20/10: Προβληματική Εξέταση Βραχομηχανικής-Σηράγγων 9ου εξ. (Συζήτηση για αίτημα επανεξέτασης)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: 20/10: Προβληματική Εξέταση Βραχομηχανικής-Σηράγγων 9ου εξ. (Συζήτηση για αίτημα επανεξέτασης)

Δημοσίευσηαπό Shinden » Δευτ, 24 Οκτ 2011 3:22 pm

Είμαι στο μάθημά, είναι κανείς άλλος εδώ;
Shinden

Έτος εισαγωγής: 2003

Re: 20/10: Προβληματική Εξέταση Βραχομηχανικής-Σηράγγων 9ου εξ. (Συζήτηση για αίτημα επανεξέτασης)

Δημοσίευσηαπό eki13 » Δευτ, 24 Οκτ 2011 5:23 pm

Shinden πήγαμε 14:45 4 άτομα,καταλαβαίνω έδινες και δεν μας πρόλαβες.Never mind.Λοιπόν,τα πράγματα έχουν ως εξής:Ο καθηγητής μας είπε ότι είναι διατεθειμένος να εξετάσει αρκεί να συννενοηθούμε με γραμματεία!!!Είπαμε να πάμε αύριο στις 11 στη γραμματεία,η γραμματεία ξέρετε πως σκέφτεται,αν δει πάλι 3-4 άτομα θα πει ααα τόσοι ενδιαφέρεστε?Καλό Φλεβάρη,κοντά είναι άλλωστε,τα λέγαμε.Το μάθημα αυτό είναι ακριβώς στην ίδια κατηγορία με αυτά στις 14 που έβγαλε ανακοίνωση αφού δεν είχε ούτε ταξί συνεπώς αν αρνηθεί είναι σαν να αυτοαναιρείται γιαυτό και είμαι αισιόδοξος!!!Αισιόδοξος όμως με την προϋπόθεση ότι θα δει 10 άτομα και βάλε διαφορετικά θα αρνηθεί αμέσως και δεν έχει καν νόημα να πάμε ούτε εμείς οι 4(λογικά δεν θα μπούμε καν στον κόπο να το ζητήσουμε αν είμαστε πάλι οι ίδιοι).Δεν εκβιάζω,δεν παρακαλώ κανέναν,απλά με αυτή τη γραμματεία δεν υπάρχουν μέσες λύσεις,ανεβαίνεις και δίνεις,κάθεσαι καναπέ και καλό Φλεβάρη!!!Επιλέξτε!!!
eki13

Δημοσίευσηαπό Shinden » Δευτ, 24 Οκτ 2011 6:27 pm

Οκ αλλα αυριοι που εχει απεργια στα ΜΜΜ, δυστυχως δεν θα εχω το αυτοκινητο μου, μπορει να περασει καποιος να με παρει;
Shinden

Έτος εισαγωγής: 2003

Δημοσίευσηαπό kyriakos » Δευτ, 24 Οκτ 2011 7:05 pm

Συμφωνω απολυτα με eki... Ελπιζω να μαζεθτουμε μπολικοι αυριο, και οχι το χαλι το σημερινο...

Δυστυχως μενω διπλα, και δεν θα μπορεσω να εξυπηρετησω κανεναν αυριο...
Η μεγαλυτερη δοξα της ζωης δεν ειναι να μην πεφτεις ποτε,
Αλλα να σηκωνεσαι καθε φορα που πεφτεις... (Κομφουκιος)
kyriakos

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό 3 » Δευτ, 24 Οκτ 2011 7:11 pm

Αμα θελετε κοσμο ρε παιδια στη γραμματεια, περαστε και απο τα τραπεζακια και ζητηστε βοηθεια απο σχηματα/παραταξεις. Εμεις εχουμε παει 100 φορες φετος για τα ιδια ζητηματα. Θα το εχω και εγω στο νου μου, αλλα καλεστε τους ολους.
Εικόνα
3

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό I_love_peace_206 » Τρί, 25 Οκτ 2011 12:54 pm

Εύχομαι να τα καταφέρατε σήμερα τρίτη. Εγώ δεν ανέβηκα στη σχολή (είμαι μακριά) αλλά ήθελα να πω ότι παρ' ότι δεν είμαι παθούσα, θέλω πολύ να συναποτελέσω το μπούγιο πίεσης αν το χρειαστείτε ξανά στο μέλλον. Εχω βραχομηχανική τώρα, οπότε έχω πρόσβαση και στον κ. Παπαδόπουλο. Αυτά.
"i'm the lizard king_ I can do anything"
I_love_peace_206

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό eki13 » Τρί, 25 Οκτ 2011 3:21 pm

Στις 11 ημουν μόνος μου,καλή μας επιτυχία το Φλεβάρη.
eki13

Δημοσίευσηαπό eki13 » Τρί, 01 Νοέμ 2011 9:54 pm

Πήγα στη γραμματεία στην κλασσική σκύλα,της εξήγησα τι μας είπε ο Παπαδόπουλος και μου είπε ότι η γραμματεία απλά εκτελεί εντολές και είναι καθαρά στο χέρι του Γκόλια,ο ένας ρίχνει το μπαλάκι στον άλλον,με καθηγητή δεν έχουμε πρόβλημα,με γραμματεία που άνετα θα μπορούσαμε να έχουμε και να μας σέρνει δεν έχουμε.Δεν έχει νόημα να κάνω πάλι έκκληση δημόσια,όποιος θέλει ας μου στείλει pm να πάμε αύριο στο Γκόλια,δεν έχει νόημα να βλέπουν την ίδια φάτσα,σε λίγο θα λένε 'πάλι εσύ?'
eki13

Δημοσίευσηαπό 3 » Τρί, 01 Νοέμ 2011 9:59 pm

eki13 θα βοηθουσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αντι να σε στελνουν απο τον Αννα στον Καιαφα - γιατι πολυ απλα βαριουνται - να τους ζητησεις να παρουν μπροστα σου τηλεφωνο ο ενας τον αλλον, να συνεννοηθουνε, και αμα δεν υπαρχει προβλημα απο καμια πλευρα, θα ξεκολλησουνε. Ξερω οτι ακουγεται υπεραπλοϊκο, αλλα καμια φορα ειναι τοσο απλο για να γινει κατι... Μου εχει τυχει σε διαφορες φασεις το ιδιο σκηνικο με γραμματειες και βλακειες.
Εικόνα
3

Έτος εισαγωγής: 2005

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες