Την κόβω εγώ τη φάση, κλασική Ζιμπάμπουε. Θα γίνει παράλληλη εξεταστική-παράλληλη συνέλευση την Παρασκευή, η παράλληλη συνέλευση θα αποφασίσει κατάληψη, και την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε ένα τρελό σκηνικό: οι μισοί θα κατεβαίνουν να γράφουν, οι άλλοι μισοί θα κατεβαίνουν για να τους σταματήσουν. Μπορεί να παιχτεί κανας προπυλακισμός, και ξύλο αν είμαστε τυχεροί. Ε ρε γλέντια.
Με όλο το θάρρος της γνώμης μου ως δεξιός και ξεπουλημένος, σας λέω ότι είναι μεγάλα ξεφτιλίκια αυτά που κάνετε, πάρτε το χαμπάρι. Δεν σέβεστε καν τους στοιχειώδεις κανόνες όσον αφορά στα συνδικαλιστικά. Όπως λέει και η ανακοίνωση της ΔΑΠάρας:
Κάτι τέτοιο είναι απαράδεκτο πέρα για πέρα, τόσο τυπικά επειδή δεν επιτρέπεται να διεξαχθεί δεύτερη Συνέλευση Συλλόγου μέσα στην ίδια βδομάδα (ακόμα και όταν μια Συνέλευση δεν έχει απαρτία η εξ αναβολής αυτής διεξάγεται μια εβδομάδα αργότερα)
όσα χρόνια είμαι στη σχολή (και είναι πολλά), η συλλογή υπογραφών γίνεται για ΓΣ που θα διεξαχθούν την αμέσως επόμενη εβδομάδα. Αυτός δεν ξέρω αν είναι επίσημος ή άγραφος κανόνας, πάντως είναι αρνητική πρωτοτυπία η
άμεση μονομερής δήλωση διεξαγωγής ακόμα μιας ΓΣ επειδή δεν άρεσε η απόφαση. Το αλαλούμ με την εξεταστική είναι μόνο το πρόσχημα. Ούτε ξεγελάστηκαν τα 300 άτομα ούτε τίποτα. Ψήφισαν πρωτίστως
ανοικτή σχολή, και αυτή μπορεί να συμπεριλαμβάνει ακόμα και γράψιμο την αμέσως επόμενη μέρα. Δεν είναι οι φοιτητές που αποφασίζουν κάτι τέτοιο.
Δεν ακουμπάω καν το ηλίθιο επιχείρημα ότι ψήφισαν 300 δέντρα. Δέντρα, αν το πάρεις με τους φοιτητές που είναι 5ο έτος και πάνω, έχουνε και οι μεν και οι δε. Ακόμα και αν οι ΔΑΠίτες περιλαμβάνουν τρέντουλες που έρχονται ομαδόν από το millennium, αυτοί δεν παύουν να αποτελούν συμφοιτητές μας οι οποίοι έχουν κάθε δικαίωμα ψήφου. Καλώς ή κακώς, 60 άτομα παραπάνω επιλέξαν την ανοικτή σχολή και αυτό θα πρέπει να το χωνέψετε ως συλλογική απόφαση, την οποία υποτίθεται ότι υπερασπίζεστε.
Εγώ προσωπικά αλλά συγγνώμη,
όπως πέρσι σεβόμουν την επίσημη απόφαση της ΓΣ για κατάληψη και δεν πήγαινα στα μαθήματα, ενώ οι άλλοι τα κανονίζαν μεταξύ τους κάτω από το τραπέζι και τελικά γίνονταν υπόγεια σε ανύποπτο χρόνο, έτσι και τώρα θα σεβαστώ την επίσημη απόφαση της ΓΣ για ανοικτή σχολή. Θα κατέβω να γράψω όποτε μου πει το νέο πρόγραμμα, και αν είναι να με εμποδίσει ο ούγκαλος να μπω μέσα θα τα πούμε από κοντά (δεν το λέω με τσαμπουκά φυσικά - απλά για να δω επιχειρηματολογία

) . Όλα τα άλλα είναι τελείως υποκριτικά και το γνωρίζετε.
Μην κάνετε τον κόσμο να σας απομονώσει τελείως με τα καραγκιοζιλίκια σας. Το ότι ο Μάης-Ιούνης τότε είχε ξεκινήσει πολύ πιο δυναμικά, ενώ αυτό ξεκίνησε μισο-ψόφιο εξ αρχής, είναι μια ισχυρή ένδειξη του πόσο λανθασμένη στρατηγική έχετε.