Προσχέδιο Προγράμματος Επαναληπτικής Εξεταστικής 2012-13

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Προσχέδιο Προγράμματος Επαναληπτικής Εξεταστικής 2012-13

Δημοσίευσηαπό leo8 » Τετ, 26 Ιουν 2013 10:30 am

Ολοκληρωμένος Τύπος έγραψε:
blackjack έγραψε:Οντως γινεται να παει μια βδομαδα πισω?

+1 για μία βδομάδα πίσω :)

ρε παιδια τι λετε?? :crazy2: ..δηλαδη οσοι ειναι απο επαρχια δεν θα δουν καθολου τις οικογενειες τους!!σκεφτειτε λιγο το συνολο και οχι μονο τον εαυτο του ο καθενας!!!
Ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογείς μια ηγεσία είναι να διερωτάσαι τι σφάλματα είναι ικανοί να κάνουν.
Άβαταρ μέλους
leo8

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό Ολοκληρωμένος Τύπος » Τετ, 26 Ιουν 2013 12:17 pm

leo8 έγραψε:
Ολοκληρωμένος Τύπος έγραψε:
blackjack έγραψε:Οντως γινεται να παει μια βδομαδα πισω?

+1 για μία βδομάδα πίσω :)

ρε παιδια τι λετε?? :crazy2: ..δηλαδη οσοι ειναι απο επαρχια δεν θα δουν καθολου τις οικογενειες τους!!σκεφτειτε λιγο το συνολο και οχι μονο τον εαυτο του ο καθενας!!!

το ακαδημαικό έτος έχει σταθερή διάρκεια. αν δε δούμε τις οικογένειές μας την τελευταία βδομάδα του αυγούστου, θα τις δούμε την τελευταία βδομάδα του ιουνίου (του χρόνου)..
αλλά δεν έχει νόημα να το συζητάμε γιατί μάλλον δε θα αλλάξει τίποτα. καλές διακοπές!
Ολοκληρωμένος Τύπος

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό shamrock1992 » Τετ, 26 Ιουν 2013 8:18 pm

Και καλά κάνουν να το αφήσουν ως έχει!!!
shamrock1992

Δημοσίευσηαπό Silthan » Πέμ, 27 Ιουν 2013 5:43 pm

Ρε παιδιά να πάει μια βδομάδα πίσω γιατί;; Επειδή κάποιοι θέλουν να προλάβουν ετήσεις για πανεπιστήμια ή για εγγραφές ή δε ξέρω και εγώ τι;; Και όλοι οι υπόλοιποι που θα χάσουν τις μισές διακοπές του Αυγούστου διαβάζοντας, ή που θα στείλουν τη πρώτη βδομάδα για κηδεία (αν δε διαβάσουν..); Αυτοί που χρωστάνε μαθήματα δηλαδή δε θα μείνουν πίσω..; Δε λέω ότι οι λόγοι που επικαλούνται δεν είναι σημαντικοί αλλά δε μπορούμε να τα θέλουμε όλα δικά μας ρε παιδιά! Δηλαδή αν κάποιος χρωστούσε το τελευταίο μάθημα της εξεταστικής θα βόλευε να ξεκινήσουμε 3 βδομάδες νωρίτερα;; Δηλαδή με τί επιχείρημα κάποιοι θα διεκδικήσουν να αρχίσει νωρίτερα η εξεταστικη; "Ξέρετε το τάδε ή το δείνα πανεπιστήμιο δέχεται υποβολές αιτήσεων μέχρι τότε και εγώ ακόμα δε θα έχω δώσει θεμελιώσεις ή δε ξέρω κ εγώ τι..Δε μπορεί να γίνει κάτι;" Ε όχι ρε παιδιά δε μπορεί! Εκτός και αν συντρέχουν άλλες πολύ σημαντικότερες προθεσμίες που όμως μέχρι στιγμής δε τις έχω δεί παραπάνω..Αν υπάρχουν πολύ θα ήθελα να τις μάθω..Ας ακουστούν για να είμαστε κ πιο αντικειμενικοί!
Silthan

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό shamrock1992 » Πέμ, 27 Ιουν 2013 5:49 pm

Silthan έγραψε:Ρε παιδιά να πάει μια βδομάδα πίσω γιατί;; Επειδή κάποιοι θέλουν να προλάβουν ετήσεις για πανεπιστήμια ή για εγγραφές ή δε ξέρω και εγώ τι;; Και όλοι οι υπόλοιποι που θα χάσουν τις μισές διακοπές του Αυγούστου διαβάζοντας, ή που θα στείλουν τη πρώτη βδομάδα για κηδεία (αν δε διαβάσουν..); Αυτοί που χρωστάνε μαθήματα δηλαδή δε θα μείνουν πίσω..; Δε λέω ότι οι λόγοι που επικαλούνται δεν είναι σημαντικοί αλλά δε μπορούμε να τα θέλουμε όλα δικά μας ρε παιδιά! Δηλαδή αν κάποιος χρωστούσε το τελευταίο μάθημα της εξεταστικής θα βόλευε να ξεκινήσουμε 3 βδομάδες νωρίτερα;; Δηλαδή με τί επιχείρημα κάποιοι θα διεκδικήσουν να αρχίσει νωρίτερα η εξεταστικη; "Ξέρετε το τάδε ή το δείνα πανεπιστήμιο δέχεται υποβολές αιτήσεων μέχρι τότε και εγώ ακόμα δε θα έχω δώσει θεμελιώσεις ή δε ξέρω κ εγώ τι..Δε μπορεί να γίνει κάτι;" Ε όχι ρε παιδιά δε μπορεί! Εκτός και αν συντρέχουν άλλες πολύ σημαντικότερες προθεσμίες που όμως μέχρι στιγμής δε τις έχω δεί παραπάνω..Αν υπάρχουν πολύ θα ήθελα να τις μάθω..Ας ακουστούν για να είμαστε κ πιο αντικειμενικοί!

+1
shamrock1992

Δημοσίευσηαπό Red Mullet » Πέμ, 27 Ιουν 2013 5:57 pm

Silthan έγραψε:Ρε παιδιά να πάει μια βδομάδα πίσω γιατί;; Επειδή κάποιοι θέλουν να προλάβουν ετήσεις για πανεπιστήμια ή για εγγραφές ή δε ξέρω και εγώ τι;; Και όλοι οι υπόλοιποι που θα χάσουν τις μισές διακοπές του Αυγούστου διαβάζοντας, ή που θα στείλουν τη πρώτη βδομάδα για κηδεία (αν δε διαβάσουν..); Αυτοί που χρωστάνε μαθήματα δηλαδή δε θα μείνουν πίσω..; Δε λέω ότι οι λόγοι που επικαλούνται δεν είναι σημαντικοί αλλά δε μπορούμε να τα θέλουμε όλα δικά μας ρε παιδιά! Δηλαδή αν κάποιος χρωστούσε το τελευταίο μάθημα της εξεταστικής θα βόλευε να ξεκινήσουμε 3 βδομάδες νωρίτερα;; Δηλαδή με τί επιχείρημα κάποιοι θα διεκδικήσουν να αρχίσει νωρίτερα η εξεταστικη; "Ξέρετε το τάδε ή το δείνα πανεπιστήμιο δέχεται υποβολές αιτήσεων μέχρι τότε και εγώ ακόμα δε θα έχω δώσει θεμελιώσεις ή δε ξέρω κ εγώ τι..Δε μπορεί να γίνει κάτι;" Ε όχι ρε παιδιά δε μπορεί! Εκτός και αν συντρέχουν άλλες πολύ σημαντικότερες προθεσμίες που όμως μέχρι στιγμής δε τις έχω δεί παραπάνω..Αν υπάρχουν πολύ θα ήθελα να τις μάθω..Ας ακουστούν για να είμαστε κ πιο αντικειμενικοί!

Εγώ έχω κλείσει αεροπορικά για NYC τέλη Σεπτεμβρίου και με βολεύει να ξεκινήσουμε και 20 Αυγούστου,μια εβδομάδα νωρίτερα κι από το καθιερωμένο!! ! τώρα τα περί μεταπτυχιακών και ΕΣΣΟ Νοεμβρίου και οτι ο κόσμος δεν θα δει τις οικογένειες του όλο το καλοκαίρι μου φαίνονται basclass κινούμαι σαν μονάδα και μου αρέσει να καθορίζω το πρόγραμμα σύμφωνα με τις δικές μου αποκλειστικές ανάγκες!
Πρόταση δεν θεωρείται κι αυτό ;
Red Mullet

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Lion » Πέμ, 27 Ιουν 2013 6:21 pm

σημερα μου είπαν από την γραμματεία ότι παρότι στο προσχέδιο που εκαναν αρχικά οι εξετάσεις ξεκινούσαν 2/9..... τους το ακύρωσε η σύγκλητος και ψήφισε έναρξη εξετάσεων μια εβδομάδα πριν μέσα στον Αύγουστο..! παρότι δεν είναι σιγουρο ακόμα γιατί υπάρχουν καποια προβλήματα... δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την επιμονή τους.... (ούτε και στη γραμματεία καταλαβαίνουν το λόγο αυτής της αλλαγής )
Lion

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Πέμ, 27 Ιουν 2013 6:35 pm

"Λόλα, να ένα μήλο."
(Η πρόταση μου...)
amazing_happens

Δημοσίευσηαπό BullsEye » Πέμ, 27 Ιουν 2013 6:35 pm

Λοιπόν, ηλίθιε, άκου πως παει γιατί δεν το καταλαβαίνεις:

Εσύ θα χάσεις μια βδομάδα διακοπούλες. Οι άλλοι θα χάσουν έναν ολόκληρο χρόνο (μεταπτυχιακών, στρατού, δεν ξέρω κι εγώ τι). Προσωπικά δεν με καίει αλλά σίγουρα καίει πολλούς. Μάντεψε ποιο είναι σημαντικότερο και κοίτα πέρα από τον εαυτούλη σου. Αν τώρα θες τις διακοπούλες σου (εσύ και όλοι οι άλλοι) αντί να προτείνετε "να μείνει ως έχει" προτείνετε "να πάει η εβδομάδα του 5ου έτους στην αρχή" και είμαστε όλοι κερδισμένοι. Εκεί που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θα'ρθεις.
BullsEye

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό Red Mullet » Πέμ, 27 Ιουν 2013 6:39 pm

amazing_happens έγραψε:"Λόλα, να ένα μήλο."
(Η πρόταση μου...)

+1 !!!
Red Mullet

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση