Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό BM » Τετ, 12 Οκτ 2011 9:57 pm

Ρε φίλε, ΠΩΣ θα πας Ζωγράφου, αφού δεν θα έχει ΟΥΤΕ ΤΑΞΙ;
Vae Victis
BM

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό Παπουτσής Δημήτρης » Τετ, 12 Οκτ 2011 10:00 pm

Με παπί ή με το πεζό-2
Παπουτσής Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό Reporter » Τετ, 12 Οκτ 2011 10:00 pm

Αστείο ειναι μόνο τα περί αδιάβαστων. Τα υπόλοιπα ειναι απόλυτα σοβαρά και ο καθένας καταλαβαίνει και έχει τα προβλήματά του. Όλοι σε ενα καζάνι βράζουμε και μπορεί να υπάρχουν συνέπειες για όλους. Τη βασική ευθύνη για αυτά την φέρει η διοίκηση . Άμα δεν ειχε βγάλει την παράλογη ανακοίνωση μαζί με τα αλλα παράλογα δεν θα ήσουν σε δίλημμα...
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Παπουτσής Δημήτρης » Τετ, 12 Οκτ 2011 10:03 pm

Ομόνεια( εκεί βρήκα το φθηνότερο ξεονοχείο..) -Ζωγράφου μισαωράκι ποδαράτο..Αλλά απάντηση ακόμα δε μου δίνετε..Να το παίξω κορώνα γράμματα...? Γι αυτό λέω λοιπόν πως είναι αυθύνη του καθηγητή να είναι σωστός για αυτούς που δε θα μπορέσουν να φθάσουν Ζωγράφου, και όχι να μην αφήσουν κάποιοι κάποιους να γράψουν..
Παπουτσής Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό Reporter » Τετ, 12 Οκτ 2011 10:07 pm

Ξαναλέω αυτό που τόνισαν όλοι οι άλλοι πιο πριν. Κανένας δεν θα εμποδίσει κανέναν. Το τι θα κάνει κάποιος εξαρτάται από το αν θα μπορεί να το δώσει κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον το μάθημα και την κοινωνική του νοημοσύνη..Από την άλλη αν τα παιδιά καταφέρουν να πείσουν κάποιους λογικούς καθηγητές (που ενδιαφέρονται πράγματι για τους φοιτητές τους) να μην δωθεί το μάθημα , ο καθένας οφείλει να το σεβαστεί.

Άσχετο : κυκλοφορούν φήμες στα σάιτ για παραίτηση του τζέφρυ μέχρι τη Δευτέρα...Μα καλά όλα τώρα θα συμβούν??? :lol: :lol:
Reporter

Δημοσίευσηαπό BM » Τετ, 12 Οκτ 2011 10:11 pm

Παπουτσής Δημήτρης έγραψε:Με παπί ή με το πεζό-2

Εσύ έχεις παπί, είναι και κοντά η Ομόνοια - Ζωγράφου.
Εγώ που μένω στου διαόλου τη μάνα και δεν έχω μεταφορικώ μέσο, πως να πάω; Να ξεκινήσω από τώρα με τα πόδια να προλάβω;

Είναι και Ζωγράφου.. Αν ήταν Γκίνη, κάάάπως θα μπορούσαμε να πάμε..
Vae Victis
BM

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τετ, 12 Οκτ 2011 10:15 pm

Μισή ώρα είναι το Ευαγγελισμός -Ζωγράφου ποδαράτο, εκτός αν εχεις τις φυσικες δυνάμεις να πας τρέχοντας από Ομονοια. Αυτό πληροφοριακά μόνο κι αν θες να πας περπατώντας υπολόγισε 50 λεπτα. Από εκεί και πέρα δεν νομίζω να χει κάποιος σκοπό να εμποδίσει όσους δεν έχουν άλλη επιλογή να γράψουν. Εγώ θα απέχω ως διαμαρτυρία και για όλες τις παραδόσεις με τα sos μαθηματα που έχασα στο χειμερινό εξάμηνο λόγω απεργιων ΜΜΜ και τελικά μου κοστισαν περισσότερο από ότι θα μου κοστίσει να δώσω αυτό το μάθημα του χρόνου. Ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να το πω και στους καθηγητές.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τετ, 12 Οκτ 2011 10:15 pm

Reporter έγραψε:
Άσχετο : κυκλοφορούν φήμες στα σάιτ για παραίτηση του τζέφρυ μέχρι τη Δευτέρα...Μα καλά όλα τώρα θα συμβούν??? :lol: :lol:

Off topic:
αν ειναι να γινει αυτο... ας δωσουμε και με απεργια ακομα και των πετρελαιων και ας παμε με ΠΟΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό DimaCivil » Τετ, 12 Οκτ 2011 10:19 pm

Παπουτσής Δημήτρης έγραψε:Ομόνεια( εκεί βρήκα το φθηνότερο ξεονοχείο..) -Ζωγράφου μισαωράκι ποδαράτο..Αλλά απάντηση ακόμα δε μου δίνετε..Να το παίξω κορώνα γράμματα...? Γι αυτό λέω λοιπόν πως είναι αυθύνη του καθηγητή να είναι σωστός για αυτούς που δε θα μπορέσουν να φθάσουν Ζωγράφου, και όχι να μην αφήσουν κάποιοι κάποιους να γράψουν..

Μην το παίξεις κορώνα γράμματα. Πάρε τον καθηγητή τηλέφωνο και πες του, απαίτησε, να σου δώσει χαριστική. Προφανώς δεν πρέπει εσύ ούτε τσάμπα να κατέβεις ούτε να ταλαπωρηθείς χωρίς λόγο (πίστεψε με σε καταλαβαίνω, ίδιο έτος είμαστε, εκτός Αθήνας μένω, και γω να πάρω το πτυχιάκι μου θέλω). Απλώς δεν πρέπει με ΤΙΠΟΤΑ να δημιουργηθεί αυτό το πολύ κακό προηγούμενο στη σχολή. Όχι τόσο για μας που την κοπανάμε σε λίγο αλλά για όλους αυτούς που έρχονται και που θα βρουν την εξέταση σε μέρες απεργίας και τον λόγο τους να μην μετράει καθόλου, ως casus belli! Δεν θεωρείς ας πούμε απαράδεκτο να υπάρχει ΔΣ υπογεγραμμένο από όλες τις παρατάξεις και ο Γκόλιας να κρύβεται; Ούτε μια δικαιολογία σοβαρή ούτε τπτ (γιατί αυτά περί του τα λέει ο νόμος τι να κάνω είναι γελοιότητες). Από ότι διάβασα κιόλας σήμερα την είχε κοπανήσει και από το γραφείο του για να μην δώσει ούτε καν μια απάντηση. Ο λόγος του διαταγή και τέλος!
DimaCivil

Δημοσίευσηαπό BM » Τετ, 12 Οκτ 2011 10:26 pm

DimaCivil έγραψε:Πάρε τον καθηγητή τηλέφωνο και πες του, απαίτησε, να σου δώσει χαριστική.

Στα @@ του ο καθηγητής. Σιγά μην νοιαστεί. (Εκτός ελαχίστων περιπτώσεων)

Εδώ εγώ, μπαίνω φαντάρος στις 26/10 και στις 27/10 δίνω μάθημα. Πήγα βρήκα τον καθηγητή, να δώσω, αν γίνεται, νωρίτερα. Με έγραψε κανονικά και επειδικτικά.
Vae Victis
BM

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες