Ναι πολύ καλά όλα αυτά και ωραία, αλλά το να φοβάσαι ότι θα σου μπήξουν σύριγγα κάθε φορά που περνάς από την περιοχή?? Δηλαδή όλα αυτά τα αίσχη που γίνονται εκεί κάτω δεν έχουν σημασία? Το να μη μπορείς να πλησιάσεις το Πολυτεχνείο (το ΙΣΤΟΡΙΚΟ Πολυτεχνείο) το κάνουμε γαργάρα επειδή είναι "κέντρο"?
Επίσης σε περιόδους απεργιών ΜΜΜ δεν παλεύεται να φτάσεις κάτω, το έργο το έχω δει πλέον αρκετές φορές, γιατί αν απεργούν λεωφορεία-τρόλλευ αυτοί που παίρνουν λεωφορεία-τρόλλευ ΔΕΝ μπορούν να κινηθούν (επειδή συνήθως είναι μακριά από σταθμούς μετρό-ησαπ), ενώ αν απεργεί μετρο-ησαπ πρακτικά δεν μπορείς να πλησιάσεις το κέντρο από την κίνηση. Πριν μιλήσει κάποιος να μου πει αν έχει κατέβει με Α8 από βορράν (Ηράκλειο, Πεύκη κλπ) σε μέρα απεργίας. Απλά δεν παίζει.
Επίσης όσοι είχαν δώσει οδοποιία σε αυτά τα κωλο-αμφιθέατρα του Γκίνη (πριν τη μεταφέρει ο master Kanellaides

) θα θυμούνται ακόμα ότι η εξέταση ήταν μία ΚΟΛΑΣΗ με τις 1002 μλκιες να γλιστράνε και να πέφτουν!!

! Χωρια που δεν χωράν τα πόδια σου και να τραβήξεις μια ευθεία είναι αδύνατον... Σε σχέση με τις θρανιάρες του Ζωγράφου τα άλλα είναι πρωτόγονα

Και ειναι και το θέμα του κλιματισμού... πες τώρα την παλεύεις κάπως, τον Ιούλιο?
Τέλος σε όσες σχολές ξέρω εγώ, οι εξετάσεις γίνονται στα ίδια κτήρια που γίνεται το μάθημα. Δεν πα να είσαι από Νέα Ερυθραία και να σπουδάζεις ΠαΠει, ΠαΠει θα κατέβεις. Και όχι, δεν κάνουμε μάθημα στου Γκίνη (3 εξάμηνα, 1 φορά την εβδομάδα μονο ή κάτι τέτοιο) αλλά κυρίως στου Ζωγράφου. Εκεί έχουν μάθει όλοι πόσο χρόνο κάνουν για να φτάσουν και εκεί είναι καλύτερα να δίνει όλος ο κόσμος γιατί είναι από κάθε άποψη πιο ανθρώπινα/άνετα.
Προσέξτε με, δεν λέω να απαξιώσουμε/εγκαταλείψουμε την Πατησίων. Λέω να γίνει κάτι για αυτό το χώρο (η σχολή? χλωμό...) πριν γίνουν εξετάσεις εκεί, ώστε ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για εξετάσεις. Το να στέλνεις κοπελίτσες πρώτου (βσκ και όποιου έτους) να περνάν κάθε φορά από το στόμα του λύκου δεν είναι αναβίωση της παράδοσης. Απλά εθελοτυφλούν. Οπότε, εάν δεν αλλάξει το setting, στα @@ μου που είναι-λέγεται κέντρο, λες και αυτό έχει καμία σημασία όταν πρέπει να σπάσεις τον κλοιό της πρέζας για να δώσεις ένα μάθημα. Και υπάρχουν μαθήματα (τα πιο αργά) που όταν τελειώνεις είναι σχεδόν νύχτα...
Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.