Συντονιστής: University Editors
int3h έγραψε:Οχι απλα παιζει να σταματησει. Συστηνω 608. Σωστος και ο αποπανω! Οχι 140 το σαββατο. Θα πρεπει να ειναι η τυχερη σου μερα!
tavoylarea έγραψε:ανεμυστήρια έγραψε:please όχι αλλη γκρίνια! αντε μπας και παμε διακοπες καποτε! ας συμβιβαστουμε να τελειωνουμε! όσο για τα πενταρακια με λευκη κόλλα, ε μην περιμενετε σε επισημη ανακοινωση να γραφτει κατι τετοιο.....
Καλημέρα! Οι πιθανότητες ειναι ένα απο τα τελευταια μου μαθηματα(2ο πτυχίο), εχω σταματησει αρκετο καιρο να παρακολουθω στη σχολη και ειμαι λιγο εκτος.... γιαυτο σας παρακαλω, αν θελει καποιος να μου απαντησει(πει τη γνωμη του φανταζομαι γιατι δεν υπαρχει κατι σιγουρο) αναλυτικα, για το διαγωνισμα του Σαββατου..
λευκη κολλα μονο, ειναι 5?
πρεπει να γραψεις και καποιο θέμα?
αρκει να το ξεκινησεις?
Εαν ξεκινησεις να γραφεις χανεις το 5 και βαθμολογεισαι κανονικα? τι πιστευετε οτι θα ειναι?
Γιατι, με δουλεια και 2 παιδια μην φανταστειτε οτι προλαβαινω να κανω και τη επαναληψη.... αν εγραφα στις 6/6 κατι θα καταφερνα...ειχα παρει 2 μερες αδεια,ειχα κανονισει για babysiting κλπ...τωρα?
Για το Σαββατο θα κανω ολοκληρη ιστορια για να βρω βοηθεια, η΄θα τα φερω μαζι μου να γραψω!!!!!!
αλλα να δωσω και λευκη κολλα? κι αν αυτος γυρισει και πει οτι δεν δινει τα 5αρια?
alienson έγραψε:Λοιπον σοβαρευτείτε και σταματηστε τις ανακριβειες!!!
Το σάββατο με λευκή κόλλα θα παίρνεις 5!είναι δεδομένο.η ανακοίνωση σου κλείνει το μάτι..δεν μπορούσε να στο γράψει!
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες