Σχόλια για το Carpooling

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Σχόλια για το Carpooling

Δημοσίευσηαπό 3 » Πέμ, 13 Οκτ 2011 4:07 pm

talk_of_the_town δεν παω να το ειρωνευτω. Το carpooling πολυ ιδεατα, θα μπορουσε να ειναι και μπαλωμα μιας καταστασης. ΚΑΤΑΛΗΓΩ ομως να το μεμφομαι γιατι βλεπω τη συνολικη εικονα μιας σχολης υπο δυαλιση, μιας δικτατορικους τυπου λογικη απο τους καθγητες "εσεις θα μεινετε εδω 4 χρονια - εμεις ειμαστε αιωνιοι" (το εχω ακουσει πανω απο 5 φορες τις τελευταιες μερες, γιατι καποιοι αυτοχριζονται με εξουσια ενω ξεχνουν οτι ειναι δημοσιοι υπαλληλοι..), μιας λογικης που λεει ΜΟΝΙΜΩΣ "κοφτε το λαιμο σας" και τελικα... καταληγει ο μεσος φοιτητης με ΟΣΑ μεσα του διαθετει η ΦΤΩΧΕΙΑ της θεσης του στον πολιτικο χαρτη της σχολης, να αναγκαζεται να φαει σ#$%τα, και να αναπτυσει "εναλλακτικους τροπους", που ΠΟΤΕ δεν λυνουν ολο το προβλημα (μιλαει ο υδραυλικος μεσα μου τωρα, το νιωθω).

Και απο την αλλη μου τη βιδωνει μια ΓΛΙΤΣΕΡΗ πολιτικη σταση μιας παραταξης που πριν βγει η ιδεα του carpooling στο mqn ηταν ετοιμη να πει και εκεινη "κοφτε το λαιμο σας", αρνουμενη να επιλυσει την κοντρα με τους καθηγητες, και ξαφνικα βρηκε την αφορμη παλι να γινει ο "καλος εναλλακτικος σαμαρειτης" της σχολης!

Αλλα κανεις δεν μιλαει οτι ο ΠΑΡΩΝ προεδρος λεει πως θελει να μας κοψει το χειμερινο εξαμηνο, πως θα μας βαλει να δωσουμε 2 μαθηματα την ιδια ωρα, πως η σχολη απειλειται να κλεισει τον Γεναρη.. Δεν υπηρχε περιπτωση να το υπογραψουμε. Υπαρχει και αξιοπρεπεια απεναντι στην ΚΟΡΟΙΔΙΑ..
Εικόνα
3

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό nikosbado » Πέμ, 13 Οκτ 2011 4:22 pm

Η δική μας θέση σε αυτό το ζήτημα είναι πολύ συγκεκριμένη. Το σημερινό ΔΣ αναφέρει ξεκάθαρα τον ορισμό εκπροσώπων. Από τη στιγμή που κανείς άλλος δεν προθυμοποιήθηκε να μπει, ξεκινήσαμε αυτές τις ενέργειες τόσο στο mqn.gr όσο και στο δικό μας site. Δεν προσπαθούμε να καπελώσουμε καμία προσπάθεια, ούτε και να την οικειοποιηθούμε... Στόχος είναι όλοι να συνεισφέρουν από τη μεριά τους είτε λέγονται ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, είτε κος Κουτσογιάννης, είτε ανεξάρτητοι φοιτητές που οργανώνονται μέσω του mqn. Όποιος δεν θέλει να βοηθήσει μπορεί απλά να μην το κάνει.
nikosbado

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό skype » Πέμ, 13 Οκτ 2011 5:58 pm

Πρεπει ολα τα ΕΑΑΚ να στελνουν πμ στους δαπιτες να τους πηγαινοφερνουν σχολη..
Έτος εισαγωγής: 2005

Re: 13-14/10: Μετακίνηση προς τη σχολή

Δημοσίευσηαπό emma.d » Πέμ, 13 Οκτ 2011 11:49 pm

buzz7 έγραψε:Η ολη κινηση που θα εξυπηρετησει οσο το δυνατον περισσοτερα ατομα για αυριο και μεθαυριο ειναι οντως πολυ σωστη και δειχνει οτι καποιοι νοιαζονται για το κοινο συμφερον.Ωστοσο, θεωρω οτι δεν εξασφαλιζει το συνολο των φοιτητων (γιατι τελικα σιγουρα καποιοι δεν θα μπορεσουν να ερθουν να δωσουν). Προσωπικα , θα ηθελα οσοι γραφουν εδω και οντως πιστευουν οτι δεν ειναι δυνατον να διεξαγεται εξεταστικη υπο αυτες τις συνθηκες, να ερθουν αυριο και να προσπαθησουμε ολοι μαζι να πεισουμε τους καθηγητες και τους συμφοιτητες μας να μη δοθουν μαθηματα. Καταλαβαινω οτι καποιοι εχουν διαβασει πολυ για τα αυριανα και μεθαυριανα μαθηματα και θελουν να δωσουν, αλλα καπου καλουμαστε να υπερασπιστουμε αυτους που αδικουνται χωρις να λογαριαζουμε το προσωπικο κοστος . Μπορει να φανει λιγο μελο αλλα σε αυτες τις περιπτωσεις οφειλουμε να εχουμε τη λογικη του "ή ολοι ή κανεις".

δεν αναφερθηκα σε αυτο πριν , κ εγω ειμαι μεσα για αποχη κ να προσπαθησουμε να γινει κατι τουλαχιστον με τους καθηγητες, γενικα συμφωνω απολυτα με οσα λεει ο buzz. γιατι καλη η προσφορα αλλα οντως μαλλον δε φτανει και με το να δωσουμε εμεις ενω αλλοι συμφοιτητες δε μπορουν επειδη απλα δεν εχουν αμαξι (η λεφτα για ταξι, για πεμπτη) κανουμε ο,τι ακριβως και ο προεδρος, τους γραφουμε. γι'αυτο οσοι παμε, ασχετα με το αν παρουμε μαζι κοσμο, να διαπραγματευτουμε οσο γινεται, ακομα και ατυπα καποια λυση μπορει να βρεθει..ειναι τοσο αδικο αυτο που συμβαινει που ισως και οι καθηγητες το αναγνωρισουν και γινουν πιο συνεργασιμοι.
emma.d

Έτος εισαγωγής: 2009

Ανακοίνωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ σχετικά με το δημοσίευμα της Καθημερινής

Δημοσίευσηαπό harispug » Σάβ, 15 Οκτ 2011 5:32 pm

Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας σχετικά με το δημοσίευμα της Καθημερινής και τις κατηγορίες που διασπείρονται περί οικειοποίησης του Car Pooling.

-Ποτέ δεν προσπαθήσαμε να οικειοποιήσουμε το Car Pooling με τη μορφή που γινόταν μέσα από το MQN ή την προσπάθεια του κ.Κουτσογιάννη μέσα από το site της Ιτιάς.

-Δεν στείλαμε ποτέ mail ή ενημερώσαμε τον κ.Μανδραβέλη για το ζήτημα ως μια προσπάθεια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ.

-Πήραμε την πρωτοβουλία και καταθέσαμε ΔΣ το οποίο και υπερψηφίστηκε και ανέφερε ξεκάθαρα ότι ζητούσαμε τη σύσταση επιτροπής που θα διευκόλυνε τη μετακίνηση των φοιτητών. Σκοπός μας ήταν η θεσμική οργάνωση αυτής της προσπάθειας με άτομα που θα επωμιστούν ονομαστικά την ευθύνη και θα συντελέσουν σε καλύτερο συντονισμό.

-Το Car Pooling ως πρόγραμμα στο Πολυτεχνείο υφίσταται από τον Ιούνιο όπου το ΕΜΠ μέσω της Βιβλιοθήκης και με πρωτοβουλία της
Συγκλητικής Επιτροπής Ποιότητας Ζωής(Σχολή Αρχιτεκτόνων) το οργάνωσε. Το Car Pooling εφαρμόζεται σε πολλές χώρες εδώ και πολλά χρόνια και δεν είμαι έμπνευση κανενός από εμάς

-Ουδέποτε κάποιο μέλος μας προέβαλε αυτή την προσπάθεια ως ιδέα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Η πρωτοβουλία που αναφέρουμε σχετίζεται με τη συντονισμένη οργάνωση του εγχειρήματος.
harispug

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό +blueoystercult+ » Σάβ, 15 Οκτ 2011 6:12 pm

-Δεν στείλαμε ποτέ mail ή ενημερώσαμε τον κ.Μανδραβέλη για το ζήτημα ως μια προσπάθεια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ.

Μη μας λες τωρα μαλακιες σε ανακοινωσεις κτλ κτλ. Απαντα ξεκαθαρα. Γιατι εδω λεει :
Οι «φίλοι» μου οι ΔΑΠίτες (που δεν γνωρίζω) μου 1) έστειλαν την πληροφορία με το ονοματάκι τους 2) μου την έστειλαν την Πέμπτη.

Όσο για τα υπόλοιπα, έχω συνηθίσει...

Φιλικά
Πάσχος Μανδραβέλης
+blueoystercult+

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό nicklaou » Τρί, 18 Οκτ 2011 6:44 pm

δεν μπορει καποιος να επικοινωνησει με τον προεδρο ωστε να μπουν τα μαθηματα 2 ωρες μετα ολα??? .... που ειναι το δυσκολο ??
nicklaou Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό nicklaou » Τρί, 18 Οκτ 2011 6:51 pm

τα ΔΣ και οι συνελευσεις περνουν στο καπακι.... αυτο το απλο δεν μπορει να γινει ? ολα μιαμηση ωρα αργοτερα! αν ειναι δυνατον
nicklaou Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες