, 23 Σεπ 2011 8:41 am

2011-09-23_420638_Anakoinvsh.pdf
(142.33 KiB) Έχει μεταφορτωθεί 672 φορές

http://www.ntua.gr/announcements/rector ... oinvsh.pdf

Καλημέρα... Άμεση εφαρμογή της δημοκρατίας τους...

''Φαίνεται πια πως τίποτα,τίποτα δεν μπορεί να μας σώσει..''
chris_z

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό woody_alex » Παρ, 23 Σεπ 2011 8:54 am

να μη παμε να δωσουμε δηλαδη ?
woody_alex

Δημοσίευσηαπό airetikos » Παρ, 23 Σεπ 2011 9:10 am

Μαλλον οχι.......
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό skype » Παρ, 23 Σεπ 2011 9:45 am

Μολις γυρισα...μην κατεβει κανεις...ο γκολιας ειπε θα δηλωσει παραιτηση...κ εφυγαν και εχει συγκλητο...κ τα μπαχαλα εχουν συνελευση!

Δημοσίευσηαπό psarosoupas » Παρ, 23 Σεπ 2011 9:48 am

δωσε παραπανω πληροφοριες skype. εμεις που γραφουμε 12 να μην κατεβουμε καλου κακου;
κατι επισημο υπαρχει;
Ώ παίδες Ελλήνων, ίτε ελευθερούτε πατρίδ’ ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων νυν υπέρ πάντων αγών
psarosoupas

Έτος εισαγωγής: 2007

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες