@airetikos: Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, ναι.
Καθαρά προσωπική άποψη: Άλλο πράγμα οι de facto θυσίες που γνωρίζεις από πριν ότι θα κάνεις, και άλλο η "τιμωρία" η οποία επιβάλλεται άδικα και με το ζόρι. Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, αλλά εμάς στο 7ο εξ. μας έχουν τσακίσει στις αναπληρώσεις, είναι το 3ο Σάββατο που έχουμε μάθημα (αν και στις Αντισεισμικές αυτή τη φορά), μπετό παραδίδουν όλοι λίγο-πολύ την άλλη βδομάδα και Κ.Ροή τελειώσαμε πλέον και επισήμως σήμερα με το επαναληπτικό μάθημα. Απ΄ ότι καταλαβαίνω στα περισσότερα μαθήματα δεν υπήρχε κάποιο τραγικό θέμα. Νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι μια βδομάδα η παράταση και να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα... Και ισχύει ότι δεν έχουν χαθεί όλα τα μαθήματα με ευθύνη των φοιτητών (βλ. απεργίες ΜΜΜ, κοπάνες διδασκόντων κλπ...)
P.S.1: Ελπίζω να είναι η παράνοιά μου, και να μη χρησιμοποιηθουν τα εξτρα μαθήματα για να γίνουν δήθεν "επαναλήψεις" και "εμβαθύνσεις" ώστε να μπορέσουν να μπουν αγγούρια θέματα ως δεύτερη "τιμωρία". Απλά κάτι μου λέει το αντίθετο...
P.S.2: Πάντως για να είμαι δίκαιος όντως καλύτερα με το πάσο μας παρά πασάλειμμα.