Προσχέδιο Προγράμματος Εαρινής Εξεταστικής 2011-12

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Προσχέδιο Προγράμματος Εαρινής Εξεταστικής 2011-12

Δημοσίευσηαπό Bazinga! » Σάβ, 31 Μαρ 2012 1:33 pm

ρε παιδιά για ποιο λόγο τελειώνουμε πάλι τόσο αργά;; δεν μπορούμε πχ να ξεκινήσουμε μια εβδομάδα νωρίτερα;;;
Άβαταρ μέλους
Bazinga!

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό manolios » Σάβ, 31 Μαρ 2012 1:39 pm

mixalis έγραψε:τα αστικα υδραυλικα τα χρωσταω και εγω(αλλα αμα περασεις μπετο 2,θα ερθουν και τα αλλα)...γενικοτερα επειδη ο,τι και να αλλαξουμε θα βρεθει καποιος που δε θα βολευεται,μαλλον ειναι καλυτερα να τα αφησουμε οπως τα βρηκαμε....

Παιδιά και εγώ προτείνω να μείνει ως εχει...Δεν γίνεται ο καθένας να μιλάει με βάση τις προσωπικές του προτιμήσεις...
Πιστευω ότι το πρόγραμμα είναι καθολικά αποδεκτό μιας και δεν έχει λάθη τα οποία να είναι τραγικά...
πχ. Μάθημα ίδιου εξαμήνου ίδια μέρα ή πολλά μαθήματα ίδιου εξαμήνου κοντά και τα συναφή.
Δεν είναι δόκιμο να έχουμε την απαίτηση να αλλάζει το πρόγραμμα για τις προσωπικές μας προτιμήσεις
Το σωστό είναι να προσαρμόζουμε το πρόγραμμά μας στο πρόγραμμα της εξεταστικής, διότι πολύ απλά η
ικανοποίηση των απαιτήσεων ενός ατόμου μπορεί να δημιουργεί προβλήματα σε άλλο άτομο.

Είμαι υπέρ του να μείνει ως έχει (παρά το γεγονός ότι θα ήθελα και εγώ αλλαγές). :) :)
manolios Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό civil_emp » Σάβ, 31 Μαρ 2012 1:53 pm

δεν νομιζω οτι απαιτησε καποιος να αλλαξει ντε και καλα το προγραμμα, συζητηση - ανταλλαγη αποψεων γινεται. Εξαλλου το διδυμο 'μπετο - σιδερα' δεν ειναι τραγικη αλλαγη ειναι αμοιβαια αλλαγη μαθηματων του ιδιου εξαμηνου.
civil_emp

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό airetikos » Σάβ, 31 Μαρ 2012 1:54 pm

και εγώ πάντως τάσσομαι υπέρ της μη αλλαγής αν και εγώ θα ήθελα κάποια αλλαγή για τους λόγους που ανέφεραν οι προλαλήσαντες. Αλλωστε ΔΕΝ θα ναι αυτο το προγραμμα της Εξεταστικής με τις απεργίες που θα γίνουν... εδώ θα μαστε.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό sofibo » Σάβ, 31 Μαρ 2012 2:24 pm

Σίδερα 2 Μπετό 2 μαζί????? epic fail 2/2... :thumbdown:
sofibo

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό poum » Σάβ, 31 Μαρ 2012 3:12 pm

πες τα ρε sofibo να ουμε

@airetikos πλεον ομως απ ότι εχουμε δει στις τελευταιες δυο εξεταστικες δεν αναβαλλονται μαθηματα λογω απεργιων!!
bismallah
poum

Δημοσίευσηαπό manolios » Σάβ, 31 Μαρ 2012 4:09 pm

civil_emp έγραψε:δεν νομιζω οτι απαιτησε καποιος να αλλαξει ντε και καλα το προγραμμα, συζητηση - ανταλλαγη αποψεων γινεται. Εξαλλου το διδυμο 'μπετο - σιδερα' δεν ειναι τραγικη αλλαγη ειναι αμοιβαια αλλαγη μαθηματων του ιδιου εξαμηνου.

Σεβαστό και δεκτό αυτό που λές
:)
Απλά βρε παιδιά για το συγκεκριμένο θέμα με το ΜΠΕΤΟ ΙΙ και τις σιδηρές ΙΙ δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κάνετε και τόσο πολύ Ντόρο πια :) :) ...
Οι Σιδηρές ΙΙ Στατιστικά δεν έχουν την δυσκολία του ''Κατασκευές απο οπλισμένο σκυρόδεμα'' (Στατιστικά πάντα , με την
έννοια του πόσα άτομα κόβονται σε κάθε εξεταστική) :)
(Θεωρώ προσωπικά ότι ειδικά για τις Σιδηρές ΙΙ δεν υπάρχει λόγος να το Θεωρείτε βαρύ...)
Πιστεύω καλά είναι εκεί που είναι και γενικά είναι προτιμώτερο να έχεις 4 μέρες να διαβάσεις Μπετό 2
παρά 2 μέρες μόνο.. διότι είναι και μαθήματα επιλογής...(Μιλάμε πάντα για το ίδιο εξάμηνο)...
Έτσι ητανε κάθε χρονιά και πιστεύω ότι δεν είναι άσχημη επιλογή. :)
Κάθε άποψη σεβαστή πάντως :) :)
manolios Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό george mamal » Σάβ, 31 Μαρ 2012 4:46 pm

manolios έγραψε:
mixalis έγραψε:τα αστικα υδραυλικα τα χρωσταω και εγω(αλλα αμα περασεις μπετο 2,θα ερθουν και τα αλλα)...γενικοτερα επειδη ο,τι και να αλλαξουμε θα βρεθει καποιος που δε θα βολευεται,μαλλον ειναι καλυτερα να τα αφησουμε οπως τα βρηκαμε....

Παιδιά και εγώ προτείνω να μείνει ως εχει...Δεν γίνεται ο καθένας να μιλάει με βάση τις προσωπικές του προτιμήσεις...
Πιστευω ότι το πρόγραμμα είναι καθολικά αποδεκτό μιας και δεν έχει λάθη τα οποία να είναι τραγικά...
πχ. Μάθημα ίδιου εξαμήνου ίδια μέρα ή πολλά μαθήματα ίδιου εξαμήνου κοντά και τα συναφή.
Δεν είναι δόκιμο να έχουμε την απαίτηση να αλλάζει το πρόγραμμα για τις προσωπικές μας προτιμήσεις
Το σωστό είναι να προσαρμόζουμε το πρόγραμμά μας στο πρόγραμμα της εξεταστικής, διότι πολύ απλά η
ικανοποίηση των απαιτήσεων ενός ατόμου μπορεί να δημιουργεί προβλήματα σε άλλο άτομο.

Είμαι υπέρ του να μείνει ως έχει (παρά το γεγονός ότι θα ήθελα και εγώ αλλαγές). :) :)

Θα συμφωνησω απολυτα με τον manolio.
Ομως τι θα γινει επιτελους???? Σε καθε εξεταστικη θα χουμε κοινητοποιησεις κα θα γινομαστε μπαχαλο???????!!!!!
george mamal

Έτος εισαγωγής: 2003

Δημοσίευσηαπό fereos » Κυρ, 01 Απρ 2012 2:12 am

Επειδή έγινε μια αναφορά περί στατιστικών, :shock: :shock: η γνώμη μου είναι ότι και τα δύο αυτά μαθήματα του 8ου έχουν το καθένα το δικό τους βαθμό δυσκολίας (προφανώς υπερισχύει το μπετό). Τόσο το μπετό 2, όσο και τα σίδερα 2 είχαν περίπου τον ίδιο αριθμό προσελθέντων και εγγεγραμμένων στην εξέταση το έτος 2010. Συγκεκριμένα 273/703 και 283/712 αντίστοιχα. (από τα "στατιστικά" που υπάρχουν στα στοιχεία φοιτητών της γραμματείας). Και τα επιλογής που είναι την πρώτη βδομάδα (γεφυροποιία, ξύλινες) έχουν μικρό αριθμό προσελθέντων. :think:
Εξάλλου, η θέση ενός μαθήματος (είτε εύκολου, είτε δύσκολου) στο πρόγραμμα πρέπει να είναι τέτοια ώστε να μην αποτρέπει κάποιον από το να το διαβάσει και να πάει να το δώσει ανεξαρτήτως του αν τελικά κοπεί. :( Βάσει αυτών δεν θεωρώ ότι αν άλλαζαν θέση το μπετό με τα σίδερα θα δημιουργούσε ιδιαίτερο πρόβλημα στο σύνολο της εξεταστικής και του προγραμματισμού του καθενός.
Τέλος πάντων, αν δεν συμφωνούν οι πολλοί (και κυρίως τα παιδιά του 8ου) με μια τέτοια αλλαγή, νομίζω δεν θα υπήρχε πρόβλημα τουλάχιστον να πήγαινε το μπετό μια μέρα μετα (τετάρτη) μιας και η κουβέντα αυτή άνοιξε με αίτημα να έχουν κάποια σεβαστή απόσταση αύτα τα δύο μαθήματα. Ας πούμε λοιπόν, καποιες γνώμες γι' αυτό που νομίζω ακούγεται πιο ανώδυνο !!! :relaxed:

Φιλικά Πάντα! :) :)
fereos

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό pg » Δευτ, 02 Απρ 2012 8:09 pm

....Μήπως να το αναρτούσατε κ πουθενά στην κεντρική σελίδα το προσχέδιο????Λέω εγώ τώρα.....
pg

Έτος εισαγωγής: 2005

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες