talk_of_the_town δεν παω να το ειρωνευτω. Το carpooling πολυ ιδεατα, θα μπορουσε να ειναι και μπαλωμα μιας καταστασης. ΚΑΤΑΛΗΓΩ ομως να το μεμφομαι γιατι βλεπω τη συνολικη εικονα μιας σχολης υπο δυαλιση, μιας δικτατορικους τυπου λογικη απο τους καθγητες "εσεις θα μεινετε εδω 4 χρονια - εμεις ειμαστε αιωνιοι" (το εχω ακουσει πανω απο 5 φορες τις τελευταιες μερες, γιατι καποιοι αυτοχριζονται με εξουσια ενω ξεχνουν οτι ειναι δημοσιοι υπαλληλοι..), μιας λογικης που λεει ΜΟΝΙΜΩΣ "κοφτε το λαιμο σας" και τελικα... καταληγει ο μεσος φοιτητης με ΟΣΑ μεσα του διαθετει η ΦΤΩΧΕΙΑ της θεσης του στον πολιτικο χαρτη της σχολης, να αναγκαζεται να φαει σ#$%τα, και να αναπτυσει "εναλλακτικους τροπους", που ΠΟΤΕ δεν λυνουν ολο το προβλημα (μιλαει ο υδραυλικος μεσα μου τωρα, το νιωθω).
Και απο την αλλη μου τη βιδωνει μια ΓΛΙΤΣΕΡΗ πολιτικη σταση μιας παραταξης που πριν βγει η ιδεα του carpooling στο mqn ηταν ετοιμη να πει και εκεινη "κοφτε το λαιμο σας", αρνουμενη να επιλυσει την κοντρα με τους καθηγητες, και ξαφνικα βρηκε την αφορμη παλι να γινει ο "καλος εναλλακτικος σαμαρειτης" της σχολης!
Αλλα κανεις δεν μιλαει οτι ο ΠΑΡΩΝ προεδρος λεει πως θελει να μας κοψει το χειμερινο εξαμηνο, πως θα μας βαλει να δωσουμε 2 μαθηματα την ιδια ωρα, πως η σχολη απειλειται να κλεισει τον Γεναρη.. Δεν υπηρχε περιπτωση να το υπογραψουμε. Υπαρχει και αξιοπρεπεια απεναντι στην ΚΟΡΟΙΔΙΑ..