Παράταση Χειμερινού Εξαμήνου 2010-11 (Σχόλια)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2010-11

Δημοσίευσηαπό santzowind » Τρί, 11 Ιαν 2011 8:22 pm

ποια είναι αυτή η καθηγήτρια ;
santzowind Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2004

Re: Παράταση Εξεταστικής - Σχολιασμός

Δημοσίευσηαπό mpourda » Τρί, 11 Ιαν 2011 8:31 pm

χαχα αυτή που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε...(αν κατάλαβα καλά!!!!!!!!!! :lol: )να ρωτησω κάτι?ο κύριος Καννελαίδης τι είπε σήμερα?μήπως μπορεί κάποιος να μου πει περιληπτικά?χιχιχι ευχαριστώ :D
mpourda

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τρί, 11 Ιαν 2011 8:38 pm

Τρολλιές, βρισιές, και λοιπές κόσμιες συμπεριφορές μεταξύ συναδέλφων θα αντιμετωπίζονται με τις ανάλογες προειδοποιήσεις στους χρήστες. Μακάρι όλοι να μπορούσατε να εκφράσετε την άποψή σας όπως έκανε ο dimos, αντί να βρίζετε ως κλασσικό κράμα νεοέλληνα-γηπεδάκια.

Spoiler: show
Και για να πω και την άποψή μου...yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah :ellinofreneia: :ellinofreneia: :ellinofreneia:
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό teo » Τρί, 11 Ιαν 2011 9:06 pm

Για το ποια είναι η καθηγήτρια δεν έχω πρόβλημμα να πω αλλά λόγω των αρνητικών χαρακτηρισμών δεν ξέρω αν το επιτρέπουν οι κανονισμοί του φορουμ.
teo

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τρί, 11 Ιαν 2011 9:10 pm

Με ΠΜ μόνο, ας αποφύγουμε τους εκτροχιασμούς για να μη χρειάζεται και εμείς να έχουμε άσκοπη δουλειά. Μια βρισιά ανά topic αρκεί. :P
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό recon » Τρί, 11 Ιαν 2011 9:24 pm

και η μπουρδελοποίηση της σχολής συνεχίζεται.
μόνο το κόκκινο λαμπάκι μας λείπει και μια επιγραφή neon STUDIO πάνω από το αμφιθέατρο.

δήμο και τέο τα είπατε τέλεια και δεν χρειάζεται να προστεθεί τίποτα παραπάνω (όσο και αν χαιρόμαστε για την παράταση της εξεταστικής κάποια πράγματα είναι ολοφάνερα)..
Spoiler: show
να καει να καει το μπουρδελο η σχολη
Don't squeeze too tight
'Cos I can blow up in your face like dynamite
recon Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τρί, 11 Ιαν 2011 9:29 pm

Ε βέβαια θέλουμε και την πίτα ολόκληρη (καταλήψεις) και το σκύλο χορτάτο (να τελειώνουμε νωρίς). Ε λοιπόν αυτό ΔΕΝ γίνεται. Πολύ καλά έγινε παράταση έστω και αν είναι λίγο μεγάλη. Δεν γίνεται να μαστε και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα. Όταν λέμε ότι οι αγώνες εντός και εκτός εισαγωγικών θα έχουν κάποιο κόστος είναι ΚΑΙ αυτό μέσα. Και καλύτερα αυτό από τα πιεστικά-σάντουιτς τελειώματα-πασαλείμματα της ύλης. Και οι αναπληρώσεις καλές είναι αλλά μην ξεχνάμε ότι οι ημέρες είναι μόνο 7 και οι ώρες μόνο 24.
ΥΓ Η έναρξη εξετ είναι 31 ιαν έτσι?
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Δημοσίευσηαπό kliu » Τρί, 11 Ιαν 2011 9:42 pm

θα συμφωνησω κι εγώ με τη σειρά μου με το Δήμο. θα διαφωνήσω όμως με τον αιρετικό. Θεωρώ, ότι - θα πρεπε τουλαχιστον- όταν ψηφίζουμε για κατάληψη το κάνουμε γνωρίζοντας τις συνέπειες σε ατομικό και συλλογικό κυρίως επίπεδο. αν λοιπόν η συνέπεια είναι, ότι ο φοιτητής θα πρέπει εκτός από το να αγωνιστεί και να αντιδράσει με ΥΓΙΕΙΣ τρόπους παράλληλα να ζοριστεί και να τρέξει περισσότερο για το προσωπικό του διάβασμα και τις προσωπικές του προσδοκίες, τότε φαντάζομαι θα πρεπε να έχει προνοήσει για κάτι τέτοιο. και σίγουτα αναμένει το γεγονός των αναπληρώσεων, ώστε να μην πάρει παράταση το εξάμηνο. κάτι που τελικα αγγίζει και το επόμενο. άλλωστε δε ειναι όλοι πάντα υπέρ των καταλήψεων..θα τολμήσω να πω ότι η πλειονότητα δε συγκινείται από τις καταλήψεις και συνήθως της ειναι αδιάφορες. Γιατί λοιπόν αυτοί να δέχονται τις συνέπειες αποφάσεων ενός μέρους της σχολής?
~happiness is a mood not a destination~
kliu

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τρί, 11 Ιαν 2011 9:50 pm

kliu είμαι από αυτούς που δεν συγκινείται από τις καταλήψεις τουλάχιστον. Από τη στιγμή όμως που υποχρεωτικά θα το υφισταθούμε αυτό το πράμα με τις καταλήψεις καλύτερα να έχουμε χρόνο για την εκπαιδευτική διαδικασία (με αναπληρώσεις) παρα να τα κανουμε όλα μίξερ ώστε να μην χάσουμε τις διακοπές μας.... Αυτό θεωρώ εγώ σωστό.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Δημοσίευσηαπό stallion » Τρί, 11 Ιαν 2011 9:55 pm

Να ρωτησω,με τα μαθηματα τί θα γινει? Θα εχουμε παραδοσεις μεχρι τις 28 ιανουαριου? Π.χ. σημερα στην κυκλοφοριακη ροη τελειωσαμε,αυτο σημαινει πως δεν θα κανουμε τις επομενες 2 εβδομαδες?
Οι αξιες προσαρμοζονται σε ο,τι εχουμε μπροστα στα ματια μας ενω οι ιδεολογιες παρακαμπτουν οποια γεγονοτα τις αμφισβητουν.
stallion

Έτος εισαγωγής: 2007

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες