BullsEye έγραψε:Silthan έγραψε:Ρε παιδιά να πάει μια βδομάδα πίσω γιατί;; Επειδή κάποιοι θέλουν να προλάβουν ετήσεις για πανεπιστήμια ή για εγγραφές ή δε ξέρω και εγώ τι;; Και όλοι οι υπόλοιποι που θα χάσουν τις μισές διακοπές του Αυγούστου διαβάζοντας, ή που θα στείλουν τη πρώτη βδομάδα για κηδεία (αν δε διαβάσουν..); Αυτοί που χρωστάνε μαθήματα δηλαδή δε θα μείνουν πίσω..; Δε λέω ότι οι λόγοι που επικαλούνται δεν είναι σημαντικοί αλλά δε μπορούμε να τα θέλουμε όλα δικά μας ρε παιδιά! Δηλαδή αν κάποιος χρωστούσε το τελευταίο μάθημα της εξεταστικής θα βόλευε να ξεκινήσουμε 3 βδομάδες νωρίτερα;; Δηλαδή με τί επιχείρημα κάποιοι θα διεκδικήσουν να αρχίσει νωρίτερα η εξεταστικη; "Ξέρετε το τάδε ή το δείνα πανεπιστήμιο δέχεται υποβολές αιτήσεων μέχρι τότε και εγώ ακόμα δε θα έχω δώσει θεμελιώσεις ή δε ξέρω κ εγώ τι..Δε μπορεί να γίνει κάτι;" Ε όχι ρε παιδιά δε μπορεί! Εκτός και αν συντρέχουν άλλες πολύ σημαντικότερες προθεσμίες που όμως μέχρι στιγμής δε τις έχω δεί παραπάνω..Αν υπάρχουν πολύ θα ήθελα να τις μάθω..Ας ακουστούν για να είμαστε κ πιο αντικειμενικοί!
Λοιπόν, ηλίθιε, άκου πως παει γιατί δεν το καταλαβαίνεις:
Εσύ θα χάσεις μια βδομάδα διακοπούλες. Οι άλλοι θα χάσουν έναν ολόκληρο χρόνο (μεταπτυχιακών, στρατού, δεν ξέρω κι εγώ τι). Προσωπικά δεν με καίει αλλά σίγουρα καίει πολλούς. Μάντεψε ποιο είναι σημαντικότερο και κοίτα πέρα από τον εαυτούλη σου. Αν τώρα θες τις διακοπούλες σου (εσύ και όλοι οι άλλοι) αντί να προτείνετε "να μείνει ως έχει" προτείνετε "να πάει η εβδομάδα του 5ου έτους στην αρχή" και είμαστε όλοι κερδισμένοι. Εκεί που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θα'ρθεις.
"να πάει η εβδομάδα του 5ου έτους στην αρχή" δηλαδη αν χρωσταει μαθημα απο αλλο ετος;