Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό αννα ζερβα » Τετ, 19 Οκτ 2011 1:01 pm

τελικα βρε παιδια δινουμε μπετο η οχι ???????/ γινεται και ενασ χαμος με τα μεσα ......
αννα ζερβα

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό gormasbou » Τετ, 19 Οκτ 2011 1:03 pm

Κι εγώ αυτό περιμένω να μάθω Αννα!!
Θα βοηθούσε κιόλας να ξέραμε αν αυτή τη στιγμή εξετάζεται η γεωλογία!!!
gormasbou

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό godfather » Τετ, 19 Οκτ 2011 1:11 pm

Η τεχνική γεωλογία βρίσκεται σε εξέλιξη σίγουρα! Άρα, και τα υπόλοιπα μαθήματα της μέρας θα δοθούν κανονικά απ' ότι δείχνει, από τη στιγμή που μετά τις 9 (10 βάλε) το πρωί, έχει υποτίθεται κανονικά ΜΜΜ...
Άβαταρ μέλους
godfather

Δημοσίευσηαπό eki13 » Τετ, 19 Οκτ 2011 2:51 pm

Όποιος έχει πάει καλά σε αυτή την εξεταστική,πραγματικά πολλά μπράβο!!Δίνω αύριο 8:30 και την Παρασκευή!!!Είσαι τολμηρός και λες'Αύριο πάλι τα ίδια θα συμβούν,διαβάζω για Παρασκευή το περνάω σίγουρα και περνάω και της Πέμπτης σε πιθανή αναπλήρωση που θα έχω περισ χρόνο?' Ή δεν το ρισκάρεις,διαβάζεις για αύριο ξεσηκωμένος και για την Παρασκευή έχεις μόνο 1 μέρα διάβασμα και τλκ πατώνεις και στα 2?Υπάρχει λεπτή γραμμή μεταξύ περνάω και τα 2,κόβομαι και στα 2,εκεί έγκειται η μεγάλη αποτυχία πολλών σε αυτή την εξεταστική,δεν ξέρουν καν αν δίνουν την επόμενη μέρα,δεν έίναι προσωπικός καημός,νομίζω αντιπροσωπεύει ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.Την ώρα που στη Ξάνθη δεν έχουν ούτε ΜΜΜ ούτε τπτ και η σχολή σήμερα είναι κλειστή και που ξεκίνησαν τη Δευτέρα εξεταστική και έχουν 4 βδομάδες γεμάτες από Δευτέρα μέχρι Σάββατο!!!Και όχι,δεν πριμοδοτούνται οι καταλήψεις εκεί ούτε υπάρχει κάποια ευνοική μεταχείρηση,το λέω αυτό για να μν γκρινιάζουμε συνέχεια ότι οι άλλοι είναι γαμάτοι,απλά σεμάς δεν πράττουν τα αυτονόητα!!!Όταν δεν πράττεις τα αυτονόητα χωρίς τον στοιχειώδη προγραμματισμό αυτά παθαίνεις!!!Αυτοί είμαστε!!!Όταν σε συζητήσεις μικρότερος έλεγα πχ θα ήθελα να σπουδάσω Θεσσαλονίκη γτ μαρέσει σαν πόλη απλά έχω αδερφή στην Αθήνα,όλοι έπεφταν να με φάνε"Καλά είσαι μ@#$#,πιάνεις Μετσόβιο και θα πήγαινες αλλού?"Οι τίτλοι μας μάραναν,να λέμε Εθνικό Μετσόβιο Πολύτεχνείο και να πλένουμε το στόμα μας!!!Με αυτά θα μείνουμε!!!
eki13

Δημοσίευσηαπό nqm » Τετ, 19 Οκτ 2011 3:21 pm

Eπικο Μπουρδελο Παρανοιας
nqm

Έτος εισαγωγής: 1950

Δημοσίευσηαπό pap » Τετ, 19 Οκτ 2011 3:22 pm

Να πω μπραβο στο από πάνω post του eki πριν πέσουν τα troll και το καλύψουν.
Μου είναι δύσκολο να πιστέψω πως 60% των τοπ φοιτητών είναι ρεαλιστικά ανεπαρκείς...
pap

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό shaman » Τετ, 19 Οκτ 2011 3:25 pm

Δυστυχως εχεις πολυ δικιο. Λυπαμαι τα παιδια του πρωτου ετους που μπαινουν με ονειρα κ θα βγουν με αυπνιες...
shaman

Δημοσίευσηαπό lnFam0uS » Τετ, 19 Οκτ 2011 3:31 pm

Το ΕΜΠ κατα προσωπικη αποψη μου αποψη, εχει το πληρεστερο προγραμμα σπουδων στον κοσμο. Δυστυχως ειναι σε μια χωρα οπως η Ελλαδα που ολα αυτα δεν εχουν νοημα. Δεν ειναι τιτλος για να ριχνουμε γκομενες, ειναι ενας τιτλος προσωπικης επιτυχιας πιστευω, οχι επαρσης αλλα αυτοπεποιθησης οτι βγαινουμε καλοι πολιτικοι μηχανικοι. Απο εκει και περα που θα μας χρειαστουν ολα αυτα στο επαγγελμα και που δεν θα μας χρειαστουν ειναι θεμα αμφιλεγομενο. Η προσωπικη μας νοοτροποια επηρεαζει τις αποφασεις μας και τις κινησεις μας στην αγορα εργασια , κατι που βεβαια ειναι αδυνατον να επιφερει επιτυχια οταν η αγορα εργασιας ειναι 100% κορεσμενη. Προσωπικη συμβουλη: Κρατηστε τις γνωσεις και μην ντραπειτε να δουλεψετε στην Ινδια (πχ) για 5-6 χρονακια , η στην Ρουμανια για 2-3 χρονια για εμπειρια. Και για τους "Ελληναρες" που θελουν την καφεδια τους καθε μεσημερι με 5 ευρω (1/200 του μισθου τους τον μηνα καθε μερα), κουραγιο ... εργα δεν γινονται απο το 2004 και μετα, οποτε οπου ναναι θα ξαναρχισουν.
Το ξερω οτι ειμαι τελειως οφ-τοπικ αλλα νταξει ουτε τα παραπανω μηνυματα ειναι ον-τοπικ (λεω εγω τωρα...)
lnFam0uS

Έτος εισαγωγής: 2003

Δημοσίευσηαπό godfather » Τετ, 19 Οκτ 2011 4:28 pm

Συμφωνώ με την λογική σου eki1 (γιατί πολύ απλά έχω χαντακωθεί και εγώ σ αυτή την εξεταστική με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που περιγράφεις και σίγουρα δεν είμαστε οι μόνοι), απλά πληροφοριακά να σε διορθώσω πως και στη Ξάνθη τα ίδια σκατά γίνονται...Συγκεκριμένα, οι περιβάλλοντος έχασαν τελείως την εξεταστική τους (μαλάκες καθηγητές), οι αρχιτέκτονες, οι ηλεκτρολόγοι και οι παραγωγής άρχισαν όπως λες σωστά Δευτέρα αλλά έχουν 3 εβδομάδες εξεταστική...Τέλος, οι συνάδελφοί μας στη Ξάνθη έκαναν την εξής ρύθμιση: 5οετείς και πάνω 4 εβδομάδες εξεταστική και ΟΛΟΙ διπλή τον Φεβρουάριο +έκτακτα μαθήματα μέσα στο εξάμηνο (ΣΚ λογικά)...
Και στη σημερινή απεργία, επίσης πληροφοριακά, η σχολή ΔΕΝ είναι κλειστή, αφού δεν απεργούν όλοι... Κοινώς το ίδιο ακριβώς μπάχαλο με εδώ...Δίνεται ένα, τα άλλα όχι, δίνουμε δεν δίνουμε φάση! Μπορεί να είναι μεγάλη η διαφορά χιλιομέτρων με τη Ξάνθη, αλλά παραμένει και εκεί Ελλαδάρα!
Από εκεί και πέρα, αν κάποιος προτιμούσε την λύση της Ξάνθης (των πολιτικών μηχανικών), ή όχι είναι άλλη ιστορία...
Άβαταρ μέλους
godfather

Δημοσίευσηαπό eki13 » Τετ, 19 Οκτ 2011 5:14 pm

godfather,πολύ σωστά τα έγραψες,ανέφερα την Ξάνθη συγκεκριμένα για τους πολιτικούς μηχανικούς που είναι η κοπέλα μου,στα άλλα τμήματα δεν ξέρω τι συμβαίνει,σήμερα βγήκε πρόγραμμα για 4 βδομάδες(και το τρελό είναι ότι δεν τους έδωσαν ποτέ πάνω από 3 και τώρα με καταλήψεις 4,εκεί οι πρόεδροι νιώθουν λίγο δεν το έχουν χάσει τελείως.Επειδή είμαι πέμπτο έτος,παρασύρθηκα,μπήκα μέσα στο ρόλο σαν να το ζω :D και παρέλειψα ναναφέρω ότι δεν είναι για όλους αλλά μόνο για τους επί πτυχίο,αυτό όμως δεν το βρίσκω μείον διότι 1)ξεκινάνε τα μαθήματα κατευθείαν για να μν πάει το εξάμηνο πίσω και 2)με γιορτές παλιάς πόλης και όλη τη χαλαρουίτα που επικρατεί εκεί,καλύτερα που πάει διπλή γτ θα πάθαιναν τα μικρά ο,τι παθαίνουμε εμείς τώρα που δίνουμε απλά για την Τρέμη και τη κάθε Τρέμη να λέει οτι η εξεταστική διασφαλίστηκε και είμαστε κομπλέ!!!Για τον Τύπο θα βγούμε οι ατσαλάκωτοι που άνοιξαν πρώτοι αλλά τώρα τρώνε το μακρύτερο!!!Φυσικά όπως πάντα θαναφερθεί ο,τι τους συμφέρει!!!
eki13

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης