Συντονιστής: University Editors
mixalis έγραψε:τα αστικα υδραυλικα τα χρωσταω και εγω(αλλα αμα περασεις μπετο 2,θα ερθουν και τα αλλα)...γενικοτερα επειδη ο,τι και να αλλαξουμε θα βρεθει καποιος που δε θα βολευεται,μαλλον ειναι καλυτερα να τα αφησουμε οπως τα βρηκαμε....
civil_emp έγραψε:δεν νομιζω οτι απαιτησε καποιος να αλλαξει ντε και καλα το προγραμμα, συζητηση - ανταλλαγη αποψεων γινεται. Εξαλλου το διδυμο 'μπετο - σιδερα' δεν ειναι τραγικη αλλαγη ειναι αμοιβαια αλλαγη μαθηματων του ιδιου εξαμηνου.
manolios έγραψε:mixalis έγραψε:τα αστικα υδραυλικα τα χρωσταω και εγω(αλλα αμα περασεις μπετο 2,θα ερθουν και τα αλλα)...γενικοτερα επειδη ο,τι και να αλλαξουμε θα βρεθει καποιος που δε θα βολευεται,μαλλον ειναι καλυτερα να τα αφησουμε οπως τα βρηκαμε....
Παιδιά και εγώ προτείνω να μείνει ως εχει...Δεν γίνεται ο καθένας να μιλάει με βάση τις προσωπικές του προτιμήσεις...
Πιστευω ότι το πρόγραμμα είναι καθολικά αποδεκτό μιας και δεν έχει λάθη τα οποία να είναι τραγικά...
πχ. Μάθημα ίδιου εξαμήνου ίδια μέρα ή πολλά μαθήματα ίδιου εξαμήνου κοντά και τα συναφή.
Δεν είναι δόκιμο να έχουμε την απαίτηση να αλλάζει το πρόγραμμα για τις προσωπικές μας προτιμήσεις
Το σωστό είναι να προσαρμόζουμε το πρόγραμμά μας στο πρόγραμμα της εξεταστικής, διότι πολύ απλά η
ικανοποίηση των απαιτήσεων ενός ατόμου μπορεί να δημιουργεί προβλήματα σε άλλο άτομο.
Είμαι υπέρ του να μείνει ως έχει (παρά το γεγονός ότι θα ήθελα και εγώ αλλαγές).![]()
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες