Συντονιστής: University Editors
nadia1 έγραψε:Άκρη δε νομίζω να βγει..Είμαστε πολλά άτομα και ο καθένας λέει την δική του άποψη..οπότε μάλλον να περιμένουμε να δούμε τί θα πούνε οι καθηγητές!!
omerta έγραψε:με ενα ταξακι , ενα μηανακι , με τα κωλοποδαρα , θα ειχαμε δωσει και δα σπαγαμε τα αρχιδια μας και δε θα γαμαγαμε τα προγραμματα μας..
οταν παιζουν κομματιλικια και απεργιες ξαφνικα ειναι ολοι απενταροι ...
![]()
![]()
omerta έγραψε:recon έγραψε:αράξτε λίγο ρε μάγκες εκατέρωθεν.
Κάτσε να δούμε πως θα μπει η βδομάδα που μάλλον θα έχουμε και άλλες αναβολές μαθημάτων και όταν τα μαζέψουμε όλα τότε θα δούμε τι θα μπει που........
στο κωλο μας θα μπουνε φιλε μου το χουμε μαθει το κολπο.. και μυαλο δε βαλαμε.. λιγη ταλαιπωρια αξιζε αξιζει απο το να τον ρουφαμε κθε φορα επειδη σκεφτηκαμε τον απενταρο και καλα...
( ολοι σταντ μπαι να ερθουν ηταν αν δεν εβγαινε ανακοινωση )
Ωραία έγιναν οι αντιπροτάσεις.Δεν χρειάζεται να κλειδώσουμε όλα τα τόπικ.Αν έχετε κάτι άλλο βάσιμο να πείτε, προσθέστε το.Προειδοποίηση επίσης να κατεβάσετε τους τόνους
kliu έγραψε:δεν ισχυει αυτο που λες...παντως ετσι κι αλλιως οπου κι αν θελουμε να μπει το καθε μαθημα που αναβαλλεται μονο εμας δε θα ρωτησουν..απλα θα το βαλουν και απλα θα το δεχτουμε και θα παμε (η δε θα παμε) να δωσουμε οποτε ειναι..
omerta έγραψε:Μονο που εξακολουθειτε να μην καταλαβαινετε οτι η εξεταστικη τελειωνει 22 φλεβαρη
eX-mc έγραψε:Λοιπόν, να πω ότι εγώ σήμερα πήγα στο Γκίνη και εκτός του ότι δε μαζεύτηκαν άτομα, ευτυχώς πρόλαβαν να ενημερωθούν οι περισσότεροι, κάτω είχαν έρθει οι κ. Μπαλτάς και κ. Μαμάσης αλλά όχι και η κ. Μιμίκου που ξέρει να παίρνει αποφάσεις. Στη συνέχεια, για το πότε θα εξεταστεί το μάθημα γνώμη μου είναι ότι το ιδανικότερο θα ήταν να εξεταστεί τη βδομάδα που έρχεται και μέχρι τη Τρίτη (λόγω στατικής την Παρασκευή) δεδομένου όμως ότι τα μέσα έχουν ήδη ανακοινώσει απεργίες και η κατάσταση είναι εκρηκτική + ότι οι αρμόδιοι αργούν λίγο να αντιληφθούν τις καταστάσεις, .
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης