17/01: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Π.Μ.

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: 17/01: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Π.Μ.

Δημοσίευσηαπό saveapenguin » Πέμ, 17 Ιαν 2013 11:51 pm

Nysta έγραψε:είπε οτι θα τους άφηνε στις 2μιση.. ο φοιτητικός σύλλογος συνάδελφε saveapenguin δεν είναι ένα τρίτο πρόσωπο. Αν σε ενοχλούσε που γίνεται μάθημα μπορούσες να το εκδηλώσεις και όχι να κράζεις εκ του μακρόθεν. Εμείς εκτιμίσαμε ότι δεν αρκούμε να πάμε 20 άτομα να του πούμε να σταματήσει, αλλά θα δίναμε ένα περιθώριο χρόνου το οποίο θα εξασφαλίζει ίσως καλύτερους όρους. κακώς, ο φοιτητικός σύλλογος έχει χάσει την παράδοση συνέπειας στα ραντεβού του, αλλά υπάρχουν πάντα συγκεκριμένες ευθύνες οργανωμένων συλλογικοτήτων που δρούν στους κόλπους του( :?: :?: )

Όχι ότι σε αφορά, αλλά δουλεύω τα πρωινά και έχω να πατήσω σε συνέλευση αρκετό καιρό. Αλλά όπως και να'χει, το θεωρώ κρίμα να έχει χάσει τελείως τη δύναμή του ο σύλλογος. Κάποτε θεωρούταν αυτονόητο ότι όταν έβγαινε ανακοίνωση για συνέλευση θα σταματούσαν τα μαθήματα. Τώρα ισχύει το ανάποδο. Αλλά δεν ξέρω αν οφείλεται στις καταλήψεις που ανέφεραν κάποιοι πιο πάνω. Κατά τη γνώμη μου η κρίση μας βγάζει και την πιο παρτακίστικη πλευρά του εαυτού μας. Πολλοί πιστεύουν ότι αν δε χαθεί ούτε μια ώρα μάθημα και τελειώσουν γρήγορα γρήγορα τη σχολή, θα είναι όλα μέλι γάλα και δε νοιάζονται / σκέφτονται για το τι θα τους περιμένει μετά.
saveapenguin Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό Nysta » Παρ, 18 Ιαν 2013 2:20 am

BullsEye έγραψε:
Ο φοιτητικός σύλλογος, όπως είμαι σίγουρος ότι έχεις παρατηρήσει, έχασε τη δύναμή του και το κύρος του μετά την κατάχρηση εξουσίας και την απαράδεκτη ξεφτίλα των παράνομων καταλήψεων το Σεπτέμβρη του '11. Από τότε μέχρι σήμερα, σαν σχολή δεν έχουμε σταυρώσει συνέλευση. Και όσοι τα έζησαν, δύσκολα θα παρευρεθούν ξανά.

παράνομη είναι η παράταξή σου, https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 8818_n.jpg

@saveapenguin, δεν ήθελα να ''στην πώ'' προσωπικά, απλά έχω μπουχτίσει με τη φάση ''γράφω στο φόρουμ, βγάζω τον άλλο μου εαυτό'' που επικρατεί, γκρίνια για τη γκρίνια, χωρίς να εκφράζεται σε κάτι...
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό koutsou-bilo » Παρ, 18 Ιαν 2013 2:59 am

ΧΡΙΣΤΙΝΑ έγραψε:Ενδεχομένως αυτό που θα πω να φαίνεται και ίσως και να είναι ψιλοάσχετο αλλά είναι αυτό που πιο πολύ με έχει προβληματίσει στις προσπάθειες συνέλευσης του Φ.Σ. Αποδέχομαι ότι η δύναμη της πλειοψηφίας είναι ανωτέρα πάντων και ότι οι εκάστοτε μειοψηφίες είναι υποχρεωμένες να υποτάσσονται σε αυτήν!Αλλά στη σχολή μας δεν νόμιζω ότι συμβαίνει ακριβώς αυτό!Έχω την αίσθηση ότι η πλειοψηφία κάνει κατά κάποιο τρόπο κατάχρηση της δύναμής της μη αφήνοντας την μειοψηφία ούτε καν να ασκουστεί!Είανι κατά την γνώμη μου άλλο πράγμα να γίνεται η συνέλευση και να επικρατεί το πλαίσιο που ο κόσμος της σχολής θέλει και άλλο το να μην επιτυγχάνεται ούτε καν απαρτία!Τα παιδιά των εαακ(ή του εγκελάδου,δεν ξέρω ποιος καλούσε σε συνέλευση) έθεσαν κάποια θέματα.Κουτσά,στραβά,σημαντικά ή ετεροχρονισμένα τέθηκαν.Ποιος είανι αυτός που αποφασίζει εκ των προτέρων ότι δεν είναι καν άξια σχολιασμού;Ωραία,ο κόσμος έχει βαρεθεί τις συνελεύσεις,δικαιωμά του...Οι εκπρόσωποι των πολιτικών~φοιτητικών παρατάξεων δεν θα έπρεπε να είναι εκεί ,ωστε να γίνει να μη τι άλλο μία πολιτική συζήτηση;

+1
Σήμερον ιδικό μου
Αύριον ιδικό σου
Μηδέποτε μηδενός

Βυζαντινό λαϊκό ρητό 9ος αιώνας

http://luben.tv/wp-content/uploads/2014/10/stin-ugeia-mas.gif?3fb042
Άβαταρ μέλους
koutsou-bilo

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό BullsEye » Παρ, 18 Ιαν 2013 8:30 am

Nysta έγραψε:
BullsEye έγραψε:
Ο φοιτητικός σύλλογος, όπως είμαι σίγουρος ότι έχεις παρατηρήσει, έχασε τη δύναμή του και το κύρος του μετά την κατάχρηση εξουσίας και την απαράδεκτη ξεφτίλα των παράνομων καταλήψεων το Σεπτέμβρη του '11. Από τότε μέχρι σήμερα, σαν σχολή δεν έχουμε σταυρώσει συνέλευση. Και όσοι τα έζησαν, δύσκολα θα παρευρεθούν ξανά.

παράνομη είναι η παράταξή σου, https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 8818_n.jpg

Δεν θυμάμαι να υποστήριξα συγκεκριμένη παράταξη. Αλλά ξέχασα, όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι εναντίον μας. Ωρίμασε και τα ξαναλέμε. Αν η συνέλευση αποτελείται από νοοτροπίες σαν εσένα, μην αναρωτιέσαι γιατί δεν έχουμε απαρτία. Κατάχρηση εξουσίας λέγεται. Άντε καλημέρες και καλό κουράγιο, μικρέ
BullsEye

Έτος εισαγωγής: 2008

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες