Σύνθεση Προγράμματος Επαναληπτικής Εξεταστικής 2010-11 / Προσχέδιο Προγράμματος

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Σύνθεση Προγράμματος Επαναληπτικής Εξεταστικής 2010-11 / Προσχέδιο Προγράμματος

Δημοσίευσηαπό havale_tsoglan » Κυρ, 26 Ιουν 2011 11:58 pm

merde_conserve έγραψε:Είμαι της άποψης ότι θα πρέπει να πιέσουμε να γράφονται μαθήματα και τότε, δεν γίνεται να τουμπάρεται το πρόγραμμα επειδή η σχολή φοβάται τα πρεζόνια. Ας είχε πάρει οποιαδήποτε πρωτοβουλία (Ζωγράφου;) εκτός από το να ξηλώνει το πρόγραμμα για να μη φανεί ότι κάτι πάει λάθος.

Πέρα απ τα πρεζόνια,άμα τελειώνεις κάποια εξέταση γύρω στις 8:30-9:00 κινδυνεύεις κι απ τους λαθρομετανάστες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να σε σκοτώσουν για 10 ευρώ (και μη με πει κανένας ρατσιστή η αρχίσει να trollarei) οπότε δε νομίζω πως είναι αμελητέος ο κίνδυνος αυτός!Καλύτερη ακούγεται η λύση τα μαθήματα που αρχίζουν στις 6 να εξετάζονται στου Ζωγράφου!Τώρα κατά πόσο είναι εφικτό δε το γνωρίζω
Άβαταρ μέλους
havale_tsoglan

Έτος εισαγωγής: 2005

Re: Σύνθεση Προγράμματος Επαναληπτικής Εξεταστικής 2010-11 / Προσχέδιο Προγράμματος

Δημοσίευσηαπό Nysta » Δευτ, 27 Ιουν 2011 12:21 am

δεν τρολλάρω αλλά τους φασίστες τους σκέφτηκες; επειδή και μερικοί από εμάς είμαστε και μελαχρινοί, καλοκαίρι είναι, ποτέ δε ξέρεις, μπορεί να κινδυνέψουμε
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό pokerman » Δευτ, 27 Ιουν 2011 12:35 am

Γινεται να βαλουμε τα ειδικα κεφαλαια οπλισμενου σκυροδεματος τη Δευτερα 3/10. Νομιζω πως ολοι περασαμε στο τμημα οποτε αν θελει και καποιος αλλος να δωσει βελτιωση και δεν τον βολευει η Δευτερα ας το πει ....
pokerman

Δημοσίευσηαπό poum » Δευτ, 27 Ιουν 2011 12:45 am

εμένα μ' αρέσει, ας μην το αλλάξουμε 8-)
bismallah
poum

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό havale_tsoglan » Δευτ, 27 Ιουν 2011 12:46 am

Nysta έγραψε:δεν τρολλάρω αλλά τους φασίστες τους σκέφτηκες; επειδή και μερικοί από εμάς είμαστε και μελαχρινοί, καλοκαίρι είναι, ποτέ δε ξέρεις, μπορεί να κινδυνέψουμε

Ωραία,επειδή γενικά κινδυνεύουμε από πολλούς τόσο δύσκολο είναι να κανονιστεί να δίνουμε τα μαθήματα που ξεκινάν στις 6 στου Ζωγράφου?
Άβαταρ μέλους
havale_tsoglan

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό poum » Δευτ, 27 Ιουν 2011 12:48 am

havale_tsoglan έγραψε:
Nysta έγραψε:δεν τρολλάρω αλλά τους φασίστες τους σκέφτηκες; επειδή και μερικοί από εμάς είμαστε και μελαχρινοί, καλοκαίρι είναι, ποτέ δε ξέρεις, μπορεί να κινδυνέψουμε

Ωραία,επειδή γενικά κινδυνεύουμε από πολλούς τόσο δύσκολο είναι να κανονιστεί να δίνουμε τα μαθήματα που ξεκινάν στις 6 στου Ζωγράφου?

grow up
bismallah
poum

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Δευτ, 27 Ιουν 2011 12:54 am

όλες οι εξετάσεις γίνονται στα ίδια κτίρια γιατί μπορεί κάποιος να δίνει δύο μαθήματα συνεχόμενα. Όλα ή τίποτα λοιπόν.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό pokerman » Δευτ, 27 Ιουν 2011 2:15 am

Poum αναφερεσε στα ειδικα θεματα οπλισμενου ?
pokerman

Δημοσίευσηαπό poum » Δευτ, 27 Ιουν 2011 2:22 am

pokerman έγραψε:Poum αναφερεσε στα ειδικα θεματα οπλισμενου ?

χσχαχαα κυρίως σ' αυτά!!
bismallah
poum

Δημοσίευσηαπό Denis » Δευτ, 27 Ιουν 2011 11:30 am

Όσον αφορά το 4 έτος όντως υπάρχουν κάποια προβλήματα όπως αυτά που προανέφερε η vaggelio και κυρίως αυτό την 2η εβδομάδα με Σιδηρές 1 στις 5/9 και ακριβώς την επόμενη μέρα Στοιχεία Δικαίου και μια μέρα μετά Θαλλάσια Υδραυλική και Λιμενικά δηλαδή 3μαθήματα στην σειρά κοινά για όλο το έτος.Απο την άλλη παρατηρώ ότι την 4η και 5η εβδομάδα υπάρχουν πολλά μαθήματα επιλογής του ίδιου έτους (π.χ.Κτιριολογία,Σύνθετα Υλικά,Ειδικά Θέματα Οικοδομικής....) τα οποία ώς μαθήματα επιλογής έχω την εντύπωση οτι έχουν μικρότερο βαθμό δυσκολίας και αδιαμφισβήτητα απαιτούν πολύ μα πολύ λιγότερο διάβασμα απο το Δίκαιο που είναι 4 τόμοι και όπως είναι λογικό δεν μπορούν να βγούν σε μισή μέρα που έχουμε στην διαθεσή μας με το τωρινό πρόγραμμα έστω και αν τους έχουμε ήδη διαβάσει το καλοκαίρι.Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω μου φαίνεται φρόνιμο κατά την γνώμη μου να αλλάξει θέση το Δίκαιο με κάποιο απο τα μαθήματα επιλογής της 4-5ης εβδομάδας(όποιο αποφασίσουν οι φοιτητές του 4ου έτους). Με την ίδια λογική,την 3η εβδομάδα που έχουν μπεί στις 12/9 "Ανάλυση Φορέων με Πεπ.Στοιχεία" και 13/9 "Ειδικά Θέματα Θεμελιωσεων" (μαθήματα επιλογής δομοστατικών και γεωτεχνικών-"βαρβάτα" και τα δυο κατά την γνώμη την δική μου αλλά και όσων τα έχουν επιλέξει) και την αμέσως επομένη στις 14/9 Μπετό 2 δηλ. υπάρχει μόνο μισή μέρα διαθέσιμη για να φρεσκάρουμε τις γνώσεις μας στο Μπετό 2, θα μπορούσε εύκολα να αλλάξει θέση το Μπετό 2 με το 'ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΛΟΓΗΣ' μάθημα "Περιβάλλον και Ανάπτυξη" στις 15/9 (δηλ.να πάει 1 μέρα πιο μετά) ή ακόμη και με τα μαθήματα επιλογής στις 16/9 (δηλ.να πάει 2 μέρες ποιο μετά) που και αυτά σύμφωνα με τα όσα έχω ακούσει απο φίλους που τα επέλεξαν απαιτούν λιγότερο διάβασμα απο Μπετό 2. Δεν ξέρω αν ικανοποιούν τους πάντες αυτές οι αλλαγές, λαμβάνοντας όμως υπόψη τα κριτήρια που προαναφέρθηκαν (δυσκολία μαθημάτων και προτεραιότητα σε μαθήματα ίδιου έτους) μου φαίνονται απολύτως λογικές.Ελπίζω να συμπεριλάβετε και επιχειρήματα στις όποιες αντιρρήσεις σας για να μπορέσει να συνεχιστεί η συζήτηση και να καταλήξουμε σε κάτι καλύτερο για όλους.
Denis

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες