Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Τι γίνεται με την εξεταστική Σεπτέμβρη;

Δημοσίευσηαπό chris_z » Τετ, 21 Σεπ 2011 3:21 pm

Αν δεν σέβεστε αποφάσεις συνελεύσεων , όπου τις ψήφισαν 303 άτομα , πως περιμένετε να σας σέβονται μετά εσάς; Ποιοι είστε εσείς που δεν σέβεστε την απόφαση της συνέλευσης; Είστε υπεράνω συνελεύσεων; Οι αποφάσεις μιας συνέλευσης δεσμεύουν μόνο τους άλλους για κατάληψη , ενώ εσάς για ανοιχτή σχολή δεν σας δεσμεύουν; Θα κάνουμε συνελεύσεις μέχρι να αποφασίσουμε αυτό που θέλετε; Αν είναι έτσι να μην κάνουμε καν συνελεύσεις να την κλείνετε κατευθείαν τη σχολή. Μην μας το παίζετε και δημοκράτες. Δεν σας νοιάζει ο σύλλογος αν δεν είναι σύμφωνος μαζί σας.

Υ.Γ.: θέλω απάντηση σε ότι ρωτάω
chris_z

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό morisson » Τετ, 21 Σεπ 2011 3:27 pm

Παίζουμε πιγκ-πογκ με την λέξη μπουρδέλο,για ένα ίδρυμα που γέννησε και συνεχίζει να γεννάει πολίτες-επιστήμονες.

Gerber έγραψε:Δε χρειάζεται να υποβαθμίζουμε μόνοι μας το ίδρυμα που σπουδάζουμε , ούτε για πλάκα δε θα έπρεπε να ακούγονται τέτοιοι χαρακτηρισμοί :sick:

Συμφωνώ πλήρως με αυτό.Μάλλον μπουρδέλα είναι τα κεφάλια μας,που συντηρούν ανέπαφο το κληροδοτημένο σάπιο πολιτικό σκηνικό,που μας μεγάλωσε, μας άνδρωσε,και τώρα μας έδωσε μια τεράστια ταμπέλα να την κρατάμε στο κούτελο.Σε μια χώρα που γαλουχεί μετανάστες,γιατί πού να κάτσεις εδώ, περιτριγυρισμένος απο κομματάρχες!Μπράβο στη γενιά μας!
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
Άβαταρ μέλους
morisson
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό Argh » Τετ, 21 Σεπ 2011 3:29 pm

d3ckart έγραψε:Θα κάνουν ΓΣ την Παρασκευή , θα ψηφίσουν μόνοι τους τους εαυτούς τους , ( μπορεί και να μαλώσουν και στην καταμέτρηση μεταξύ τους) και μετά θα αράξουν έξω και θα παίζουν τίτσου .

Εγω λέω να τους γράψουμε στα @@μας , να τους αφήσουμε να κάνουν την κατάληψη τους και να πάμε να γράψουμε γκίνη .

τα πια σας??

τα έχω δει και τα @@ σας εν ώρα εξεταστικής όταν πάτε να γράψετε και σας λένε τελευταία στιγμή οι σημειώσεις βιβλία είναι κλειστά... εκεί δεν έχει @@??? μάλλον στήσιμο (__|__) πρέπει να έχει...
κατά τα αλλα ομαλή διεξαγωγή, τήρηση προγραμμάτων (μπούρου μπούρου στην πλατιά κουμουνδούρου)
Argh

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τετ, 21 Σεπ 2011 3:33 pm

Την κόβω εγώ τη φάση, κλασική Ζιμπάμπουε. Θα γίνει παράλληλη εξεταστική-παράλληλη συνέλευση την Παρασκευή, η παράλληλη συνέλευση θα αποφασίσει κατάληψη, και την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε ένα τρελό σκηνικό: οι μισοί θα κατεβαίνουν να γράφουν, οι άλλοι μισοί θα κατεβαίνουν για να τους σταματήσουν. Μπορεί να παιχτεί κανας προπυλακισμός, και ξύλο αν είμαστε τυχεροί. Ε ρε γλέντια.

Με όλο το θάρρος της γνώμης μου ως δεξιός και ξεπουλημένος, σας λέω ότι είναι μεγάλα ξεφτιλίκια αυτά που κάνετε, πάρτε το χαμπάρι. Δεν σέβεστε καν τους στοιχειώδεις κανόνες όσον αφορά στα συνδικαλιστικά. Όπως λέει και η ανακοίνωση της ΔΑΠάρας:

Κάτι τέτοιο είναι απαράδεκτο πέρα για πέρα, τόσο τυπικά επειδή δεν επιτρέπεται να διεξαχθεί δεύτερη Συνέλευση Συλλόγου μέσα στην ίδια βδομάδα (ακόμα και όταν μια Συνέλευση δεν έχει απαρτία η εξ αναβολής αυτής διεξάγεται μια εβδομάδα αργότερα)

όσα χρόνια είμαι στη σχολή (και είναι πολλά), η συλλογή υπογραφών γίνεται για ΓΣ που θα διεξαχθούν την αμέσως επόμενη εβδομάδα. Αυτός δεν ξέρω αν είναι επίσημος ή άγραφος κανόνας, πάντως είναι αρνητική πρωτοτυπία η άμεση μονομερής δήλωση διεξαγωγής ακόμα μιας ΓΣ επειδή δεν άρεσε η απόφαση. Το αλαλούμ με την εξεταστική είναι μόνο το πρόσχημα. Ούτε ξεγελάστηκαν τα 300 άτομα ούτε τίποτα. Ψήφισαν πρωτίστως ανοικτή σχολή, και αυτή μπορεί να συμπεριλαμβάνει ακόμα και γράψιμο την αμέσως επόμενη μέρα. Δεν είναι οι φοιτητές που αποφασίζουν κάτι τέτοιο.

Δεν ακουμπάω καν το ηλίθιο επιχείρημα ότι ψήφισαν 300 δέντρα. Δέντρα, αν το πάρεις με τους φοιτητές που είναι 5ο έτος και πάνω, έχουνε και οι μεν και οι δε. Ακόμα και αν οι ΔΑΠίτες περιλαμβάνουν τρέντουλες που έρχονται ομαδόν από το millennium, αυτοί δεν παύουν να αποτελούν συμφοιτητές μας οι οποίοι έχουν κάθε δικαίωμα ψήφου. Καλώς ή κακώς, 60 άτομα παραπάνω επιλέξαν την ανοικτή σχολή και αυτό θα πρέπει να το χωνέψετε ως συλλογική απόφαση, την οποία υποτίθεται ότι υπερασπίζεστε.

Εγώ προσωπικά αλλά συγγνώμη, όπως πέρσι σεβόμουν την επίσημη απόφαση της ΓΣ για κατάληψη και δεν πήγαινα στα μαθήματα, ενώ οι άλλοι τα κανονίζαν μεταξύ τους κάτω από το τραπέζι και τελικά γίνονταν υπόγεια σε ανύποπτο χρόνο, έτσι και τώρα θα σεβαστώ την επίσημη απόφαση της ΓΣ για ανοικτή σχολή. Θα κατέβω να γράψω όποτε μου πει το νέο πρόγραμμα, και αν είναι να με εμποδίσει ο ούγκαλος να μπω μέσα θα τα πούμε από κοντά (δεν το λέω με τσαμπουκά φυσικά - απλά για να δω επιχειρηματολογία :ellinofreneia: ) . Όλα τα άλλα είναι τελείως υποκριτικά και το γνωρίζετε.

Μην κάνετε τον κόσμο να σας απομονώσει τελείως με τα καραγκιοζιλίκια σας. Το ότι ο Μάης-Ιούνης τότε είχε ξεκινήσει πολύ πιο δυναμικά, ενώ αυτό ξεκίνησε μισο-ψόφιο εξ αρχής, είναι μια ισχυρή ένδειξη του πόσο λανθασμένη στρατηγική έχετε.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό agnwstos x » Τετ, 21 Σεπ 2011 3:36 pm

chris_z έγραψε:Αν δεν σέβεστε αποφάσεις συνελεύσεων , όπου τις ψήφισαν 303 άτομα , πως περιμένετε να σας σέβονται μετά εσάς; Ποιοι είστε εσείς που δεν σέβεστε την απόφαση της συνέλευσης; Είστε υπεράνω συνελεύσεων; Οι αποφάσεις μιας συνέλευσης δεσμεύουν μόνο τους άλλους για κατάληψη , ενώ εσάς για ανοιχτή σχολή δεν σας δεσμεύουν; Θα κάνουμε συνελεύσεις μέχρι να αποφασίσουμε αυτό που θέλετε; Αν είναι έτσι να μην κάνουμε καν συνελεύσεις να την κλείνετε κατευθείαν τη σχολή. Μην μας το παίζετε και δημοκράτες. Δεν σας νοιάζει ο σύλλογος αν δεν είναι σύμφωνος μαζί σας.

Υ.Γ.: θέλω απάντηση σε ότι ρωτάω

Συγνώμη αλλά εάν μαζεύεται ο κατάλληλος(έχει ορισθεί) αριθμός υπογραφών από ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου(και δεν είναι οι αρχισυνδικαλιστές τόσοι που το κάνουν με το έτσι θέλω) που θεωρεί ότι ο νόμος αυτός διαλύει το πανεπιστήμιο και θέλει να αγωνιστεί γιατί να μη γίνει?Δηλαδή με Δ.Σ. θεωρείς ότι είναι περισσότερο νομιμοποιημένο?Έχει ξαναπαρθεί απόφαση για συνέλευση με υπογραφές και έχει συμβεί επίσης να μη μαζευτούν οι κατάλληλες οπότε φυσικά δεν έγινε.Οπότε τα περί δημοκρατίας είναι λάσπη….
agnwstos x

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό stallion » Τετ, 21 Σεπ 2011 3:47 pm

PAINTER έγραψε:
stallion έγραψε:Ωραια αφου σεβεστε τους συμφοιτητες σας και δεν ειστε φασιστες και θελετε να αγωνιστειτε για αυτο που θεωρειτε σωστο μπορειτε να πατε για διαμαρτυρια-καταληψη στο υπουργειο παιδειας. Εκει αλλωστε ειναι οι εχθροι σας,εκει παιρνονται οι αποφασεις που θεωρειτε οτι πληττουν την παιδεια.

στου κουνγκ φου την πόρτα ΑΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ βροντα

τα'πες ολα...
Οι αξιες προσαρμοζονται σε ο,τι εχουμε μπροστα στα ματια μας ενω οι ιδεολογιες παρακαμπτουν οποια γεγονοτα τις αμφισβητουν.
stallion

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό chris_z » Τετ, 21 Σεπ 2011 3:48 pm

Τι εννοείς αρχισυνδικαλιστές; επειδή δεν ξέρω ρωτάω: έχουν οι αριστερές παρατάξεις αρχισυνδικαλιστές; πως λέμε πχ υπεύθυνος της δαπ, αυτό εννοείς; δεν το ήξερα αυτό.
όσα χρόνια είμαι στη σχολή (και είναι πολλά), η συλλογή υπογραφών γίνεται για ΓΣ που θα διεξαχθούν την αμέσως επόμενη εβδομάδα

μετά λες άγνωστε:
Συγνώμη αλλά εάν μαζεύεται ο κατάλληλος(έχει ορισθεί) αριθμός υπογραφών από ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου(και δεν είναι οι αρχισυνδικαλιστές τόσοι που το κάνουν με το έτσι θέλω) που θεωρεί ότι ο νόμος αυτός διαλύει το πανεπιστήμιο και θέλει να αγωνιστεί γιατί να μη γίνει?

Το θέμα είναι ότι η χθεσινή συνέλευση έδειξε ότι αυτός ο κόσμος είναι μειοψηφία πια. Ο σύλλογος μας χθες αποφάσισε να ανοίξει τη σχολή ενώ εσείς δεν λέτε να το καταλάβετε. Επίσης λες ότι θέλουν να αγωνιστεί ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου: με γεια του και χαρά του, έχει πορεία την Πέμπτη και την επόμενη Πέμπτη φαντάζομαι, κανείς δεν τους ενοχλεί να πάνε. Δεν χρειάζονται υπογραφές και συνέλευση για να αγωνιστούν, δηλαδή να πάνε στην πορεία.
chris_z

Δημοσίευσηαπό agnwstos x » Τετ, 21 Σεπ 2011 3:54 pm

chris_z έγραψε:Τι εννοείς αρχισυνδικαλιστές; επειδή δεν ξέρω ρωτάω: έχουν οι αριστερές παρατάξεις αρχισυνδικαλιστές; πως λέμε πχ υπεύθυνος της δαπ, αυτό εννοείς; δεν το ήξερα αυτό.
όσα χρόνια είμαι στη σχολή (και είναι πολλά), η συλλογή υπογραφών γίνεται για ΓΣ που θα διεξαχθούν την αμέσως επόμενη εβδομάδα

μετά λες άγνωστε:
Συγνώμη αλλά εάν μαζεύεται ο κατάλληλος(έχει ορισθεί) αριθμός υπογραφών από ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου(και δεν είναι οι αρχισυνδικαλιστές τόσοι που το κάνουν με το έτσι θέλω) που θεωρεί ότι ο νόμος αυτός διαλύει το πανεπιστήμιο και θέλει να αγωνιστεί γιατί να μη γίνει?

Το θέμα είναι ότι η χθεσινή συνέλευση έδειξε ότι αυτός ο κόσμος είναι μειοψηφία πια. Ο σύλλογος μας χθες αποφάσισε να ανοίξει τη σχολή ενώ εσείς δεν λέτε να το καταλάβετε. Επίσης λες ότι θέλουν να αγωνιστεί ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου: με γεια του και χαρά του, έχει πορεία την Πέμπτη και την επόμενη Πέμπτη φαντάζομαι, κανείς δεν τους ενοχλεί να πάνε. Δεν χρειάζονται υπογραφές και συνέλευση για να αγωνιστούν, δηλαδή να πάνε στην πορεία.

Το αρχισυνδικαλιστές το είπα για εμπαιγμό στο ποιοι είστε εσείς που κάνετε ότι θέλετε, δε σέβεστε συλλογικές αποφάσεις,κλείνετε με το έτσι θέλω(κλπ) και ουσιαστικά σου έγραψα πως δεν είναι μόνο εαακίτες εγκελαδίτες είναι ένα ευρύ τμήμα του κόσμου.Γιατί κολλάς εκεί?
agnwstos x

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Τετ, 21 Σεπ 2011 4:05 pm

morisson έγραψε:Παίζουμε πιγκ-πογκ με την λέξη μπουρδέλο,για ένα ίδρυμα που γέννησε και συνεχίζει να γεννάει πολίτες-επιστήμονες.

Gerber έγραψε:Δε χρειάζεται να υποβαθμίζουμε μόνοι μας το ίδρυμα που σπουδάζουμε , ούτε για πλάκα δε θα έπρεπε να ακούγονται τέτοιοι χαρακτηρισμοί :sick:

Συμφωνώ πλήρως με αυτό.Μάλλον μπουρδέλα είναι τα κεφάλια μας,που συντηρούν ανέπαφο το κληροδοτημένο σάπιο πολιτικό σκηνικό,που μας μεγάλωσε, μας άνδρωσε,και τώρα μας έδωσε μια τεράστια ταμπέλα να την κρατάμε στο κούτελο.Σε μια χώρα που γαλουχεί μετανάστες,γιατί πού να κάτσεις εδώ, περιτριγυρισμένος απο κομματάρχες!Μπράβο στη γενιά μας!

Οκ μαζι σας αλλά.... δυστυχως η ιστορια εχει αποδειξει περιτρανα οτι η χωρα στην οποια ζουμε μοιαζει με ενα τετοιο μαγαζι, παροχης υπηρεσιων! Η ιδια η ιστορια, μας εχει δωσει πολλα πραγματα για το οποια πρεπει να ειμαστε περηφανοι και εμεις ουτε αυτα δεν μπορουμε να διαχειριστουμε! Και μπορει το δικο σου, το δικο μου, του χ και του ψ το μυαλο να μην εχει "αχυρα" (τουλαχιστον ετσι θελουμε να πιστευουμε) αλλα η πλειονοτητα εχει αποδειξει και αυτη με τη σειρα της οτι θυμιζει "αχυρωνα!" .... Και επειδη η "ζωη" στα πανεπιστημια και στα σχολεια ειναι μια μικρογραφια της "ελληνικης κοινωνιας"... τοτε με συγχωρεις αλλα η λεξη που ταιριαζει ειναι "μπουρδελο"!
Και ακομα χειροτερα: Την ευθυνη που εχει ενας γραφικος δημοσιος υπαλληλος της εφοριας που τοσα χρονια εχει μαθει να τα ξυνει, αλλη τοση εχει και ο καλυτερος καθηγητης του ΕΜΠ που βλεπει τη διαπλοκη που υπαρχει τοσα χρονια στη διοικηση του ελληνικου πανεπιστημιου και δεν μιλαει, αλλη τοση εχουμε και εσυ και εγω που αποφασιζουμε να μην ασχοληθουμε με τα πιτουρα! ( οπου πιτουρα= παραταξεις-συνελευσεις-καταληψεις-ακρωτηρια κ.τ.λ ) ....
Σε μια χωρα που τιποτα δεν λειτουργει, σε ενα πανεπιστημιο που απο τη διοικηση μεχρι και τους φοιτητες επικρατουν σαθρες νοοτροπιες, τι να τον κανω τον "πατριωτισμο"? Ειναι λοιπον αστειο να κλεινουμε τα ματια και να περιγραφουμε την κατασταση οπως θα θελαμε ή οπως θα επρεπε να ηταν... Με το θα, δουλεια δεν γινεται.. Ετσι ειναι!
Οπως και την Παρασκευη το πρωι θα κλεισει η σχολη "νυχτα", με τη βοηθεια των υπολοιπων Κολοκοτρωνηδων του ΕΜΠ, ετσι λοιπον και το μπουρδελο αυτο, δεν προκειται ποτε να αναβαθμιστει σε studio!
Για οσους τους ενοχλει η λεξη... τους προκαλω να μου αποδειξουν το αντιθετο... (φιλικα παντα)
amazing_happens

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό d3ckart » Τετ, 21 Σεπ 2011 4:11 pm

amazing_happens έγραψε:''Οπως και την Παρασκευη το πρωι θα κλεισει η σχολη "νυχτα", με τη βοηθεια των υπολοιπων Κολοκοτρωνηδων του ΕΜΠ, ετσι λοιπον και το μπουρδελο αυτο, δεν προκειται ποτε να αναβαθμιστει σε studio!''

+100000
d3ckart

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες