Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό newkidontheblock » Τρί, 04 Οκτ 2011 10:49 pm

μπαρντόν??? δεν το πιασα!
τσιριμπίμ, τσιριμπόμ
newkidontheblock

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Reporter » Τρί, 04 Οκτ 2011 10:50 pm

lybe33 έγραψε:Γράψε Γκόλιας :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: Και στον ταρίφα το πρωί, μόλις σου πει ποσο έγραψε το ταξίμετρο , ζήτα απόδειξη στο όνομα Γκόλιας...
Reporter

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τρί, 04 Οκτ 2011 10:56 pm

m.q.n.i.n.a έγραψε:Off topic:
Ααα οκ, στο θέμα της ζήλιας το 'χασα κάπως...

Απλά το θέμα της πτυχιακής των χημικων μηχανικών αναφέρθηκε χωρίς πολλές λεπτομέρειες στη συνέλευση ώστε να πειστούμε ότι αδικούμαστε που δεν εφαρμόζεται η απόφαση της Συγκλήτου . Και βλέπουμε εδώ ότι
1. είναι μόνο για όσους έχουν παραδώσει διπλωματική ή θα παραδώσουν τον Οκτώβρη
2. είναι μόνο 7 μέρες
3. υπήρξε πίεση από τη Διοικηση για να ξεκινήσει στις 3 Οκτωβρη και να μην γίνει άλλη κατάληψη μέχρι τις 10/10

και
4. είναι συμπληρωματική στην επαναληπτική όπως λες (το ήξερα αλλά ξέχασα να το αναφέρω)

Με αυτά, λοιπόν, τα δεδομένα ας κρίνει τώρα ο καθένας αν ήταν προτιμότερο έτσι. Νομίζω είναι και θέμα προσωπικών προτιμήσεων αν θες να δίνεις σάββατα ενώ παρακολουθείς κάθε μέρα.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό akis » Τρί, 04 Οκτ 2011 11:01 pm

Εκ μέρους και του Εγκέλαδου που κατέβασε το ΔΣ, ο Πρόεδρος είναι εξαφανισμένος εδώ και μέρες το τηλέφωνο που μας έχουν δώσει οι υπεύθυνες δυνάμεις είναι πάντα κλειστό, βέβαια ούτε και οι ίδιες που συμμετέχουν στο ΔΣ της σχολής κόπτονται να μεταβιβαστεί το ΔΣ στη σχολή..... Οπότε στην απόδειξη γράψτε Γκόλιας-ΔΑΠ....
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
akis
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Τρί, 04 Οκτ 2011 11:05 pm

Βάλτε και τη νεολαία της κυβέρνησης, μιας και βγαίνει και λέει στον κόσμο ότι δεν υπάρχει λόγος να μην γίνει η εξέταση (παρ'ότι υπέγραψε το ΔΣ)...
Να ξέρουμε δηλαδή αν έχει πλέον νόημα να μιλάμε για συνδιοίκηση!
Στην απόδειξη: Γκόλιας-ΔΑΠ-ΠΑΣΠ!
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό stalin » Τρί, 04 Οκτ 2011 11:14 pm

1) Συγνώμη που δεν σου δώσαμε το <<κόκκινο>> τηλέφωνο που έχει για να μιλάει μόνο μαζί μας.
2)Συγχαρητήρια που βγάλατε ανακοίνωση οτι δεν θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις χωρις να έχετε πρώτα συνενοηθεί με την σχολή. Πολύ υπεύθυνη στάση σαν αυτή που κρατήσατε μέχρι τώρα.
3)Χαραμίζεσαι, στο ΚΚΕ θα σε εκτιμούσαν περισσότερο...
akis έγραψε:akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.

http://www.youtube.com/watch?v=FRcBt904OJ0
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Τρί, 04 Οκτ 2011 11:19 pm

Ενώ εσύ με 44 δημοσιεύσεις στο παρόν τόπικ είσαι η ενσάρκωση της δημοκρατίας και της αντικειμενικής ενημέρωσης :sick:
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό cvilian » Τρί, 04 Οκτ 2011 11:27 pm

Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη για το γεγονός ότι ο Πρόεδρος δεν σηκώνει το τηλέφωνό του στους akis και lybe.

Επίσης να αναφέρουμε ότι ανά 15 λεπτά όλα τα μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ παίρνουμε ένας ένας τηλέφωνο στο σταθερό του, ώστε να δείχνει διαρκώς κατειλημμένο και να μην μπορούν να πιάσουν γραμμή οι υπόλοιπες παρατάξεις.

Προφανώς οι αριθμοί του κ. Γκόλια ήρθαν στη κατοχή μας με τις συνήθεις υπόγειες και βρωμερές διαδικασίες της ΔΑΠ. Μην σκεφτεί κανένας αφελής και χαζούλης ότι απλά τα ζητήσαμε.

:crazy2: :crazy2: :wtf:

Για το ότι τα σκέφτεστε είμαι σίγουρος. Για το ότι δεν σκέφτεστε πριν τα ξεστομίσετε, επίσης είμαι σίγουρος.

ΥΓ aki νομίζω ότι τόσα χρόνια έπρεπε να ξέρεις ότι ευθύνη να διαβιβάσει στη διοίκηση μια απόφαση ΔΣ ή ΓΣ είναι αυτός που τη κατέβασε και όχι όλοι οι άλλοι.
cvilian

Δημοσίευσηαπό harispug » Τρί, 04 Οκτ 2011 11:30 pm

Mετά τη χτεσινή γραφικότητα με μια συνέλευση που την καθυστερούσατε για να φύγει ο κόσμος, με μέρες να έχουν χαθεί με τα καμώματα σας, με τους φοιτητές να σας απαντούν δις, με ένα ψήφισμα να αντικρούεται με την απόφαση του συλλόγου....εσείς εκεί....

Τι να σας κάνουμε, είστε παιχνιδιάρηδες....

Θες να μου πεις δηλαδή ότι δεν έχετε κανένα τηλέφωνο?Από κανένα?Ούτε πρόεδρο, ούτε καθηγητή....και δε μπορείτε να το βρείτε κιόλας?Ω τι συμφορά... :cry: :cry: :cry:

Y.Γ Ε lybe33, ξαναγράψε εκείνο το ποστ στην ενημέρωση που το σβησες να γελάσουμε...
harispug

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Τρί, 04 Οκτ 2011 11:35 pm

harispug έγραψε:Y.Γ Ε lybe33, ξαναγράψε εκείνο το ποστ στην ενημέρωση που το σβησες να γελάσουμε...

Επειδή είσαι και λίγο τραγελαφικούλης πάρτο: viewtopic.php?f=5&p=59027#p58988
Γιατί εδώ δεν είναι dapcv, στα φόρουμ με συμμετοχή κάποια ποστ μπορεί να συγχωνευτούν :think:
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες