Εξέταση Πιθανοτήτων (Εαρινή 2011-12)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξέταση Πιθανοτήτων (Εαρινή 2011-12)

Δημοσίευσηαπό int3h » Τρί, 10 Ιούλ 2012 1:15 am

Btw, και για δική σας ευκολία όσοι είναι να πάτε το Σάββατο, ας ελέγξετε οτι έχει 242(αν και περνάει μια στο τόσο πλέον) γιατί έχω μια εντύπωση ότι τα δρομολόγια θα σταματήσουν στις 13/7. Βέβαια καλό θα ήταν να περιμένουμε την ανακοίνωση του ΟΑΣΑ
Άβαταρ μέλους
int3h
Site Admin

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Τρί, 10 Ιούλ 2012 1:19 am

Φαντάζεσαι να γίνει ασυνεννοησία με τη γραμματεία του ΟΑΣΑ και να μην εμφανιστεί ο οδηγός του 242? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό strangelic » Τρί, 10 Ιούλ 2012 1:23 am

από πότε έχει 242 το σάββατο; εγώ θυμάμαι να μην είχε τα προηγούμενα χρόνια...καλύτερα 608 ή 140 για να μην βρεθεί κανείς προ εκπλήξεως...
Η σιωπή είναι συνενοχή...

şiddet büyüleyicidir,şiddet umuttur, umutsuz ve sessiz bir dünyada ...
(Η Βίαιη αντίσταση είναι η μόνη ελπίδα σε μια χώρα δίχως ελπίδα και φωνή)
strangelic

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό int3h » Τρί, 10 Ιούλ 2012 1:23 am

Οχι απλα παιζει να σταματησει. Συστηνω 608. Σωστος και ο αποπανω! Οχι 140 το σαββατο. Θα πρεπει να ειναι η τυχερη σου μερα!
Άβαταρ μέλους
int3h
Site Admin

Re: 14/07: Εξέταση "Πιθανοτήτων-Στατιστικής" 4ου εξ.

Δημοσίευσηαπό tavoylarea » Πέμ, 12 Ιούλ 2012 11:01 am

[quote="ανεμυστήρια"]please όχι αλλη γκρίνια! αντε μπας και παμε διακοπες καποτε! ας συμβιβαστουμε να τελειωνουμε! όσο για τα πενταρακια με λευκη κόλλα, ε μην περιμενετε σε επισημη ανακοινωση να γραφτει κατι τετοιο.....

Καλημέρα! Οι πιθανότητες ειναι ένα απο τα τελευταια μου μαθηματα(2ο πτυχίο), εχω σταματησει αρκετο καιρο να παρακολουθω στη σχολη και ειμαι λιγο εκτος.... γιαυτο σας παρακαλω, αν θελει καποιος να μου απαντησει(πει τη γνωμη του φανταζομαι γιατι δεν υπαρχει κατι σιγουρο) αναλυτικα, για το διαγωνισμα του Σαββατου..
λευκη κολλα μονο, ειναι 5?
πρεπει να γραψεις και καποιο θέμα?
αρκει να το ξεκινησεις?
Εαν ξεκινησεις να γραφεις χανεις το 5 και βαθμολογεισαι κανονικα? τι πιστευετε οτι θα ειναι?
Γιατι, με δουλεια και 2 παιδια μην φανταστειτε οτι προλαβαινω να κανω και τη επαναληψη.... αν εγραφα στις 6/6 κατι θα καταφερνα...ειχα παρει 2 μερες αδεια,ειχα κανονισει για babysiting κλπ...τωρα?
Για το Σαββατο θα κανω ολοκληρη ιστορια για να βρω βοηθεια, η΄θα τα φερω μαζι μου να γραψω!!!!!!
αλλα να δωσω και λευκη κολλα? κι αν αυτος γυρισει και πει οτι δεν δινει τα 5αρια?
tavoylarea

Έτος εισαγωγής: 2001

Δημοσίευσηαπό akrovolistos » Πέμ, 12 Ιούλ 2012 12:03 pm

int3h έγραψε:Οχι απλα παιζει να σταματησει. Συστηνω 608. Σωστος και ο αποπανω! Οχι 140 το σαββατο. Θα πρεπει να ειναι η τυχερη σου μερα!

Το 242 σταματάει (σε φυσιολογικές συνθήκες) τα δρομολόγιά του την Παρασκευή το απόγευμα και ξαναρχίζει Δευτέρα πρωί. Σαββατοκύριακο γιοκ.

Επιπλέον, φοβάμαι πως με την εφαρμογή του θερινού προγράμματος στα λεωφορεία από το Σάββατο, ότι το 242 θα το ξαναδούμε τέλη Αυγούστου.
Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου για την επαναφορά του shoutbox στο mqn.gr
Ζήτω οι ρετσέτες!
akrovolistos Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Re: 14/07: Εξέταση "Πιθανοτήτων-Στατιστικής" 4ου εξ.

Δημοσίευσηαπό toumba4 » Πέμ, 12 Ιούλ 2012 1:11 pm

tavoylarea έγραψε:
ανεμυστήρια έγραψε:please όχι αλλη γκρίνια! αντε μπας και παμε διακοπες καποτε! ας συμβιβαστουμε να τελειωνουμε! όσο για τα πενταρακια με λευκη κόλλα, ε μην περιμενετε σε επισημη ανακοινωση να γραφτει κατι τετοιο.....

Καλημέρα! Οι πιθανότητες ειναι ένα απο τα τελευταια μου μαθηματα(2ο πτυχίο), εχω σταματησει αρκετο καιρο να παρακολουθω στη σχολη και ειμαι λιγο εκτος.... γιαυτο σας παρακαλω, αν θελει καποιος να μου απαντησει(πει τη γνωμη του φανταζομαι γιατι δεν υπαρχει κατι σιγουρο) αναλυτικα, για το διαγωνισμα του Σαββατου..
λευκη κολλα μονο, ειναι 5?
πρεπει να γραψεις και καποιο θέμα?
αρκει να το ξεκινησεις?
Εαν ξεκινησεις να γραφεις χανεις το 5 και βαθμολογεισαι κανονικα? τι πιστευετε οτι θα ειναι?
Γιατι, με δουλεια και 2 παιδια μην φανταστειτε οτι προλαβαινω να κανω και τη επαναληψη.... αν εγραφα στις 6/6 κατι θα καταφερνα...ειχα παρει 2 μερες αδεια,ειχα κανονισει για babysiting κλπ...τωρα?
Για το Σαββατο θα κανω ολοκληρη ιστορια για να βρω βοηθεια, η΄θα τα φερω μαζι μου να γραψω!!!!!!
αλλα να δωσω και λευκη κολλα? κι αν αυτος γυρισει και πει οτι δεν δινει τα 5αρια?

Προσωπική μου γνώμη είναι πως αποκλείεται με λευκό κόλλα να μοιράσει τάλιρα!
Πιστεύω ή σε ευκολότερα θέματα ή σε ευνοικότερη διόρθωση (δηλαδή με ένα 3 να σε περνάει).

Τώρα αν κάποιος από την ανακοίνωση του καθηγητή κατάλαβε ότι με λευκή κόλλα θα περάσει, μάλλον :crazy2:
expose yourself before your peers...
toumba4

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό alienson » Πέμ, 12 Ιούλ 2012 1:18 pm

Λοιπον σοβαρευτείτε και σταματηστε τις ανακριβειες!!!

Το σάββατο με λευκή κόλλα θα παίρνεις 5!είναι δεδομένο.η ανακοίνωση σου κλείνει το μάτι..δεν μπορούσε να στο γράψει!
alienson

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό mixalis » Πέμ, 12 Ιούλ 2012 1:39 pm

δ νομιζω οτι με λευκη κολλα θ σ βαλει 5,ισως βαλει απλα θεματα και αν γραψεις ενα 2-3,θ σ περασει....μ λεμε βλακειες,τ μαθημα διαβαστηκε πριν απο μια εβδομαδα,οποιος ειχε διαβασει γ ν το δωσει,ακομα κ χωρις επαναληψη ενα 2 τ γραφει...
mixalis

Δημοσίευσηαπό toumba4 » Πέμ, 12 Ιούλ 2012 2:38 pm

alienson έγραψε:Λοιπον σοβαρευτείτε και σταματηστε τις ανακριβειες!!!

Το σάββατο με λευκή κόλλα θα παίρνεις 5!είναι δεδομένο.η ανακοίνωση σου κλείνει το μάτι..δεν μπορούσε να στο γράψει!

Ok λοιπόν. Εγώ θα πάω το Σάββατο να δώσω λευκή κόλλα. Αλλά αν δεν πάρω 5 θα βγεις να πεις ότι είπες μαλακία! Οκ?
expose yourself before your peers...
toumba4

Έτος εισαγωγής: 2004

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες