Προσχέδιο Προγράμματος Επαναληπτικής Εξεταστικής 2012-13

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Προσχέδιο Προγράμματος Επαναληπτικής Εξεταστικής 2012-13

Δημοσίευσηαπό gousia » Πέμ, 27 Ιουν 2013 6:45 pm

BullsEye έγραψε:
Silthan έγραψε:Ρε παιδιά να πάει μια βδομάδα πίσω γιατί;; Επειδή κάποιοι θέλουν να προλάβουν ετήσεις για πανεπιστήμια ή για εγγραφές ή δε ξέρω και εγώ τι;; Και όλοι οι υπόλοιποι που θα χάσουν τις μισές διακοπές του Αυγούστου διαβάζοντας, ή που θα στείλουν τη πρώτη βδομάδα για κηδεία (αν δε διαβάσουν..); Αυτοί που χρωστάνε μαθήματα δηλαδή δε θα μείνουν πίσω..; Δε λέω ότι οι λόγοι που επικαλούνται δεν είναι σημαντικοί αλλά δε μπορούμε να τα θέλουμε όλα δικά μας ρε παιδιά! Δηλαδή αν κάποιος χρωστούσε το τελευταίο μάθημα της εξεταστικής θα βόλευε να ξεκινήσουμε 3 βδομάδες νωρίτερα;; Δηλαδή με τί επιχείρημα κάποιοι θα διεκδικήσουν να αρχίσει νωρίτερα η εξεταστικη; "Ξέρετε το τάδε ή το δείνα πανεπιστήμιο δέχεται υποβολές αιτήσεων μέχρι τότε και εγώ ακόμα δε θα έχω δώσει θεμελιώσεις ή δε ξέρω κ εγώ τι..Δε μπορεί να γίνει κάτι;" Ε όχι ρε παιδιά δε μπορεί! Εκτός και αν συντρέχουν άλλες πολύ σημαντικότερες προθεσμίες που όμως μέχρι στιγμής δε τις έχω δεί παραπάνω..Αν υπάρχουν πολύ θα ήθελα να τις μάθω..Ας ακουστούν για να είμαστε κ πιο αντικειμενικοί!

Λοιπόν, ηλίθιε, άκου πως παει γιατί δεν το καταλαβαίνεις:

Εσύ θα χάσεις μια βδομάδα διακοπούλες. Οι άλλοι θα χάσουν έναν ολόκληρο χρόνο (μεταπτυχιακών, στρατού, δεν ξέρω κι εγώ τι). Προσωπικά δεν με καίει αλλά σίγουρα καίει πολλούς. Μάντεψε ποιο είναι σημαντικότερο και κοίτα πέρα από τον εαυτούλη σου. Αν τώρα θες τις διακοπούλες σου (εσύ και όλοι οι άλλοι) αντί να προτείνετε "να μείνει ως έχει" προτείνετε "να πάει η εβδομάδα του 5ου έτους στην αρχή" και είμαστε όλοι κερδισμένοι. Εκεί που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θα'ρθεις.

"να πάει η εβδομάδα του 5ου έτους στην αρχή" δηλαδη αν χρωσταει μαθημα απο αλλο ετος; :crazy2:
γιαούρτι με κέτσαπ
gousia

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό starklenx » Πέμ, 27 Ιουν 2013 7:01 pm

Υπαρχουν 60+ μαθήματα. Αν κάθε μάθημα εμπαινε σε δική του μέρα και εβδομάδα θα είχαμε 3 μήνες εξεταστική αν λάβουμε υπόψην μονο τις εργάδιμες.

Καποια ίσως συμπέσουν

Σίγουρα υπάρχει τρόπος να βολευτούν αυτοι που έχουν πρόβλημα ( 5οετείς?? )
starklenx

Δημοσίευσηαπό Silthan » Πέμ, 27 Ιουν 2013 7:21 pm

gousia έγραψε:
BullsEye έγραψε:
Silthan έγραψε:Ρε παιδιά να πάει μια βδομάδα πίσω γιατί;; Επειδή κάποιοι θέλουν να προλάβουν ετήσεις για πανεπιστήμια ή για εγγραφές ή δε ξέρω και εγώ τι;; Και όλοι οι υπόλοιποι που θα χάσουν τις μισές διακοπές του Αυγούστου διαβάζοντας, ή που θα στείλουν τη πρώτη βδομάδα για κηδεία (αν δε διαβάσουν..); Αυτοί που χρωστάνε μαθήματα δηλαδή δε θα μείνουν πίσω..; Δε λέω ότι οι λόγοι που επικαλούνται δεν είναι σημαντικοί αλλά δε μπορούμε να τα θέλουμε όλα δικά μας ρε παιδιά! Δηλαδή αν κάποιος χρωστούσε το τελευταίο μάθημα της εξεταστικής θα βόλευε να ξεκινήσουμε 3 βδομάδες νωρίτερα;; Δηλαδή με τί επιχείρημα κάποιοι θα διεκδικήσουν να αρχίσει νωρίτερα η εξεταστικη; "Ξέρετε το τάδε ή το δείνα πανεπιστήμιο δέχεται υποβολές αιτήσεων μέχρι τότε και εγώ ακόμα δε θα έχω δώσει θεμελιώσεις ή δε ξέρω κ εγώ τι..Δε μπορεί να γίνει κάτι;" Ε όχι ρε παιδιά δε μπορεί! Εκτός και αν συντρέχουν άλλες πολύ σημαντικότερες προθεσμίες που όμως μέχρι στιγμής δε τις έχω δεί παραπάνω..Αν υπάρχουν πολύ θα ήθελα να τις μάθω..Ας ακουστούν για να είμαστε κ πιο αντικειμενικοί!

Λοιπόν, ηλίθιε, άκου πως παει γιατί δεν το καταλαβαίνεις:

Εσύ θα χάσεις μια βδομάδα διακοπούλες. Οι άλλοι θα χάσουν έναν ολόκληρο χρόνο (μεταπτυχιακών, στρατού, δεν ξέρω κι εγώ τι). Προσωπικά δεν με καίει αλλά σίγουρα καίει πολλούς. Μάντεψε ποιο είναι σημαντικότερο και κοίτα πέρα από τον εαυτούλη σου. Αν τώρα θες τις διακοπούλες σου (εσύ και όλοι οι άλλοι) αντί να προτείνετε "να μείνει ως έχει" προτείνετε "να πάει η εβδομάδα του 5ου έτους στην αρχή" και είμαστε όλοι κερδισμένοι. Εκεί που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θα'ρθεις.

Να σου πώ ρε την παλεύεις;; Ποιού στρατού και μεταπτυχιακού και δε ξέρεις και εσύ τί;; Προφανώς και δε ξέρεις από ότι φαίνεται γιατί στρατό κόβεις αναβολή και πάς όποτε θες, δε νομίζω μια βδομάδα να κάνει διαφορά...Μεταπτχιακό ίσως υπάρχει πρόβλημα, αλλά και πάλι κάθε πανεπιστήμιο έχει άλλες ημερομηνίες υποβολών και κάθε ένας χρωστάει άλλο μάθημα που το δίνει σε άλλη βδομάδα κτλ.. Μήπως να ρωτήσουμε έναν έναν τι τον βολεύει ξεχωριστά, να το κάνουμε κομμένο κ ραμμένο στα μέτρα του;; Πάμε καλά;; Ποιός κοιτάει την πάρτη του;; Προσγειώσου λίγο αγόρι μου στη πραγματηκότητα! Και να εκφράζεσαι καλύτερα..Άλλοι λένε για εγγραφές στο ΤΕΕ! Εδώ να πουμε άλλοι έχουν τελειώσει 2 χρόνια κ δεν έχουν μπεί στο ΤΕΕ γιατί με τις εισφορές και τα χρήματα που πληρώνεις πλεόν δε συμφέρει, μπάινεις κ μέσα αν είσαι νέος μηχανικός! Τώρα αν κάποιοι έχουν σφήνες να τελειώσουν το συντομότερο το καταλαβαίνω, αλλά δεν είναι μόνο οι τελειόφοιτοι! Οι προπτυχιακοί π χρωστάνε μαθήματα νομίζεις δεν θέλουν να τελειώνουν;; Ποιός θα κρίνει ποιός θα ευνοηθεί κ ποιός όχι εσύ;; Εκεί που είσαι τώρα μπορεί να έρθω αλλά αυτό που κρίνει τον καθένα είναι οι βλακείες που λέει δοθέντων γεγονότων!
Silthan

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Πέμ, 27 Ιουν 2013 7:33 pm

Επειδή το πρόγραμμα είναι ίδιο εδώ και 3 χρόνια να πώ κι εγώ κάποια πράγματα
1. Για 1ο, 2ο, 3ο έτος το πρόγραμμα είναι καλό. Τα δύσκολα μαθήματα του ίδιου εξαμήνου απέχουν μεταξύ τους από 5 εώς 7 μέρες κι ανάμεσά τους υπάρχουν κάποια πιο εύκολα.
2. Για το 4ο έτος, και ειδικότερα για την κατεύθυνση δομοστατικών και γεωτεχνικών το πρόγραμμα είναι απαράδεκτο. Δεν χρειάζεται να κατηγορούμε κάποιον γιατί τα μαθήματα είναι πολλά και δεν υπάρχει κανένα "ελαφρύ" να μπει ανάμεσα. Αλλά, τόσα χρόνια θα μπορούσαν να είχαν γίνει κάποιες μικρές αλλαγές για να βοηθηθούν οι τεταρτοετείς και οι τελειόφοιτοι, αν δεν πεταγόταν ο καθένας που κοιτάει μόνο το συμφέρον του να πει ότι πρόγραμμα είναι μια χαρά έτσι επειδή δεν έχει φοιτήσει ακόμα στο 4ο έτος ή θέλει να δώσει μόνο βελτιώσεις.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Silthan » Πέμ, 27 Ιουν 2013 7:51 pm

ingenieurin26 έγραψε:Επειδή το πρόγραμμα είναι ίδιο εδώ και 3 χρόνια να πώ κι εγώ κάποια πράγματα
1. Για 1ο, 2ο, 3ο έτος το πρόγραμμα είναι καλό. Τα δύσκολα μαθήματα του ίδιου εξαμήνου απέχουν μεταξύ τους από 5 εώς 7 μέρες κι ανάμεσά τους υπάρχουν κάποια πιο εύκολα.
2. Για το 4ο έτος, και ειδικότερα για την κατεύθυνση δομοστατικών και γεωτεχνικών το πρόγραμμα είναι απαράδεκτο. Δεν χρειάζεται να κατηγορούμε κάποιον γιατί τα μαθήματα είναι πολλά και δεν υπάρχει κανένα "ελαφρύ" να μπει ανάμεσα. Αλλά, τόσα χρόνια θα μπορούσαν να είχαν γίνει κάποιες μικρές αλλαγές για να βοηθηθούν οι τεταρτοετείς και οι τελειόφοιτοι, αν δεν πεταγόταν ο καθένας που κοιτάει μόνο το συμφέρον του να πει ότι πρόγραμμα είναι μια χαρά έτσι επειδή δεν έχει φοιτήσει ακόμα στο 4ο έτος ή θέλει να δώσει μόνο βελτιώσεις.

Αυτό που λές μπορεί να είναι σωστό και το σέβομαι. Ούτε εγώ έχω φοιτήσει στο 4ο έτος οπότε μελλόντικα ίσως συμφωνήσω απόλυτα με την άποψή σου! Όμως το βασικό θέμα δεν είναι η δόμη του προγράμματος, είναι το πότε ξεκινάει!! Πέρσυ ξεκίνησε 28 Αυγούστου και πάλι υπήρχαν παράπονα ότι είναι νωρίς. Αλλά δε θυμάμαι να έγινε κ τόση βαβούρα από τους τελειόφοιτους. Δηλαδή οι 5 μέρες θα σώσουν κάποιους; Και θα κρεμάσουμε ολόκληρη σχολή για αυτούς;; Δεν λέω ότι δεν είναι λογικό να το ζητούν ίσως κάποιοι, αλλά άλλο να το (συ)ζητήσουν και άλλο το υφάκι "μόνο εμείς μετράμε εδω πέρα οι άλλοι δεν έχουν λόγους να (συ)ζητάνε και αυτοί"..
Silthan

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό asimenia@ » Πέμ, 27 Ιουν 2013 11:34 pm

μπετο 2 με αντισεισμικη τεχνολογια 1 των δομοστατικων και στην καλοκαιρινη εξεταστικη και του σεπτεμβρη δεν γινεται να ειναι παλι κολλητα....
asimenia@

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό AlPacino » Πέμ, 27 Ιουν 2013 11:44 pm

τωρα μπηκε κολλητά και η στατική 5 ;-) δεν ειναι το ίδιο!
Όταν τσακώνονται δύο άνθωποι φταίει πάντα ο ευφυέστερος.
AlPacino

Δημοσίευσηαπό FREEMAN » Πέμ, 27 Ιουν 2013 11:52 pm

αυτοι που θελουν να προλαβουν προθεσμιες,θα χρωστανε και πολυ λιγα μαθηματα(απο 1-3),ας τα βρουν με τους καθηγητες των μαθηματων.οι διακοπες δεν ειναι ''διακοπουλες'',ειναι αναγκαιες.γνωριζω συμφοιτητες μου που κουραστηκαν υπερβαλλοντως φετος και τις χρειαζονται.δεν ειμαστε ρομποτ.
FREEMAN

Δημοσίευσηαπό elcv » Παρ, 28 Ιουν 2013 12:03 am

+1
Μέρα τη μέρα ζω - πού ξέρεις αύριο τι ξημερώνει.
Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
Άβαταρ μέλους
elcv
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό shamrock1992 » Παρ, 28 Ιουν 2013 12:06 am

+1
shamrock1992

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση