Εκδρομή Τεχνικής Γεωλογίας 3ου/4ου έτους (2014-15)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εκδρομή Τεχνικής Γεωλογίας 3ου/4ου έτους (2014-15)

Δημοσίευσηαπό Zagreus » Τετ, 04 Φεβ 2015 5:55 pm

Ό,τι νάναι. Κανείς να μη πάει. Ή όλοι ή κανένας. Αλληλεγγύη στο 4ο έτος. Έχουν κάθε δικαίωμα να πάνε εκδρομή τα παιδιά.
Άβαταρ μέλους
Zagreus Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2014

Δημοσίευσηαπό skliropaixtaras » Τετ, 04 Φεβ 2015 6:06 pm

Πρώτα πρώτα το 4ο έτος από πέρσι προσπαθεί να πάει και είναι αυτό που βοήθησε κατά βάση και το δικό μας έτος(3ο) να ξεκινήσει η διαδικασία για την εκδρομή και έχουν οπωσδήποτε το δικαίωμα να πάει η πλειοψηφία από αυτούς... Δεν ξέρω πως εμείς δεν έχουμε το δικαίωμα να συνεννοηθούμε με κάποιον άλλο καθηγητή και βρούμε μια άλλη λύση και από που αντλεί κάποιος την εξουσία να μας το απαγορεύει...(τι καθεστώς έχουμε στο Πολυτεχνείο και ποιος είναι ο αρχηγός δηλαδή;;). Επειδή κάποια άτομα έχουν ασχοληθεί και είναι κρίμα να μείνουν απ'έξω αλλά και για πολλούς άλλους προφανώς λόγους πιστεύω πως θα πρέπει να την οργανώσουμε για αμέσως μετά την εαρινή εξεταστική(να βρούμε και τους καθηγητές που θέλουν πραγματικά), αν δεν υπάρχει κάποια άλλη δέσμευση που δε γνωρίζω...ως δείγμα ελάχιστης αλληλεγγύης προς τους συμφοιτητές μας, σοβαρότητας και αξιοπρέπειας σε αντίθεση με αυτά που μας δείχνουν!
ή αλλιώς γυναικομαγνήτης
Άβαταρ μέλους
skliropaixtaras

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό mikeportnoy » Τετ, 04 Φεβ 2015 6:10 pm

Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω παιδιά.

Επίσης, ο Μαρίνος είναι αυτός που αναλαμβάνει την ξενάγηση/μάθημα κατα 90% σε αυτήν την εκδρομή. (τουλάχιστον στο έτος μας, το τελευταίο που πήγε την εκδρομη, αυτό ίσχυε).Δεν ξέρω τι να σας πω.Πιέστε περισσότερο για Μαρίνο ακόμα και αν χρειαστεί να "παρακάμψετε" τον Τσιαμπάο,ή απευθυνθείτε στον κοσμήτορα να το πάει στην Γ.Σ.Τ. . Καλή τύχη.
An eye for an eye makes the whole world blind.
Mahatma Gandhi
Άβαταρ μέλους
mikeportnoy

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό skliropaixtaras » Τετ, 04 Φεβ 2015 6:23 pm

Να σαι καλά φίλε !! Μάλλον πρέπει να γίνει η παράκαμψη για να βρούμε κάποια άκρη!
ή αλλιώς γυναικομαγνήτης
Άβαταρ μέλους
skliropaixtaras

Δημοσίευσηαπό πάστα φλώρα » Τετ, 04 Φεβ 2015 6:29 pm

Στον Κουτσογιάννη έχουμε ήδη πάει και πρώτον δεν θέλει να πάρει θέση στο θέμα και δεύτερον μας είπε να μην πιέζουμε τον Τσιαμπάο γιατί είναι ακόμα άρρωστος και δεν πρέπει να αγχώνεται.
Με τον Μαρίνο έχουμε ήδη επικοινωνήσει παρακάμτοντας τον Τσιαμπάο και είπε ότι μπορεί να μας πάει. Σήμερα όμως που το είπαμε στον Τσιαμπάο φώναζε και έλεγε όχι κι ότι ο Μαρίνος δεν μπορεί να μας συνοδεύσει νομικά αφού έχει συνταξιοδοτηθεί (παρ'ότι είναι ομότιμος). Υποστήριξε ότι έχει ήδη μιλήσει με το Μαρίνο και κατέληξαν στο ότι δεν γίνεται (όποιος θέλει το πιστεύει αυτό :think: )
Άβαταρ μέλους
πάστα φλώρα

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό Jiggly » Τετ, 04 Φεβ 2015 6:39 pm

mikeportnoy έγραψε:Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω παιδιά.

Επίσης, ο Μαρίνος είναι αυτός που αναλαμβάνει την ξενάγηση/μάθημα κατα 90% σε αυτήν την εκδρομή. (τουλάχιστον στο έτος μας, το τελευταίο που πήγε την εκδρομη, αυτό ίσχυε).Δεν ξέρω τι να σας πω.Πιέστε περισσότερο για Μαρίνο ακόμα και αν χρειαστεί να "παρακάμψετε" τον Τσιαμπάο,ή απευθυνθείτε στον κοσμήτορα να το πάει στην Γ.Σ.Τ. . Καλή τύχη.

Η επιτροπή για το συντονισμό της εκδρομής είχε ζητήσει από καιρό την σαφή απάντηση του κ.Τσιαμπάου για τον ακριβή αριθμό των ατόμων που μπορούν να συμμετέχουν ώστε να συνεχιστούν οι περαιτέρω διαδικασίες.Κάτι τέτοιο προφανώς και δεν έγινε με αποτέλεσμα να έχουμε τεράστιο πρόβλημα με τα τουριστικά γραφεία και αρκετά από αυτά να αδυνατούν να δώσουν προσφορές,ή άλλα να πιέζουν να μάθουν τον αριθμό για να ''κλειδώσουν'' τις εκάστοτε προσφορές-κρατήσεις με τα ξενοδοχεία.
Έχοντας να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά,ήρθαμε σε επαφή με τον κ.Κουτσογιάννη ζητώντας να πάρει κάποια θέση και να προτείνει κάποια λύση,αλλά προς έκπληξή μας ούτε εκεί βρέθηκε πρόσφορο για συνεργασία έδαφος. Εκείνος επικεντρωνόταν στο πως θα επιλεχθούν τα άτομα,κι όχι στο να λυθει το πρόβλημα.Το ζήτημα για συμμετοχή του κ.Μαρίνου,που δε διδάσκει πλέον, είναι όπως αναφέρει όχι μόνο νομικό -για την κάλυψη που έχει,δεν έχει?Δεν λάβαμε ποτέ απάντηση- αλλά και ιδεολογικό γιατί έχει πλέον συνταξιοδοτηθεί. Θεωρητικά δεσμεύτηκε πως θα ερχοταν σε επαφή με Τσιαμπάο,πρακτικά όμως όπως δείχνουν και οι εξελίξεις,δεν έγινε κάτι.

Δεν ξερω πλέον αν μπορεί να γίνει κάτι και τι είναι αυτό.
Είναι μια περίοδος δύσκολη,λόγω εξεταστικής, ενω τα χρονικά περιθώρια πολύ λίγα.

Η όλη διαδικασία προσπάθειας συντονισμού της εκδρομής,προσέκρουε συνεχώς σε εμπόδια και δυστυχώς δεν υπήρχε καμία σοβαρότητα,κανένας επαγγελματισμός και καμία ωριμότητα ,με τη συντονιστικη ομάδα να βρίσκεται τωρα εκτεθειμένη στους συμφοιτητές μας.
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Άβαταρ μέλους
Jiggly
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό michanikos1 » Τετ, 04 Φεβ 2015 10:10 pm

Παιδιά εγώ σκεφτόμουν μια πιθανή λύση που δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτή.
Αν θα μπορούσαν να οργανωθούν δυο πούλμαν όπου ο κύριος Τσιαμπάος θα έχει την ευθύνη μόνο για το ένα και τα παιδιά του δεύτερου πούλμαν να είναι με δική τους ευθύνη.
Δηλαδή να ακολουθήσει το δεύτερο πούλμαν ένα αναπροσαρμοσμένο πρόγραμμα συγκριτικά με το πρόγραμμα της εκδρομής όπου όπου είναι εφικτό να γίνονται κοινές επισκέψεις και όπου δεν είναι να τροποποιείται λίγο. Πάντα βέβαια χωρίς να επιβαρυνθεί ο φόρτος της εκδρομής προς τον κ. Τσιαμπάο
michanikos1

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό πάστα φλώρα » Τετ, 04 Φεβ 2015 10:31 pm

Ο Τσιαμπάος θέλει να μιλάει μέσα στο λεωφορείο. στο δεύτερο λεωφορείο ποιος θα μιλάει? αν του το πούμε αυτό θα μας πει ότι ειναι εκπαιδευτική εκδρομή κι όχι αναψυχής που όποτε θέλεις ακολουθείς το γκρουπ και όποτε θες καθεσαι πισω. Δεν προκειται να δεχτεί τέτοιο πράγμα σε καμία μα καμία περίπτωση. Λυπάμαι μηχανικέ1
Άβαταρ μέλους
πάστα φλώρα

Δημοσίευσηαπό epicas » Τετ, 04 Φεβ 2015 10:44 pm

Πανω σε αυτο που λεει ο μηχανικος με μια εναλλαγή : Εφόσον ο Τσιαμπάος δεν ειναι συζητήσιμος ας τον αφήσουμε , δεν νομίζω να βγει καποια ακρη .
Το καλυτερο που μπορει να γίνει ειναι να σταλεί προσωπικό μήνυμα στον Μαρίνο , προκειμένου να ρωτήσουμε τον ιδιο αρχικα κατα ποσο μπορει ,νομικά , να συνοδεύσει στην εκδρομη και δευτερον εαν ειναι δυνατον οι εκδρομες να εχουν μεν το ιδιο προγραμμα με τους ιδιους προορισμούς και χρονους αλλα με καπως ανεξάρτητο κλιμα . Δηλαδη ο Τσιαμπαος να παρει καθαρα το 3ο ετος και το 4ο ετος να βρίσκεται με τον Μαρινο καπως σαν ανεξάρτητο group με την επιλογή του ιδιου του 4ου ετος . Απο οτι καταλαβαίνω ο Τσιαμπαος δεν θελει να παρει παραπάνω ευθύνες και θελει να γινουν τα πραγματα με βαση ακριβως την δικια του σκεψη , νομιζω τον κατανοώ και τον καταλαβαίνω καπως , ωστοσο θαρρώ πως ειναι δικαίωμα ολων μας να παμε μιας και είναι απο τις μοναδικές εμπειρίες που θα μας μείνει απο την σχολή και εν τέλει μηπως μπορέσουμε να προσεγγίσουμε τον Μαρινο με αυτην την αποψη Και κατα ποσο και ο ιδιος συμφωνει και πιστευει πως μπορει να πραγματοποιηθεί κατι τετοιο .
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Άβαταρ μέλους
epicas Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό epicas » Τετ, 04 Φεβ 2015 10:53 pm

Off topic:
α παιδια εχω παρει 10 στο μαθημα παρακαλω θελω να κανω ομαδα μονο με παιδια απο το ετος μου που εχουν παρει τον ιδιο βαθμο , οι υπόλοιποι να παρουν τα @@ μου γιατι εγω ειμαι γαματος και εφόσον εγραψα παραπάνω απο εσας αξιζω παραπάνω την εκδρομη
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Άβαταρ μέλους
epicas Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης