Παράσταση Διαμαρτυρίας για την Παραστατική Γεωμετρία

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Παράσταση Διαμαρτυρίας για την Παραστατική Γεωμετρία

Δημοσίευσηαπό epicas » Παρ, 11 Απρ 2014 9:32 pm

να πω την αποψη μου και εγω με την σειρα μου.. πρωτα απ'ολα το παιδι πιο πανω δεν ειπε και τιποτα σοβαρο για τον καθηγητη..
Εγω το μαθημα το εδωσα στην χρονια μου στην οποια περασαν μονο 33 ατομα και το θυμαμαι σαν τωρα. Θα αναφερω πως το περασα με αρκετα καλο βαθμο απλα για να δειξω πως μπορω να πω μια αποψη η οποια να στηριζεται καπου.
Τελος παντων αυτο που θελω να πω ειναι πως το μαθημα ειναι ενα μαθημα απο μονο του που μπορεις να γραψεις αρκει να εχεις παρακολουθησει.
Προσωπικα δλδ η παρακολουθηση ηταν το κλειδι για να περασεις .. και ηταν υπεραρκετη.. μετα αμα διαβαζες και μονο σου τα πηγαινες καλυτερα.. anyway απλα θελω να πω πως προσωπικα δεν νομιζω πως φταιει ο καθηγητης για οτι εγινε αλλα ο τροπος που βλεπει ο φοιτητης αυτο το μαθημα .
Τελευταία επεξεργασία από epicas και Παρ, 11 Απρ 2014 9:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Άβαταρ μέλους
epicas Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό edchar » Παρ, 11 Απρ 2014 10:30 pm

Σοβαρά τώρα διαμαρτυρία; Στο τέλος της χρονιάς δίνεται η δυνατότητα να αξιολογήσουμε! Εκεί ας πεί ο καθένας τη γνώμη του! Να την πεί όμως! Όχι "δεν βαριέσαι, αξιολόγηση και αηδίες.." Η δική μου είναι πως ο τρόπος που διδασκόταν το συγκεκριμένο μάθημα δεν σε άφηνε να το παρακολουθήσεις! 2 και 3 ώρες συνεχόμενα μάθημα γεωμετρίας με το φοιτητή να μη συμμετέχει και απλά να τα έχει όλα έτοιμα μπροστά του; Και η γεωμετρία είναι μάθημα που απαιτεί πνευματική διαύγεια κατά την παρακολούθηση! Από κεί και πέρα θα πρέπει να εξεταστεί το ποσοστό επιτυχίας και από άλλες χρονιές σε σχέση με τα θέματα: αν πάντα το ποσοστό αυτό ήταν μικρό σημαίνει ότι κάτι τρέχει με τον Μαρκάτη και την ύλη που έχει επιλέξει για το μάθημα αυτό! Και λέω για τον κο Μαρκάτη γιατί ο κος Κοντοκώστας δεν άλλαξε τίποτα ως προς τη μορφή των θεμάτων ή την ύλη, απλά τον τρόπο παράδοσης! Παίδες η αξιολόγηση μπορεί να αλλάξει κάτι! Αρκεί να είναι μαζική, να μη γίνει μόνο από 20 άτομα! Δυστυχώς το συγκεκριμένο μάθημα αδικείται από τον τρόπο που γίνεται γιατί θα μπορούσε να είναι το ενδιαφέρον μάθημα του εξαμήνου!!
Υ.Γ.: Εαν τυχόν λυγίσουν οι καθηγητές και αλλάξουν κάποιες βαθμολογίες, μετά δεν θα υπάρχει ένα προηγούμενο και σε κάθε μάθημα θα γίνονται τα ίδια; Μετά οι υπόλοιποι καθηγητές δεν θα μας σφάξουν με το γάντι;
Δε θέλω να με αγαπούν πολλοί, θέλω να με αγαπούν λίγοι και πολύ!
Άβαταρ μέλους
edchar

Έτος εισαγωγής: 2013

Δημοσίευσηαπό strangelic » Παρ, 11 Απρ 2014 10:37 pm

Off topic:
καταλαβαινεις οτι θα μπορουσες να πεις ακριβως το ιδιο χωρις να κουραζεις με τα μπλε τεραστια γραμματα, ε;;
Η σιωπή είναι συνενοχή...

şiddet büyüleyicidir,şiddet umuttur, umutsuz ve sessiz bir dünyada ...
(Η Βίαιη αντίσταση είναι η μόνη ελπίδα σε μια χώρα δίχως ελπίδα και φωνή)
strangelic

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Σάβ, 12 Απρ 2014 12:55 am

Ρε συ edchar, τα bold και τα χρωματάκια δεν είναι για να την έχουμε την παράγραφο πιο μεγάλη από τον άλλο, πάρτα για να μάθεις και με μπλε χρώμα κτλ. Το μόνο πράμα που μένει να δω ακόμα σαν ρηξικέλευθη έκφραση - λαστιχοποίηση κανόνων (ή μη ανάγνωσή τους καν) θα είναι το μήνυμα:

mary_sweetie_civil_97 έγραψε:Ma EpiTelouCCC XaZ00lika AzaPouleenia! CtamathCte me autec tis hli8ieC diekdikHSeiCcC!!1 <3 <3
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό pap » Κυρ, 13 Απρ 2014 9:52 pm

Είναι ντροπή όσων δεν στηρίζουν την διαμαρτυρία του 80% του τμήματος. Θα έπρεπε οι φοιτητές να είναι ενωμένοι και να αλληλοϋποστηρίζονται ειδικά σε μια εποχή που το ίδρυμα πατάει τον φοιτητή στον λαίμο και η κρίση του κόβει τις εναλλακτικές επιλογές. Τα μαθήματα σαν την παραστατική γεωμετρία είναι δευτερεύοντα για έναν πολιτικό μηχανικά και οι διδάσκοντες θα έπρεπε να έχουν απολυθεί για να τα αίσχη που κάνουν εδω και τουλάχιστον δυο χρόνια (που το έδινα εγώ). Ντροπή σε όσους νιώθουν μεγάλοι με το να μηδενίζουν τις προσπάθειες των συμφοιτητών τους και δίνουν δύναμη στον κάθε σαδιστή καθηγητάκο. Θα έρθει η ώρα που θα αδικηθείτε και σεις.
pap

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Σκληρος και ορθιος » Κυρ, 13 Απρ 2014 9:57 pm

pap έγραψε:Είναι ντροπή όσων δεν στηρίζουν την διαμαρτυρία του 80% του τμήματος. Θα έπρεπε οι φοιτητές να είναι ενωμένοι και να αλληλοϋποστηρίζονται ειδικά σε μια εποχή που το ίδρυμα πατάει τον φοιτητή στον λαίμο και η κρίση του κόβει τις εναλλακτικές επιλογές. Τα μαθήματα σαν την παραστατική γεωμετρία είναι δευτερεύοντα για έναν πολιτικό μηχανικά και οι διδάσκοντες θα έπρεπε να έχουν απολυθεί για να τα αίσχη που κάνουν εδω και τουλάχιστον δυο χρόνια (που το έδινα εγώ). Ντροπή σε όσους νιώθουν μεγάλοι με το να μηδενίζουν τις προσπάθειες των συμφοιτητών τους και δίνουν δύναμη στον κάθε σαδιστή καθηγητάκο. Θα έρθει η ώρα που θα αδικηθείτε και σεις.

+1 εχω περασει το μαθημα αλλα αμα γινει διαμαρτυρια θα ερθω και εγω
Σκληρος και ορθιος

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό epicas » Κυρ, 13 Απρ 2014 10:58 pm

Για μενα παντως ο μαρκατης ειναι απο τους καλυτερους καθηγητες που εχω δει εαν οχι ο καλυτερος.Το μαθημα που εκανε ηταν υπεραρκετο για να γραψεις.. Τωρα τι λες εσυ και απο που τα βγαζεις αυτα δεν ξερω..
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Άβαταρ μέλους
epicas Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό TheMaster » Κυρ, 13 Απρ 2014 11:06 pm

pap έγραψε:Ντροπή σε όσους νιώθουν μεγάλοι με το να μηδενίζουν τις προσπάθειες των συμφοιτητών τους

Αν εβλεπα και μια προσπαθεια θα ελεγα πως εχεις δικαιο ...
"The funny thing about choosing sides is that you don't have to be all the way one one side or the other . It's okay to be feeling like 'this is the one I align a little bit more , ant it's not perfect,but at least there's stuff I can appreciate a little bit more on this side.'"
Άβαταρ μέλους
TheMaster

Δημοσίευσηαπό Σκληρος και ορθιος » Κυρ, 13 Απρ 2014 11:25 pm

TheMaster έγραψε:
pap έγραψε:Ντροπή σε όσους νιώθουν μεγάλοι με το να μηδενίζουν τις προσπάθειες των συμφοιτητών τους

Τι προσπαθεια θεωρεις πως θα επρεπε να γινεται για να παιρνεις προβιβασιμο βαθμο σε μαθημα πρωτου εξαμηνου το οποιο για να λεμε την αληθεια και να μην το εκανες δε θα εχανες και τιποτα,τεταρτο ετος ειμαι και σου λεω με σιγουρια οτι απο την παραστατικη γεωμετρια δεν θυμαμαι απολυτως τιποτα
Σκληρος και ορθιος

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό TheMaster » Κυρ, 13 Απρ 2014 11:29 pm

Σκληρος και ορθιος έγραψε:
TheMaster έγραψε:

Τι προσπαθεια θεωρεις πως θα επρεπε να γινεται για να παιρνεις προβιβασιμο βαθμο σε μαθημα πρωτου εξαμηνου το οποιο για να λεμε την αληθεια και να μην το εκανες δε θα εχανες και τιποτα,τεταρτο ετος ειμαι και σου λεω με σιγουρια οτι απο την παραστατικη γεωμετρια δεν θυμαμαι απολυτως τιποτα

Να πατας στο μαθημα ? Να ξερεις με τί ασχολειται το συγκεκριμενο μαθημα ? Να κρατας τουλαχιστον μια τυπικη επαφη και να μην ερχεσαι μια μερα πριν γραψεις και αναρωτιεσαι τί ειναι η παραταξης και ο διευθυνων κυκλος ? Πολυ ειναι , δηλαδη , αυτο ? Για να καταλαβω κιολλας τί απαιτηση εχεις απο καποιον για να περασει ενα μαθημα ...
"The funny thing about choosing sides is that you don't have to be all the way one one side or the other . It's okay to be feeling like 'this is the one I align a little bit more , ant it's not perfect,but at least there's stuff I can appreciate a little bit more on this side.'"
Άβαταρ μέλους
TheMaster

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης