sofibo έγραψε:Eκτίθεσαι,και για να μη συνεχίσεις να εκτίθεσαι και να απαντάς ''αγανακτισμένα'' κάθε 3 και λίγο,σταματάω εδώ την προσωπική(κατά τη γνώμη σου) αντιπαράθεση.Από που κι ως πού,εν ολίγοις, το πετάς στο προσωπικό,όταν ξεκινάω το ποστ με το επιχείρημα για τις επόμενες γενιές της στρουμφίτας,επισημαίνοντας ότι έπεσε κάτω σα να μην το έλαβε ποτέ κανείς υπ'όψιν και στη μέση λέω ότι ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω απο εσένα ή εμένα? Τέλος,είσαι η τελευταία μάλλον που μπορείς να κρίνεις το λόγο για τον οποίο είμαι (και είμαστε όσοι είμαστε) υπέρ της κατάληψης και τα επιχειρήματα που έχω κατά καιρούς παραθέσει(πολύ πριν βγει το νέο πρόγραμμα),μιας και έχεις να βγείς απο την τρύπα σου απο τη δεύτερη-και μοναδική- συνέλευση που έχεις πατήσει.Ας με μπανάρουν,αλλά αρκετά τράβηξε το καπέλωμα απο κάποιους που με την άτυπη μορφή εξουσίας τους στο φόρουμ νομίζουν ότι μπορούν να λένε ότι τους κατεβαίνει στο κεφάλι ως ιθύνοντες περι εξεταστικής,περί αριστεροφροσύνης,δεξιοφροσύνης και πάει λέγοντας,χωρίς το παραμικρό κόστος των λεγομένων τους, που εξαντλούνται στην πληκτρολόγηση.Και στο δια ταύτα,ας πάει μπλε κάδο.
Βασικά προτιμώ να μείνει εδώ ώστε να μπορέσουν να απολαύσουν όλοι τον παραλογισμό και την έλλειψη επιχειρημάτων, που καλύπτεται ωραιότατα με τόνους λάσπης.
1. Γιατί η ingenieurin να εκτεθεί; Και σε ποιους; Αυτά που πιστεύει λέει. Και γω το ίδιο κάνω και είμαι περήφανος γι αυτά που πιστεύω.
2. Πολλά από αυτά που λέγονται πέφτουν κάτω σαν τα μην τα έλαβε κανείς, ειδικά αν δεν συμφέρουν αυτούς που αλλιώς θα είχαν πάρει μια φράση και θα την είχαν κάνει καραμέλα, επιτιθέμενοι μαζικά σε χρήστες που τολμούν να εκφράσουν και διαφορετική άποψη. Καπέλωμα είπες;
3. Για ποια τρύπα μιλάμε; Προσωπικά τη συγχαίρω που βρήκε το θάρρος και πήγε και μίλησε σε μια συνέλευση (αυτό που άλλωστε συνέχεια και σεις υποστηρίζετε ότι πρέπει να κάνουμε, αλλά όταν δεν σας αρέσουν αυτά που λέγονται ρίχετε τόνους λάσπης και μίσους, που ούτε η ΔΑΠ δεν τα έχει "χαρεί"). Και προφανώς δεν είναι η μόνη συνέλευση που έχει πάει! Εσύ δηλαδή πώς το ξέρεις ότι είναι η μόνη; Φωτογραφίζετε ποιοι πατάνε και τι ψηφίζουν; Α, συγγνώμη αυτό το κάνει μόνο η ΔΑΠ!
4. Δεν είναι άτυπη μορφή εξουσίας, είναι σκέτο μορφή εξουσίας, τυπικότατη κανονικά! Συντονίστρια είναι! Ούτε καπέλωσε κανέναν, ούτε έσβησε ποτέ δημοσιεύσεις χωρίς λόγο, αν δεν της άρεσαν αυτά που έλεγαν, ούτε θα φιμωθεί και δεν θα εκφράσει την αποψή της! Τι κόστος να έχουν τα λεγόμενά της και για ποιον λόγο; Επιπλέον για ποιο πληκτρολόγιο μιλάς; Αφού μέχρι και ανεξάρτητο πλαίσιο στη συνέλευση υποστήριξε, πόσα χρόνια έχει να γίνει αυτό;

Ένα dapcv σας χρειάζεται νομίζω!