Χειμερινή Εξεταστική (2009-10)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Χειμερινή Εξεταστική (2009-10)

Δημοσίευσηαπό Epistimonas_ » Παρ, 18 Δεκ 2009 12:35 am

Εγώ στην περασμένη εξεταστική έδωσα δύο φορές δυο μαθήματα την ίδια μέρα και μάλιστα συνεχόμενα και ξενυχτισμένος λόγω διαβάσματος...δεν είναι κάτι τρομερό, το λέω για αυτούς που διαμαρτύρονται....
Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στον κόσμο. Ο παράλογος προσαρμόζει τον κόσμο στα μέτρα του. Συνεπώς όλη η πρόοδος βασίζεται στον παράλογο άνθρωπο.
Epistimonas_ Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό airetikos » Παρ, 18 Δεκ 2009 12:42 am

Έμαθα ότι πέρασε μια πρόταση που λέει ότι από δω και μπρος το πρόγραμμα της εξεταστικής θα ναι σταθερό ως πρός τη θέση και ώρα εξέτασης και το μόνο που θα διαφέρει θα ναι η ημερομηνίες. Παρακαλώ επιβεβαιώστε και αν θέλετε ας το σχολιάσουμε. Εγώ πάντως το θεωρώ κουλό λιγάκι......
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Δημοσίευσηαπό Alexander » Παρ, 18 Δεκ 2009 1:27 am

Epistimonas_ έγραψε:Εγώ στην περασμένη εξεταστική έδωσα δύο φορές δυο μαθήματα την ίδια μέρα και μάλιστα συνεχόμενα και ξενυχτισμένος λόγω διαβάσματος...δεν είναι κάτι τρομερό, το λέω για αυτούς που διαμαρτύρονται....

Κι εγώ έχω δώσει και 7 σε μια βδομάδα (3+3+1). Το οτι (ψιλο)διαμαρτύρομαι δεν πάει να πει οτι είμαι και pussy :D

αιρετικ είναι καλή ιδέα αλλά κάτσε να γίνει πρώτα, να δούμε και πώς θα γίνει. Θα βοηθούσε πολύ στον προγραμματισμό και τα κουμάντα μέσα στο εξάμηνο.
Alexander Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Πρόγραμμα Εξεταστικής Περιόδου Χειμερινού Εξαμήνου

Δημοσίευσηαπό lunette » Σάβ, 19 Δεκ 2009 10:13 pm

Επειδή δεν έχω ιδέα,μήπως ξέρει κανείς πότε θα βγει η ύλη των μαθημάτων για την εξεταστική και το πρόγραμμα?Άκουσα οτι ξεκινάμε 18/1!!Καλά λίγο πιο μετά δε μπορούσαν να το βάλουν??? :evil: :evil: Σε άλλες σχολές (π.χ. ηλεκτρολόγους) το πρόγραμμα το έχουν αναρτήσει ήδη στην ιστοσελίδα της σχολής ενώ ξεκινάνε πιο μετά από μας..
Άβαταρ μέλους
lunette

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό morisson » Σάβ, 19 Δεκ 2009 10:49 pm

Καλά άστο μην το ψάχνεις για το ποτε θα βγούν οι ύλες.Ανάλογα με το φιλότιμο του κάθε καθηγητή. :( Σαν πρόταση πάντως,αν θες να διαβάσεις τα χριστούγεννα,διάβασε κάποια πράγματα με βάση τις περσινές ύλες που βρίσκονται και στο site.Μέσες άκρες συνήθως είναι οι ίδιες.Οι ύλες είναι ότι έχει διδαχτεί μέσα στην τάξη(βρές ξέρω εγώ κάποιον που παρακολουθούσε τακτικά και ρώτα τον,αν δεν παρακολουθούσες κάθε μέρα) :D
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
Άβαταρ μέλους
morisson
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό airetikos » Σάβ, 19 Δεκ 2009 10:50 pm

Εμας μας είπε ο Κ. Κυτόπουλος ότι η εξεταστική θα γίνει μια βδομάδα αργότερα λόγω μη ολοκλήρωσης της ύλης. Τώρα για πρόγραμμα κλπ άγνωστο.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Δημοσίευσηαπό lunette » Κυρ, 20 Δεκ 2009 12:40 am

Μακάρι να γίνει όχι μόνο μία,αλλά και δύο βδομάδες μετά τις 18/1,γιατί δεν ανήκω στην κατηγορία εκείνων που πατάνε κάθε μέρα στη σχολή και που διαβάζουν κάθε μέρα!!!Σε κάποια μαθήματα δεν πατάω καν γιατί πολύ απλά η παράδοση είναι ελεεινή!! :thumbdown: :thumbdown: Εύχομαι το πρώτο μάθημα πάντως να μην είναι το τεχνικό σχέδιο :crazy2:!!Δε θέλω να φάω χαντάκωμα από την πρώτη μέρα της εξεταστικής,θα πάω με άσχημη ψυχολογία στα επόμενα... :cry:
Άβαταρ μέλους
lunette

Δημοσίευσηαπό takis1945 » Κυρ, 20 Δεκ 2009 5:03 pm

οντως το τεχνικο σχεδιο ειναι απο τα πιο δυσκολα μαθηματα τις σχολης.. μαλλον θα το αφησω για το πτυχιο.. ( θα μας τρελανεις ρε lunette.. )
takis1945

Δημοσίευσηαπό lunette » Κυρ, 20 Δεκ 2009 5:23 pm

Ωπα ρε μεγάλε Τάκη!!Χαλάρωσε..Δεν εννοούσα ότι είναι το πιο δύσκολο μάθημα της σχολής αλλά ότι οι καθηγητές είναι κολλημένοι και άλλα διορθώνει ο ένας,άλλα ο άλλος!Αυτό που φαίνεται σωστό στον έναν,φαίνεται λάθος στον άλλο.Επικρατεί γενικότερα μια σύγχυση.Δε μπορεί να είμαι εγώ η τρελή,όταν ένα σωρό παιδιά από το 1ο έτος τα'χουν πάρει στο κρανίο με το τεχνικό σχέδιο!!!Όταν ο καθηγητής σου επισημαίνει ένα μόνο λάθος και σου βάζει 7,5 και στον άλλο που έχει κάνει οκτώ λάθη του βάζει 6,5 τότε τι συμπέρασμα να βγάλεις?Όταν σου πιάνεται η μέση για να φτιάξεις ένα κωλοσχέδιο και βλέπεις τέτοιες αδικίες τι πρέπει να πεις δηλαδή?''Ευχαριστώ για την αντικειμενικότητα?''Και αν λάβεις υπ'όψιν ότι στην εξεταστική έχεις και λίγο χρόνο και άγχος τότε χέσε μέσα!!Θα πάρεις maximum 4..Αντε κ συ,αμέσως να ειρωνευτείς προτού καταλάβεις το νόημα!!! :xΕκτός αν είχες το ταλέντο ενός αρχιτέκτονα κ έπαιρνες 9-9,5 στο χαλαρό και τώρα το παίζεις ιστορία!!
Άβαταρ μέλους
lunette

Δημοσίευσηαπό akis » Κυρ, 20 Δεκ 2009 5:45 pm

Έχεις δίκιο lunette όσον αφορά το τι γίνεται στο Τεχνικό Σχέδιο και ιδιαίτερα με την ασυννενοησία των 2 κύριων καθηγητών και θα το δεις και στα επόμενα εξάμηνα με την Αρχιτεκτονική και την Οικοδομική. Απλά γενικά στις εξετάσεις (όχι πάντα βέβαια) βάζουν καλούς βαθμούς στα σχέδια οπότε αν έχεις προσπαθήσει και έχεις παραδώσει τα 10 σχέδια που απαιτούνται περνιέται σίγουρα το μάθημα και θεωρείται γενικά εύκολο... Τώρα ότι σου βγάζουν την ψυχή μέχρι να καταλάβεις τι θέλουν και τι είναι σωστό γενικά (πράγμα το οποίο μάλλον πρέπει να το ψάξεις καλύτερα μόνος σου) ισχύει...
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
akis
Επίτιμο μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες