Nysta έγραψε:είπε οτι θα τους άφηνε στις 2μιση.. ο φοιτητικός σύλλογος συνάδελφε saveapenguin δεν είναι ένα τρίτο πρόσωπο. Αν σε ενοχλούσε που γίνεται μάθημα μπορούσες να το εκδηλώσεις και όχι να κράζεις εκ του μακρόθεν. Εμείς εκτιμίσαμε ότι δεν αρκούμε να πάμε 20 άτομα να του πούμε να σταματήσει, αλλά θα δίναμε ένα περιθώριο χρόνου το οποίο θα εξασφαλίζει ίσως καλύτερους όρους. κακώς, ο φοιτητικός σύλλογος έχει χάσει την παράδοση συνέπειας στα ραντεβού του, αλλά υπάρχουν πάντα συγκεκριμένες ευθύνες οργανωμένων συλλογικοτήτων που δρούν στους κόλπους του(![]()
)
Όχι ότι σε αφορά, αλλά δουλεύω τα πρωινά και έχω να πατήσω σε συνέλευση αρκετό καιρό. Αλλά όπως και να'χει, το θεωρώ κρίμα να έχει χάσει τελείως τη δύναμή του ο σύλλογος. Κάποτε θεωρούταν αυτονόητο ότι όταν έβγαινε ανακοίνωση για συνέλευση θα σταματούσαν τα μαθήματα. Τώρα ισχύει το ανάποδο. Αλλά δεν ξέρω αν οφείλεται στις καταλήψεις που ανέφεραν κάποιοι πιο πάνω. Κατά τη γνώμη μου η κρίση μας βγάζει και την πιο παρτακίστικη πλευρά του εαυτού μας. Πολλοί πιστεύουν ότι αν δε χαθεί ούτε μια ώρα μάθημα και τελειώσουν γρήγορα γρήγορα τη σχολή, θα είναι όλα μέλι γάλα και δε νοιάζονται / σκέφτονται για το τι θα τους περιμένει μετά.