Εξέταση Πιθανοτήτων (Εαρινή 2011-12)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Πιθανότητες-Στατιστική (2011-12)

Δημοσίευσηαπό blindone1712 » Κυρ, 08 Ιούλ 2012 10:52 pm

ειναι απλο:

φοιτητης: αργει στην εξεταση πανω απο μια ωρα,οποτε δεν εχει το δικαιωμα να δωσει,κοβεται και αναγκαστικα παει για εξεταση στην επομενη εξεταστικη

καθηγητης: αργει στην εξεταση πανω απο μια ωρα (βασικα δεν ερχεται καθολου) και απλα βγαζει μια ανακοινωση οτι τις επομενες μερες θα βγει αλλη ανακοινωση για το τι θα γινει με το μαθημα (σαφως και με Γκολια προεδρο δεν περιμενω 5αρακι με λευκη κολλα)

δεν ειναι τπτ παιδια...απλα για αλλη μια φορα καταλαβαινουμε οτι ποτε δεν πρεπει να προγραμματιζεις κατι αμεσως μετα την ληξη της εξεταστικης συμφωνα με το προγραμμα.καποιοι θελουν να παιζουν με τα νευρα σου και την υπομονη σου καλοκαιριατικα
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....
blindone1712

Έτος εισαγωγής: 2007

Re: Εξέταση "Πιθανοτήτων-Στατιστικής" 4ου εξ.

Δημοσίευσηαπό doodookopoulos » Κυρ, 08 Ιούλ 2012 10:59 pm

Exω να προτεινω την εξης λυση για την εξεταση του μαθηματος:
1) εξεταση για τους επι πτυχιο φοιτητες που εχουν ετοιμη διπλαματικη το ερχομενο Σαββατο
2) διπλη εξεταστικη για ολους τους αλλους το Σεπτεμβρη με διαφορα μαξιμουμ 7 μερες. Πιστευω πως μια βδομαδα συνεχους διορθωσης γραπτων ειναι μια καλη τιμωριουλα για το κυριο καθηγητη.
Κρυφά και φανερά σ' ακολουθούνε
οι συμμορίες κι οι βασανιστές
και ψάχνουν μέρα - νύχτα να σε βρούνε,
μα δεν υπάρχει δρόμος να διαβούνε
γιατί ποτέ δεν ήταν ποιητές,
το χώμα που πατούν να προσκυνούνε..
doodookopoulos

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό PHANTOMINA » Κυρ, 08 Ιούλ 2012 11:00 pm

γιατί έγινε ένα λάθος που δεν μπορεί να αλλάξει και πρέπει να πάρουμε μια απόφαση για το αν θα αλλάξουμε τα προγράμματα μας ή αν θα δεχτούμε κι εσύ που ασχολήθηκες κι ένας άλλος που δεν έχει ιδέα να περάσετε το μάθημα!! άσε που και πέντε να σου βάλουν οι περισσότεροι θα αναγκαστούν να το δώσουν ξανά το μάθημα για να πάρουν κάποιο καλύτερο βαθμό.

υ.γ.πίστεψε με δεν είμαι σε καλύτερη θέση από εσένα!
PHANTOMINA

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό mixalis » Κυρ, 08 Ιούλ 2012 11:08 pm

δεν εχει σημασια ποιος ειναι σε καλυτερη θεση...το θεμα ειναι αυτο που ειπε ο φιλος ilbar(κι εγω ακριβως στην ιδια θεση ειμαι,δεν με ικανοποιει το 5,αλλα δυστυχως το σεπτεμβρη δεν προλαβαινω...)αρα θα παει για του χρονου...δλδ φαντομινα πρεπει να ξαναδιαβασω αλλο τοσο του χρονου επειδη την παρασκευη η καθηγηταρα χουζουρευε???
mixalis

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό tsol21 » Κυρ, 08 Ιούλ 2012 11:50 pm

Πρέπει να γίνει αυτό που έχει ξαναγίνει σε μάθημα της σχολής μας, σύμφωνα με την παρανομία(τάδε έφη και ο Αντιπρόεδρος της σχολής!) από την πλευρά του καθηγητή-που μπορεί να είναι συμπαθέστατος ,ήπιος,γλυκούλης και δεν ξέρω εγώ τι άλλο αλλά την έκανε-και της διοίκησης.Όλοι και όλες βαθμό προβιβάσιμο σε αυτή την εξεταστική περίοδο και η εξέταση του Σεπτέμβρη να έχει βελτιοτικό χαρακτήρα ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΤΗ. Καθόμαστε και το συζητάμε ώρες επί ωρών και πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιους τους χαλάει! Και επειδή από όσο έχω διαβάσει, το πρόβλημα είναι σε όσους και όσες επιδιώκουν μεγαλυτερο βαθμό, ας ξεκινήσουμε επικοινωνία με τον καθηγητή για αυτές τις περιπτώσεις, αν και κατά τη γνώμη μου είναι το λιγότερο ουσιώδες, όταν η μεγαλύτερη πλειοψηφία, είτε θέλει να πάρει πτυχίο τώρα, να πάει στρατό, να τελειώσει τέλος πάντων το Σεπτέμβρη, να μειώσει τον αριθμό των χρωστούμενων μαθημάτων γιατί εργάζεται και δεν βγαίνει το μάθημα στο πρόγραμμα. Οπότε ας το ηρεμήσουμε λίγο και μια φορά,και ενιαία, ας διεκδικήσουμε τα αυτονόητα για όλους τους φοιτητές και όχι μόνο για την πάρτη μας..
tsol21

Δημοσίευσηαπό ntinakos » Δευτ, 09 Ιούλ 2012 12:21 am

doodookopoulos έγραψε:2) διπλη εξεταστικη για ολους τους αλλους το Σεπτεμβρη με διαφορα μαξιμουμ 7 μερες. Πιστευω πως μια βδομαδα συνεχους διορθωσης γραπτων ειναι μια καλη τιμωριουλα για το κυριο καθηγητη.

οτι να ναι :wtf:
εχουμε κ αλλα μαθηματα το σεπτεμβρη
ntinakos

Δημοσίευσηαπό mare » Δευτ, 09 Ιούλ 2012 12:22 am

tsol21 έγραψε:Πρέπει να γίνει αυτό που έχει ξαναγίνει σε μάθημα της σχολής μας, σύμφωνα με την παρανομία(τάδε έφη και ο Αντιπρόεδρος της σχολής!) από την πλευρά του καθηγητή-που μπορεί να είναι συμπαθέστατος ,ήπιος,γλυκούλης και δεν ξέρω εγώ τι άλλο αλλά την έκανε-και της διοίκησης.Όλοι και όλες βαθμό προβιβάσιμο σε αυτή την εξεταστική περίοδο και η εξέταση του Σεπτέμβρη να έχει βελτιοτικό χαρακτήρα ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΤΗ. Καθόμαστε και το συζητάμε ώρες επί ωρών και πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιους τους χαλάει! Και επειδή από όσο έχω διαβάσει, το πρόβλημα είναι σε όσους και όσες επιδιώκουν μεγαλυτερο βαθμό, ας ξεκινήσουμε επικοινωνία με τον καθηγητή για αυτές τις περιπτώσεις, αν και κατά τη γνώμη μου είναι το λιγότερο ουσιώδες, όταν η μεγαλύτερη πλειοψηφία, είτε θέλει να πάρει πτυχίο τώρα, να πάει στρατό, να τελειώσει τέλος πάντων το Σεπτέμβρη, να μειώσει τον αριθμό των χρωστούμενων μαθημάτων γιατί εργάζεται και δεν βγαίνει το μάθημα στο πρόγραμμα. Οπότε ας το ηρεμήσουμε λίγο και μια φορά,και ενιαία, ας διεκδικήσουμε τα αυτονόητα για όλους τους φοιτητές και όχι μόνο για την πάρτη μας..

+1000!!
mare

Δημοσίευσηαπό DorianGrey » Δευτ, 09 Ιούλ 2012 12:36 am

mare έγραψε:
tsol21 έγραψε:Πρέπει να γίνει αυτό που έχει ξαναγίνει σε μάθημα της σχολής μας, σύμφωνα με την παρανομία(τάδε έφη και ο Αντιπρόεδρος της σχολής!) από την πλευρά του καθηγητή-που μπορεί να είναι συμπαθέστατος ,ήπιος,γλυκούλης και δεν ξέρω εγώ τι άλλο αλλά την έκανε-και της διοίκησης.Όλοι και όλες βαθμό προβιβάσιμο σε αυτή την εξεταστική περίοδο και η εξέταση του Σεπτέμβρη να έχει βελτιοτικό χαρακτήρα ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΤΗ. Καθόμαστε και το συζητάμε ώρες επί ωρών και πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιους τους χαλάει! Και επειδή από όσο έχω διαβάσει, το πρόβλημα είναι σε όσους και όσες επιδιώκουν μεγαλυτερο βαθμό, ας ξεκινήσουμε επικοινωνία με τον καθηγητή για αυτές τις περιπτώσεις, αν και κατά τη γνώμη μου είναι το λιγότερο ουσιώδες, όταν η μεγαλύτερη πλειοψηφία, είτε θέλει να πάρει πτυχίο τώρα, να πάει στρατό, να τελειώσει τέλος πάντων το Σεπτέμβρη, να μειώσει τον αριθμό των χρωστούμενων μαθημάτων γιατί εργάζεται και δεν βγαίνει το μάθημα στο πρόγραμμα. Οπότε ας το ηρεμήσουμε λίγο και μια φορά,και ενιαία, ας διεκδικήσουμε τα αυτονόητα για όλους τους φοιτητές και όχι μόνο για την πάρτη μας..

+1000!!

+1000 κι απο μενα!
DorianGrey

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό morisson » Δευτ, 09 Ιούλ 2012 1:53 am

Off topic:
Θέλω να πω μια γνώμη,επειδή βλέπω το θέμα, και με έχει παραξενέψει ένα πράγμα που θα γράψω παρακάτω.

Αν δεί κανείς πόση αντίθεση υπάρχει μεταξύ των απόψεων,για κάποιο,κατά την γνώμη μου ,μέσης σημασίας συμβάν,θα νομίσει οτι αυτοί που γράφουν βρίσκονται σε διαφορετική σχολή,διαφορετικό πανεπιστήμιο,παίζει και διαφορετική χώρα.

Συγκεκριμένα, κάποιοι βλέπουν το θέμα σαν κάτι καθημερινό και αναμένουν μια θεία δίκη να επιβάλει την τάξη (βλέπε αυριανή ανακοίνωση).Για αυτούς η σχολή παίζει να είναι ένας ήδη διαμορφωμένος (απο άλλους?) χώρος,στον οποίο καλούνται να λειτουργήσουν ,λαμβάνοντας τον ως δεδομένο. Άλλοι ανάγουν τον καθηγητή σε ταξικό εχθρό, που θα πρέπει με κάποιο τρόπο να τιμωρηθεί για αυτό που έκανε.Οι τελευταίοι φέρνουν μαζί τους και μια ακατανόητη μορφή αλληλεγγύης, του φοιτητή προς τον φοιτητή ,η οποία θα "κορέσει" την πείνα της, μόνο όταν εντοπιστεί μέσα στο σωρό ένας φταίχτης και "πληρώσει για το αδίκημα".

Πιστεύω οτι με τέτοιες λογικές δεν μπορεί να προχωρήσει ο φοιτητικός σύλλογος.Δηλαδή και τα δύο παραπάνω αποτελούν ακραίες καταστάσεις, που δείχνουν οτι κανένας δεν αντιλαμβάνεται το πανεπιστήμιο, σαν βιωμένο κοινωνικό χώρο, στον οποίο μπορούν οι φοιτητές να κινηθούν δημιουργικά.Όσο συντηρούνται αυτές οι θέσεις, η ιδρυματοποίηση στο πανεπιστήμιο θα συνεχίζεται ,ο φοιτητής θα παραμένει αμέτοχος-ή γραφικός αντίστοιχα, και θα τρέχουμε συνεχώς σε λύσεις της τελευταίας στιγμής .

Σκεφτείτε αν όλα στο πανεπιστήμιο, ή τα περισσότερα, είχαν στηθεί και μεταβληθεί με βάση τις ανάγκες των φοιτητών ,όπως αυτοί θα τα καθόριζαν (τουλάχιστον σε γνωστικό και οργανωτικό επίπεδο), αν θα είχε λόγο ύπαρξης μιά τυχούσα ασυνεννοησία καθηγητή-γραμματείας.
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
Άβαταρ μέλους
morisson
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Δευτ, 09 Ιούλ 2012 3:32 am

Off topic:
Spoiler: show
Να καεί, να καεί,
το μπ*****λο η σχολή!
:ellinofreneia:
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui

Spoiler: show
δεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Άβαταρ μέλους
eX-mc